رفتن به مطلب

فروش کنسول PlayStation 4 Pro 1TB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیزم، امیدوارم آخر هفته خوبی داشته باشید :x

همانطور که از عنوان تاپیک پیداست قصد فروش یک دستگاه پلی‌استیشن ۴ پرو که متعلق به یکی از دوستان نزدیکم هست رو دارم. دستگاه تقریبا ۳ ماهه که خریداری شده و با روز اولش هیچ فرقی نداره و فکر می‌کنم تنها ۲ بازی روش اجرا شده باشه.

همچنین تعدادی از عناوینی که همراه با این کنسول بوده نیز برای فروش موجود است که تاپیکش فقط در انجمن بازی‌سنتر ایجاد شده، ولی در صورت وجود خریدار در همین انجمن نیز به فروش می‌رسند:

https://forum.bazicenter.com/threads/بازی‌های-red-dead-redemption-ii-uncharted-4-a-thiefs-end-uncharted-the-lost-legacy.116062/

قیمت: ۳،۹۰۰،۰۰ تومان

نکات کلی:

۱- قیمت‌ رو مناسب در نظر گرفتم پس لطفا تقاضای قیمت کمتر نفرمایید.

۲- محتویات کنسول کامل هست و تمامی متعلقات درون جعبه قرار دارند و هیچ کم و کسری نخواهد داشت.

۳- از نظر بسته‌بندی خیال خریدار عزیز راحت باشد، به بهترین نحو ممکن بسته‌بندی خواهد شد.

۴- دستگاه کپی‌خور نشده است.

۵- فروش در انجمن بازی‌سنتر نیز برقرار است.

۶- هزینه پست به عهده خریدار محترم می‌باشد.

با تشکر

محمدرضا حسن‌زاده - 09308523320

20200116_212102.thumb.jpg.470f4b369b8ef3ab54d3ab6f7f2fa6eb.jpg photo_2020-01-16_22-09-11.thumb.jpg.b51972d34b8ce4636b178d9ad59e612a.jpg photo_2020-01-16_22-09-13.thumb.jpg.11e557a56f3a24d85acfed60206303ce.jpg

photo_2020-01-16_22-09-15.thumb.jpg.e477e3d1db1c4a7e4cbf908b2f9ebfc1.jpg photo_2020-01-16_22-09-17.thumb.jpg.e35634e80c1279192db2c6f130c45b81.jpg photo_2020-01-16_23-29-40.thumb.jpg.cd8f58f50f9e5b15b34643c1ba7c2c1f.jpg

لینک به دیدگاه

دوست من آیا تعویضم دارین؟ونکته بعد من در یک سایتی دیرم دو دسته اکبند رو گذاشتن 4400 

https://pspro.ir/خرید-PS4

آیا این فرقی با مال شما داره؟

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، kiarashiiii گفته است :

دوست من آیا تعویضم دارین؟ونکته بعد من در یک سایتی دیرم دو دسته اکبند رو گذاشتن 4400 

https://pspro.ir/خرید-PS4

آیا این فرقی با مال شما داره؟

سلام دوست عزیزم

خیر، فقط برای فروش می‌تونم در خدمت‌تون باشم.

این مدلی که فرمودید رو در سایت ذکر شده ندیدم، البته یک مدل بود با این مواردی که ذکر کردید ولی مدل اسلیم بود.

ps4-slim-500gb-neo-versa-fortnite-bundle-750x750.jpg

لینک به دیدگاه

این مورد رو گذاشتن

Screenshot_20200117-113939_Chrome.thumb.jpg.3a663eb2198e21d0ac74fba00aaaaca3.jpg

اگر قیمت اکبند دو دسته این باشه یکم قیمتتون زیاد نیس؟

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، kiarashiiii گفته است :

این مورد رو گذاشتن

اگر قیمت اکبند دو دسته این باشه یکم قیمتتون زیاد نیس؟

ببخشید دوست عزیزم ولی من هرچی نگاه می‌کنم جایی نزده با ۲ تا دسته!

فکر می‌کنم نسبت به قیمت نو که الان ۴۵۰۰ الی ۴۶۰۰ هست با کارکرد کمتر از ۳ ماه قیمت بدی رو در نظر نگرفتم.

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Ruby گفته است :

ببخشید دوست عزیزم ولی من هرچی نگاه می‌کنم جایی نزده با ۲ تا دسته!

فکر می‌کنم نسبت به قیمت نو که الان ۴۵۰۰ الی ۴۶۰۰ هست با کارکرد کمتر از ۳ ماه قیمت بدی رو در نظر نگرفتم.

دوست من اون r2 فکر کنم به معنی دو دسته هست و r1 به معنی تک دسته البته بازم شاید اشتباه کنم برداشت من این بود.

موفق باشین ولی واسه ۵۰۰ تومن فکر کنم بر فرض تک دسته بودن تازه اکبند تهیه کنم بهتره.من قصدم خریده ولی نه جنس کارکرده رو به قیمت اک بخرم.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، kiarashiiii گفته است :

دوست من اون r2 فکر کنم به معنی دو دسته هست و r1 به معنی تک دسته البته بازم شاید اشتباه کنم برداشت من این بود.

موفق باشین ولی واسه ۵۰۰ تومن فکر کنم بر فرض تک دسته بودن تازه اکبند تهیه کنم بهتره.من قصدم خریده ولی نه جنس کارکرده رو به قیمت اک بخرم.

با اجازه ی  استارتر محترم 

اون r2 فکر کنم رجین دستگاه است که نوشته شده

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، kiarashiiii گفته است :

سلام دوست عزیزم

R1 = Region 1 - Region All

R2 = Region 2

نکته‌ای رو خدمت‌تون عرض کنم نمی‌دونم حالا شاید ۵۰۰ تومن برای شما چیز خاصی نباشه ولی شاید برای کسی همینم مبلغ زیادی باشه، قیمت این کنسول الان بین ۴۵۰۰ تا ۴۶۰۰ هست و من الان دارم دست‌ کم ۶۰۰ تومان از قیمت کنسولی که واقعا کار زیادی انجام نداده کم می‌کنم. نمی‌دونم انتظار کسر چه قیمتی رو دارید ولی فکر نمی‌کنم قیمتی که در نظر گرفتم غیر منصفانه باشه.

در 45 دقیقه قبل، Reza mi گفته است :

با اجازه ی  استارتر محترم 

اون r2 فکر کنم رجین دستگاه است که نوشته شده

ممنونم دوست عزیزم :x

لینک به دیدگاه

سلام

امکان کپی خور کردنش هست ؟

هزینه کپی خور کردن چقدره ؟

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

امکان کپی خور کردنش هست ؟

هزینه کپی خور کردن چقدره ؟

سلام وحید جان

امکان کپی‌خور کردن برای پلی‌استیشن ۴ پرو فکر می‌کنم بصورت اکانتی باشه. اگه درست اطلاع داشته باشم الان برای هر ۴-۵ بازی حدود ۲۰۰ می‌گیرن، البته دقیق نمی‌دونم همین قیمت باشه یا کمتر یا بیشتر.

لینک به دیدگاه

درود گرامی اگه قیمت پایین تر مد نظرتون هست پ.خ کنید برام... 
جسارتا  فک نکنم اون کابل برق pro باشه...😶

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...