رفتن به مطلب

اتمام حجت پلیس با افرادی که حساب بانکی اجاره می‌دهند

meysam99mc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

من این خبر رو تو لینک https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/security/26289-renting-bank-account-iran-police از سایت شهر سخت افزار خوندم.

و بعدش کنجکاو شدم و یه سرچی تو اینستاگرام و تلگرام زدم و بعضی از این افراد رو پیدا کردم و سعی کردم از زیر زبونش بکشم که این افراد با اجاره این حساب ها بانکی چه کارهایی انجام میدن،که عموما نم پس نمیدادن و فقط به این جمله که این حساب بصورت امن استفاده خواهد شد و مشکل قانونی برای صاحب حساب پیش نخواهد امد پاسخ رو میدادن.

منم مینوشتم که اولا چرا شما ها از حساب بانکی خودتون استفاده نمیکنید و بعدشم چرا باید حاضر باشید ماهی 2-3 میلیون یا بیشتر به صاحب حساب ها بدید اگه راست میگید،کار خلاف نمیکند،عموما هم حساب بانکی بانک ایران زمین میخوان.

به هر حال از اون ور پلیس هم میگه این نوع حساب ها عموما برای انتقال پول تو سایت های شرط بندی استفاده میشه و این حساب ها رو مسدود خواهیم کرد و اگه کسی 2 بار بیشتر تکرار کنه  اجاره  حسابش رو محدویت بانکی براش در نظر خواهیم گرفت.

الان میخواستم از دوستان بپرسم که نظر شما تا جاییکه اطلاع دارید در این مورد چیه؟شاید بعضی ها تجربیاتی داشته باشن.بخاطر این اینجا مطرح کردمش.

ممنون.

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، MK99MC گفته است :

up

داداش دنبال زیر بقل مار می گردی؟

اجاره حساب برای دزدی، کلاهبرداری، فرارمالیاتی و پولشویی استفاده میشه.

این پاسخ شما.

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

داداش دنبال زیر بقل مار می گردی؟

اجاره حساب برای دزدی، کلاهبرداری، فرارمالیاتی و پولشویی استفاده میشه.

این پاسخ شما.

تشکر.

لینک به دیدگاه

سلام،

الان زمونه طوری شده که خیلی سخت باید به بقیه اعتماد کنی.

حتی من شنیدم مثلا یه میلیون پول میاد تو حسابت،بعد میگن اشتباه شد و به این شماره کارت به کارت کن،

بعد راحت به اسم کارتت معامله میکنن و بعد بدبختی ها شروع میشه،مثل کارت بازرگانی

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، _abbas_glv گفته است :

سلام،

الان زمونه طوری شده که خیلی سخت باید به بقیه اعتماد کنی.

حتی من شنیدم مثلا یه میلیون پول میاد تو حسابت،بعد میگن اشتباه شد و به این شماره کارت به کارت کن،

بعد راحت به اسم کارتت معامله میکنن و بعد بدبختی ها شروع میشه،مثل کارت بازرگانی

اره ممنون از نظرتون.

الان خودم درباره این موضوع یه تحقیق حسابی کردم و دقیقا فهمیدم اوضاع از چه خبر هست و میشه مثال آش نخورده دهن سوخته.

اول میان با یه وعده 2-3 میلیونی شماره حساب و کارت طرف رو میگیرن و بعدش باهاش انواع خلاف از پولشویی تا فرار مالیاتی و کلا پول دزدی رو انجام میدن و اخر سر هم همه بدبختی ها و بگیر و ببند هاش می افته گردن صاحب اصلی حساب،در حالی که همه ی سود ها رو افراد دیگه ایی بردن.و ممکن هست اخر سر هم نتونه ثابت کنه صاحب حساب که مقصر نیست و شاید بیفته زندان.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...