رفتن به مطلب

پیشنهاد کارت گرافیک سازگار با osx

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من دنبال یک کارت گرافیک با حداقل هزینه با توجه به شرایط زیر می گردم و چون تا حالا ا توجه به مصرف من کارت گرافیک بی ارزش ترین قطعه سیستم برای من بوده خیلی از مدل ها و آپشن های جدید این کارت ها اطلاعی ندارم و برای همین این موضوع رو ایجاد می کنم.

1-  اولین نکته مهم اینه که با سیستم عامل مک  و لینوکس سازگاری کامل داشته باشه و از آپدیت درایور رسمی ( یا حد اقل اوپن سورس درست و حسابی) اون بشه اطمینان داشت که با اومدن نسخه جدید مک مجبور به تعویض کارت نباشم.
2- از ۳ مانیتور با تصویر مجزا همزمان پشتیبانی کنه (مهم نیست سرعت رفرش تصویر بالایی داشته باشه یا نه و فقط  داشتن این آپشن کافیه چون همین الان با گرافیک داخلی سی پی یو مشکلی با این مورد ندارم ولی توی لیست مشخصات بعضی از کارت ها در بعضی از سایت ها نوشته بودن که  از یک خروجی کارت گرافیک فقط میشه استفاده کرد و خروجی ها با هم تصویر نمیدن)

3- از نسخه های جدید open CL  پشتیبانی کنه (در صورت انویدیا بودن پشتیبانی از نسخه های جدید cuda هم باید مد نظر باشه)

قابلیت اوروکلاک هم  نداشته باشه

ویرایش شده توسط mmjvox
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...