رفتن به مطلب

کمک فوری نصب نشدن گرافیک آنبرد intel

ali3516
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من دو تا سوال داشتم

اول اینک  من یه پردازنده i5 6600 و گرافیک gtx 1050 2gb دارم درایور کارت گرافیک رو از سایت انویدیا دانلود و نصب کردم..

آیا باید برای کامپیوتر جفت درایور کارت گرافیک و سی پی یو نصب باشه یا فقط درایورِ کارت گرافیک رو نصب کنم کافیه؟میشه هم گرافیکِ آنبرد intel نصب باشه هم گرافیکِ کارت گرافیکم؟

دوم اینکه  درایورِ سی پی یو رو از کجا باید دانلود کنم؟

لینک به دیدگاه

سلام

نه حتما نیاز نیست جفتش نصب باشه. برای نصب گرافیک انبرد یا گرافیک رو در بیارید یا از بایوس گرافیک پیشفرض رو روی igpu قرار بدید  و از پورت های تصویری مادربرد به مانیتور تصویر بگیر و درایور اینتل رو نصب کن. ولی کلا کارکرد جدا با گرافیک داره و اینجور نیست که هر دو گرافیک رو بتونید با هم همزمان استفاده کنید.ولی اگر مانیتور اضافه دارید این طوی میشه یه مانیتور رو با گرافیک آنبرد اینتل و پورت های تصویری مادربرد تصویر گرفت  و یک مانیتور دیگه رو از گرافیک اصلی تصویر گرفت.اینجوری میشه از هر دو گرافیک استفاده کرد. اکثر سایت های دانلود گذاشتن. سافت 98 و غیره.

https://www.softgozar.com/intel-hd-graphics-driver_/download/

https://soft98.ir/software/drivers/17833-intel-graphics-drivers.html

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

درسته ولی اخه من درایور گرافیک 1050رو دانلودکردم و نصب کردم از سایت انویدیا متناسب با ویندوز و مدلِ گرافیکم دیوایس منیجر هم شناخت اما بازم حتی موقع تکان دادن پنجره ها بضی وقتا کند و شطرنجی میشه و کیفیت مطلوب رو نداره مثل قبل نیست نمیدونم چکار بایدبکنم دیگه!

ی چیز دیگ بخام مثال بزنم مثلا من pes19 رو روی فول اچ دی با بالاترین تنظیمات ۶۰ ۵۰ فریم میگرفتم اما الان روی pes20 رو کیفیت اچ دی پایین ترین تنظیمات هم نمیتونم بازی کنم لگ داره خیلی عجیبه!

ویرایش شده توسط ali3516
لینک به دیدگاه

دمای گرافیک رو چک کنید

https://soft98.ir/software/848-msi-afterburner.html

https://soft98.ir/software/660-hwinfo.html

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، jj-191 گفته است :

رو چند باید باشه یعنی؟

لینک به دیدگاه

دمای بهینه برای حالت لودینگ گیم میتونه 65 تا 75 درجه باشه البته به این معنی نیست که دمای بالاتر رو تحمل نکنه ولی اگه بالای نود درجه دیدید حتما یه جای کار مشکل داره. در حالت معمول ویندوز هم بسته به شرایط دمای محیط میتونه  حدود 40 تا 50 درجه  دما داشته باشه. 

لینک به دیدگاه

سلام اولا دوست عزیز شما نیازی ندارید به گرافیک آنبرد! گرافیک آنبرد جز دردسر چیز دیگه ای نداره، باعث گرم شدن بیشتر سی پی یو میشه، باعث سردرگمی سیستم و بعضی وقتا کاهش بازدهی سیستم کیشه، باعث شیر گرفتن بخشی از رم و اشغال هر چند کم بخشی از رم میشه! اصولا بهتره گرافیک آنبرد رو از داخل تنظیمات مادربرد غیر فعال کرد و با گرافیک اصلی راحت کار کنید!! و اینکه دقت کنید گرافیک آنبرد به هیچ عنوان به نوعی کمک برای گرافیک اصلی نیست و برعکس به عنوان مزاحم در سیستم شناخته میشه، مگر اینکه برخی از سی پی یو های آی ام دی این قابلیت رو داشته باشن که اونام تحت شرایط خاص و با برخی از کارت گرافیک های خاص کار میکنن! دوما شما تنظیمات گیم رو چک کن ک کاملا مشابه باشه و بعد مطمعن شو که نظر بهینه سازی این دو نسخه با هم تفاوتی ندارن، اگر یکی بودن اول ایرادات نرم افزاری مثل وجود ویروس یا مشکل تو درایو کارت گرافیک نصب مجدد اون یا حتی نصب مجدد ویندوز رو تست کن و البته از چک کردن دما و سطح استفاده کارتت هم قافل نشو، همون طور که دوستان گفتن دما باید بین ۶۵ تا ۷۵ یا ۸۰ باشه در حالت فول بود و سطح استفاده هم باید بصورت ماکس ۱۰۰ درصد باشه، البته که ممکنه نوسان داشته باشه، ضمن اینکه چک کن وینسس نو تنظیمات گرافیک بازیت غیر فعال باشه، اگه بازی کرکه هم بهتره کرک دیگه ای رو هم تست کنی و حتما از داخل دفندر به محل نصب تراست بدی! موفق باشی

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام دوستان من هروقت ویندوزی بجز یازده نصب میکنم درایور کات گرافیک ام نصب نمیشه سی پی یو سلرون ۲.۸ گیگاهرتز هستش  باید ویندوز را عوض کنم لطفا کمکم کنید باتشکر

ویرایش شده توسط علی پورغلام
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...