رفتن به مطلب

راهنمایی جهت خیرد ماوس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یه موس می خوام بخرم سایلنت باشه ینی صدای کلیک اون کم باشه و اسکرول روانی داشته باشه. محدودیت قیمت ندارم اما هرچی ارزون تر باشه بهتره نمی خوام زیاد هزینه کنم. اگه کسی ماوسی رو خریده و ماوس کم صدایی بوده و خوبم کار کرده معرفی کنه ممنون میشم. متاسفانه من ماوس بی سیم لاجیتک مدل M330 خریدم پول زیادیم دادم صدای کلیکش خیلی کمه و عالیه برای سالن مطالعه و سر کلاس اما متاسفانه نمی دونم اسکرولش خرابه یا کلا مدلش همینه صدای جیر جیر عجیبی داره. برای استفاده تو خونه خوبه و دارم استفاده می کنم اما کار من رو راه نمی اندازه. اگه کسی مدلی رو خریده و می دونه ماوس کم صدا و خوبیه معرفی کنه حدالامکان بی سیم باشه.

لینک به دیدگاه

بعید میدونم با قیمت های کم بتونید همچین موسی  پیدا کنید

فقط موس های رده بالا و های اند مثل g502 که اسکرول دو حالته دارن میتونن بهتون یه اسکرول نرم و بی صدا بدن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

بعید میدونم با قیمت های کم بتونید همچین موسی  پیدا کنید

فقط موس های رده بالا و های اند مثل g502 که اسکرول دو حالته دارن میتونن بهتون یه اسکرول نرم و بی صدا بدن

ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز

اینی که معرفی کردی خیلی گرونه و رده بازی هست به کار من نمیاد چون بازی نمی کنم. 

دیگه اسکرول موس رفته بود رو اعصابم خیلی صدای جیر جیر عجیب می داد یه ساعت پیش به سرم زد و یه موس ۴۰۰ تومنی رو اومدم تعمیرش کنم. زدم یوتیوب ببنیم موس لاجیتک چطور باز میشه که موس شبیه من اومد و زیر برچسب پیج مخفی بود. برچسب رو کندم بازش کردم دیدم ریل غلتک داره به کلیک وسط می سابه به علت اینکه ظاهرا یکم کلیک وسط بلند بودش. یکم فشارش دادم به سمت پایین (البته با نیروی زیادی که تغییر حالت دائمی باشه) و یکم رغن زدم صداش کمتر شد.

فعلا با همین سر می کنم.

متاسفانه انقدر پول ارزشش کم شده الان خرید یه موس خوب هم نیاز به برنامه ریزی و پول جمع کردن پیدا کرده.

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز

اینی که معرفی کردی خیلی گرونه و رده بازی هست به کار من نمیاد چون بازی نمی کنم. 

دیگه اسکرول موس رفته بود رو اعصابم خیلی صدای جیر جیر عجیب می داد یه ساعت پیش به سرم زد و یه موس ۴۰۰ تومنی رو اومدم تعمیرش کنم. زدم یوتیوب ببنیم موس لاجیتک چطور باز میشه که موس شبیه من اومد و زیر برچسب پیج مخفی بود. برچسب رو کندم بازش کردم دیدم ریل غلتک داره به کلیک وسط می سابه به علت اینکه ظاهرا یکم کلیک وسط بلند بودش. یکم فشارش دادم به سمت پایین (البته با نیروی زیادی که تغییر حالت دائمی باشه) و یکم رغن زدم صداش کمتر شد.

فعلا با همین سر می کنم.

متاسفانه انقدر پول ارزشش کم شده الان خرید یه موس خوب هم نیاز به برنامه ریزی و پول جمع کردن پیدا کرده.

دیگه روغن نزن!

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

دیگه روغن نزن!

می دونم روغن نباید زد وگرنه خودشون میزدن. اما متاسفانه موس صدای نافرمی می داد که موس 100 تومنی دیگه من از اون خیلی سایلنت تر بود. متاسفانه راهی نبود. روغن زدم اصطکاک دو سطح در حال تماس کم شده و مشکل صدا تا حدود خیلی زیادی حل شده. یجورایی موسی که می خواستم بذارم کنار زنده شد.

لینک به دیدگاه

یک عدد rapoo v20 pro موجوده با گارانتی

قیمت پیشنهادی تو خصوصی

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/103551-rapoo-v20pro/

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...