رفتن به مطلب

CA یا MIMO 4x4

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. من مودم TF-i60 ایرانسل دارم و میخاستم ببینم که هر کدام از این مود ها در چه مواردی مزیت و در چه مواردی معایب دارن. کارکرد کلیشون رو میدونم ولی جایی در مورد تاثیرشون توگیم چیزی نگفته. ضمنا مادربردم هم MIMO 4x4 و MIMO 2x2 رو ساپورت میکنه. 

بعد از یک سال بالاخره برای مودم آپدیت اومده و رابط کاربریش رو خیلی زیبا تر و راحت تر کرده. اگه کسی تو تنظیمات آپدیت جدید این مودم (TF-i60) وارده لطفا برای رسیدن به بهترین تنظیمات  راهنماییم کنه

لینک به دیدگاه

آقایون علما کسی نیست راهنماییم کنه؟ یعنی هیچکی تو فروم این مودم رو نداره؟

لینک به دیدگاه

سلام کسی اگه لینک مقایسه CA و MIMO 4x4 در گیم رو داره لطفا اینجا ارسال کنه

لینک به دیدگاه

Ca یا carrier aggregation تجمیع دوفرکانس برای سرعت بهتر هست مثلا برای کشور ما دوتا ۱۸۰۰ یا دوتا ۲۶۰۰ یا اینکه تجمیع 1800و ۲۶۰۰ که این مورد بیشتر اتفاق میوفته،سرعت بیشتر میشه ،به این دلیل ممکنه پایداری و پینگ هم بیشتر بشه یا کمتر،ممکنه یکی از فرکانس ها شلوغ باشه یا نوسان داشته باشه

از اونور mimo یعنی همون انتنی که سیگنالو دریافتو ارسال میکنه،یعنی اگه mimo 2x2 باشه یعنی دوتا انتن همزمان سیگنال دریافت میکنن،واگه mimo 4x4 باشه یعنی چار تا انتن،هم سرعت بیشتر میشه هم گیرندگی قوی تره مسلما پینگ هم بهتر میشه و بدتر نداره کلا این سری،البته به دکلی که نت میگیری بستگی داره که اونم چنین قابلیتی داره یا نه

واگه یه سری میگن سرعت با این مودم براشون خیلی خوبه بخاطر این mimo هست و اینکه دکل نزدیک محلشونم  هم پشتیبانی میکنه،نه بخاطر ca ،چون تا جایی که دوستان تو فروم بغل تست کردن(اونایی که راه پیدا کردن برای انلاک مودم)این مودم ca داره ولی فقط فرکانس شبیه هم رو تجمیع میکنه،که نت ایران فعلا ساپورت نمیکنه(شایدم شده من اطلاعاتم قدیمیه)

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...