رفتن به مطلب

راهنمایی vega56

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر همه اساتید . لطفا راهنمایی کنید اگر امکانش هست. یک عدد گرافیک vega56 دارم میخواستم ببینم که دکمه بایوس وگایی که خریدم رو حالت عادیه یا نه جابجا شده.چون روش چیزی ننوشته.الان به سمت فن کارت هست به سمت کابلای خروجی نیست.  عکس پایین هست.ممنون از دوستان

۲۰۱۹۱۲۲۷_۲۳۳۹۵۹.jpg

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Atlas1370 گفته است :

سلام بر همه اساتید . لطفا راهنمایی کنید اگر امکانش هست. یک عدد گرافیک vega56 دارم میخواستم ببینم که دکمه بایوس وگایی که خریدم رو حالت عادیه یا نه جابجا شده.چون روش چیزی ننوشته.الان به سمت فن کارت هست به سمت کابلای خروجی نیست.  عکس پایین هست.ممنون از دوستان

۲۰۱۹۱۲۲۷_۲۳۳۹۵۹.jpg

سلام 

در همین وضعیت درسته .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MSI Support گفته است :

سلام 

در همین وضعیت درسته .

جناب یه سوال دیگه. اون قسمت عقب چند تا لامپ داره گاهی وقتا حین بازی حالا رو هر رنگی که تنظیم باشه فرقی نداره. ۴ تا لامپش با هم روشن میشه یا ۵ تا فکر کنم بعد درو که باز میکنم و گوشمو میچسبونم ویز ویز میکنه عادیه؟؟؟ گاعی وقتا هم همینجوری  دارم تو کامپیوتر کار میکنم اینجوری میشه. البته سیستمم ddr3 هست و ضیفه و گاهی وقتا هنگ میکنه. ممنون🙏🙏

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، Atlas1370 گفته است :

جناب یه سوال دیگه. اون قسمت عقب چند تا لامپ داره گاهی وقتا حین بازی حالا رو هر رنگی که تنظیم باشه فرقی نداره. ۴ تا لامپش با هم روشن میشه یا ۵ تا فکر کنم بعد درو که باز میکنم و گوشمو میچسبونم ویز ویز میکنه عادیه؟؟؟ گاعی وقتا هم همینجوری  دارم تو کامپیوتر کار میکنم اینجوری میشه. البته سیستمم ddr3 هست و ضیفه و گاهی وقتا هنگ میکنه. ممنون🙏🙏

باید پاورتون را چک کنید . اینطوری نمیشه نظر داد . چناچه مشکلی با کارت داشتید میتوانید برای تست به گارانتی گرین مراجعه کنید . اون مشکلاتی میگید احتمال به خاطر سایر قطعات باشه تا کارت گرافیک 

لینک به دیدگاه

یه سوال این خراشیدگی روی گرافیک که باعث شده رنگش بره گارانتیو ابطال میکنه؟؟

Screenshot_۲۰۱۹۱۲۳۰-۲۱۱۲۵۰.png

ویرایش شده توسط Atlas1370
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 20 دقیقه قبل، Atlas1370 گفته است :

بهانه ی خوبیه ی برای ابطال گارانتی

لینک به دیدگاه

ممنون جناب.یعنی نه ضربه داشته باشه نه چیزی باید ابطال کنن؟ عجب گارانتی های داریم ما😂😂🤣🤣

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، Atlas1370 گفته است :

سلام

باید کارشناس فنی  به دقت  بررسی کنند . اینطوری نمیشه نظر داد .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...