رفتن به مطلب

تفاوت دی وی دی رایتر اصل از تقلبی؟

fernas
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من یه دی وی دی رایتر ایسوس خریدم البته فکر میکنم تقلبی هستش چون مشخصاتشم که چک میکنم تو سیستم یه اسم دیگه نوشته براش و ظاهرشم با ظاهر تقلبیا یکی هست البته چون موقع خرید نبودم برای همین دقت نکردم.الان میخام بدونم فرق تقلبی و اصلی چیه؟تقلبیا از چه نظر بی کیفیت هستن یا ممکنه در حد مدل های اصلی باشن؟

Untitled.png.92faab58db350cd2910c1b3e25d6d4b5.png

لینک به دیدگاه

این دی وی دی رایتر برای شرکت Liteon هستش.‌ احتمالا به جای دی وی دی رایتر ایسوس ، این مدل رو ریبرند کرده و به شما فروختن.

اکثر دی وی دی رایتر های ایسوس موجود در بازار تقلبی هستن. ظاهر دستگاه، نداشتن گارانتی، تفاوت در بسته بندی و جعبه محصول ،‌hardwareid فیک 

توی عکس همین بخش properties رو کلیک کنید ،سربرگ details ، مقدار‌ بخش hardware ids  رو اینجا کپی کنید.

همچنین یه عکس از خود دستگاه و برچسب مشخصاتش اینجا آپلود کنید .

https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/guarantees/category/14129-asus-fake-external-dvd-rw

ویرایش شده توسط irajshop
لینک به دیدگاه

تقلبی ها معمولا دی وی دی رایتر های دسته دو هستن که قاب روش را عوض میکنن و جای نو میفروشن. اگه قاب دی وی دی را باز کنی و داخلش سفید یا نقره ای باشه. 100 در 100 اصلی نیست. 

لینک به دیدگاه

با هم فرق خیلی زیادی دارن ، مثلا یه دی وی دی داشتم که یه مقدار خش داشت ، مدل تقلبی با توجه به ضعیف بودن لنز اصلا نمیتونست دی وی دی رو بخونه و دایما میزد No disk در حالی که تو دی وی دی رام اصلی که داشتم این دی وی دی راحت خونده میشد

لینک به دیدگاه

راستش وقتی دیسک میزارم توش یه بویی هم موقع کار کردن میاد ازش.بوی سوختگی یا همچین چیزی نیستا ولی باعث سر درد میشه نمیدونم برا چیه.شاید تعمیرش کردن یه ماده ای زدن موقع گرم شدن بود میده.فقط ایسوس تقلبی داره یا همشون ؟

لینک به دیدگاه

جناب ، ایسوس چه اینترنال چه اکسترنال بیشترشون تقلبی  هستند . DVD-RW که دیگه استفاده آنچنانی نداره . بنده یک اکسترنال دارم ولی به شخصه 3 سال هست استفاده نکردم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...