رفتن به مطلب

خريدار بسيار فورى هارد اكسترنال HD710 سياه رنگ يا پوسته آن

eddy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان و كاربران محترم فروم ليون كامپيوتر

همينطور كه از عنوان تايپيك معلومه خريدار اين هارد اكسترنال هستم فقط ميخوام به مواردى كه نياز دارم دقت كنيد

1- حتما حتما همين مدل يا مدل PRO باشه فرقى نميكنه طراحيش و ظاهرش برام مهمه

2- خراب بودن ، بد سكتور داشتن ، گارانتى نداشتن ، كارتون نداشتن هم برام اصلا مهم نيست وتأثيرى نداره هر موردى باشه فقط فورى ميخوام

3- اگه خود هارد هم نباشه بازم مهم نيست پوكه يا پوسته مشكى رنگ روش هم باشه همون هم اوكيه و ميخوام

4- دقت كنيد فقط و فقط و فقط وفقط رنگ مشكى باشه

علت خريد بخاطر مشكلى كه براى بنده رخ داده و اولويت با خريد فورى هست كه مقدارى داستانش طولانيه خلاصه قضيه اينكه هارد مشترى بود كه خراب بوده و در هنگام جا به جايى مفقود شده حالا مشترى گير داده كه دقيقاً با همون مشخصات بهم بديد و راضى نيست هزينه رو قبول كنه براى همين تفاوتى نداره هر كدوم از موارد بالا باشه فقط فورى فورى توى خصوصى يا اينجا اعلام كنيد كه وارد معامله بشيم من زودتر برسونم به طرف قضيه بسته بشه... شماره هم ميزارم كه اگه آنلاين نبودم يه ندا بهم بديد...😶

09193549351

منصورى

براى روشن تر كردن قضيه اين تصوير كالاى مورد نياز:
e126949_ADATA-HD710P-19kala-1-1200x800.j

با تشكر

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی

بنده یک مورد hd710 مشکی 1TB دارم منتها با توجه به شرایطی که ذکر کردید فکر نمیکنم قیمتش برای شما معقول باشه.

اما درکل اگر براتون مسئله ای نبود و در هر شرایطی نیاز داشتید، به دلیل تمیزی و کارکرد پایین 550 تقدیم میکنم.

لینک به دیدگاه

در در 11 دی 1398 در 10:49، ShQringQn گفته است :

درود دوست گرامی

بنده یک مورد hd710 مشکی 1TB دارم منتها با توجه به شرایطی که ذکر کردید فکر نمیکنم قیمتش برای شما معقول باشه.

اما درکل اگر براتون مسئله ای نبود و در هر شرایطی نیاز داشتید، به دلیل تمیزی و کارکرد پایین 550 تقدیم میکنم.

پ خ شد...

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...