رفتن به مطلب

فروش باندل مادربورد ایسوس سوکت 775 سی پی یو زنون ماژول 8 گیگ کورسیر

Recommended Posts

مادربورد ایسوس p5p41t le  سوکت 775 ddr3 

https://www.asus.com/Motherboards/P5P41T_LE/specifications/

سی پی یو زنون Intel Xeon Processor X5460 

با 12 مگا بایت کش

https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/33087/intel-xeon-processor-x5460-12m-cache-3-16-ghz-1333-mhz-fsb.html

یک ماژول 8 گیگ رم کورسیر مدل  Vengeance 4GB DDR3 2000 Dual دو رم 4 گیگ بصورت دو کاناله اتصال یافته و همانطور که میدونید مادربورد تا فرکانس 1333 رم استفاده میکنه

مسلما قویترین باندلی که میشه با سوکت 775 داشت این باندل میباشد. باندل سالم و قوی و با قدرت مورد استفاده خودم هستش که میخوام بعلت کوچ کردن به سیستم رایزن بفروشمش دور هت سینک یکی از رمها یه نوارچسب مشکی چسباندم چون هت سینک شل شده بود که هیچ موردی نداره و به خوبی کار میکنه

فن سی پی یو قفلهاش  کمی مشکل داشت اما با بازکردن مادربورد براحتی میشه روی سی پی یو فیت کردش که من انجام دادم این رو گفتم که اگه دیدید به شکل معمولی خواستید فن رو باز و بسته کنید دچار مشکل نشید به جز این دو مورد جزئی همه چیز در نهایت سلامت و قدرت هستش

با این سیستم بعلاوه یک کارت گرافیک 560 رزیدنت اویل ریمک و رزیدنت 7 و sekiro و خیلی بازیهای امسال رو تونستم روی پایینترین تنظیمات با فریم مناسب اجرا کنم 

کارت گرافیک ایسوس 560 چون ریبال شدم برای فروش نگذاشتم اما اگر کسی خواست میتونم اون رو هم بدم . کارت ریبال شده و الان با دمای 25 درجه در حالت عادی کار میکنه اما تضمینی نیست که بتونه در حالت لود صد در صد هم مثل قبل کار کنه اما اگر کسی با قیمت پیشنهادی عزیزان اون رو هم تقدیم میکنم

من زنجان ساکن هستم 

قیمت این باندل فکر کنم به این شکل منصفانه باشه

مادربورد 350 هزار تومان

سی پی یو 150 هزار تومان

ماژول رم 350 هزار تومان

مجموع 850 هزار تومان به اضافه هزینه ارسال

برای  عزیزی که واقعا خریدار باشند تخفیف هم میدم . فروش تکی هم ندارم و کل باندل رو با هم میفروشم

IMG_20200103_001506.jpg

IMG_20200103_001204.jpg

IMG_20200103_001122.jpg

Untitled.png

Untit1led.png

1Untitled.png

QX9T_eOw.jpg

Untitled.png

ویرایش شده توسط rezayadida
لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

سی پی یو برش خورده ، استیکر خورده؟

استیکر

لینک به دیدگاه

شرمنده ام دوست عزیز متاسفانه بیرون از تاپیک فروخته شد

ویرایش شده توسط rezayadida
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...