رفتن به مطلب

خریدار کابل ماژولار cpu

Atlas1370
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. اگر کسی از دوستان فروشنده کابل cpu پاور گرین ۵۸۰ وات ocpt هست لطفا اطلاع بده . ممنون

لینک به دیدگاه

850 منظورته داداش ؟! چه کابلی می خوای مهمتر چه قد می خوای پول بدی 😁😁

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Divine گفته است :

850 منظورته داداش ؟! چه کابلی می خوای مهمتر چه قد می خوای پول بدی 1f601.png1f601.png

بله 850 واتش ببخشید اشتباه شده بود 

هرچقدر مد نظرتون هست بفرمایید چک کنم اگر به صرفه نباشه ردش کنم پاورو بره. از جایی خریدم هنوز دستم نرسیده یک شنبه میرسه. طرف گفته فقط پاور cpu کمه. شاید کابل دیگه هم کم باشه اضافه کنم. فقط اورجینال باشه.ممنون

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Atlas1370 گفته است :

بله 850 واتش ببخشید اشتباه شده بود 

هرچقدر مد نظرتون هست بفرمایید چک کنم اگر به صرفه نباشه ردش کنم پاورو بره. از جایی خریدم هنوز دستم نرسیده یک شنبه میرسه. طرف گفته فقط پاور cpu کمه. شاید کابل دیگه هم کم باشه اضافه کنم. فقط اورجینال باشه.ممنون

اگه تهران هستی یک سر بزن به دفتر رسمی گرین 

اگرم شهرستان هستی از نمایندگانی شهرستان اقدام به خرید اون کابل کن ، با هزینه کمی برات سفارش میدن و زود هم ب دستت میرسه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام  بااجازه استارتر

بنده هم  کابل  24 پین مادربرد  و  کابل سی  پی یو  سری ocpt  کسی از دوستان   داره   اطلاع بده    خریدارم 

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Mahdi D گفته است :

اگرم شهرستان هستی از نمایندگانی شهرستان اقدام به خرید اون کابل کن ، با هزینه کمی برات سفارش میدن و زود هم ب دستت میرسه 

دوست عزیز گرین اگر کابل خراب رو تحویل بدین بهتون کابل جدید میده و هزینه هم خیلی کم نیست به عنوان مثلا برای کابل 8 پین گرافیک 65 هزار تومان و برای کابل ساتا 45 هزار تومان برای سری های oc+ و ocpt پول می گیرن !!!! تازه باید کابل خراب هم تحویل بدی

این رفیقمون اگر بره مغازه دست دو فروشی ها می تونه با قیمت 30هزار تومن این کابلا رو گیر بیاره خودم هم ساتا و گرافیک زیاد دارم اگر پیدا نکردین دونه 30 تقدیم می شه مولکس و سی پی یو ندارم 

لینک به دیدگاه

پس حدودا با هزینه پستش فکر کنم ۵۰ تومن برام بیفته. من فردا یه قیمت بگیرم از خدمات گرین اطلاع میدم بهتون

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Mahdi D گفته است :

شهرستان تفرش نداره نمایندگی . فردا بهشون زنگ میزنم. ممنون

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، ferdosi گفته است :

سلام  بااجازه استارتر

بنده هم  کابل  24 پین مادربرد  و  کابل سی  پی یو  سری ocpt  کسی از دوستان   داره   اطلاع بده    خریدارم 

خواهش میکنم استاد اجازه ما هم دست شماست جناب🙏

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Divine گفته است :

دوست عزیز گرین اگر کابل خراب رو تحویل بدین بهتون کابل جدید میده و هزینه هم خیلی کم نیست به عنوان مثلا برای کابل 8 پین گرافیک 65 هزار تومان و برای کابل ساتا 45 هزار تومان برای سری های oc+ و ocpt پول می گیرن !!!! تازه باید کابل خراب هم تحویل بدی

این رفیقمون اگر بره مغازه دست دو فروشی ها می تونه با قیمت 30هزار تومن این کابلا رو گیر بیاره خودم هم ساتا و گرافیک زیاد دارم اگر پیدا نکردین دونه 30 تقدیم می شه مولکس و سی پی یو ندارم 

عجب! من کابل سی پی یو پاور coolermaster vanguard 1200 رو از نمایندگی اوژنگ سفارش دادم ۱۵ هزار تومن! البته چند ماهی پیش

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Mahdi D گفته است :

عجب! من کابل سی پی یو پاور coolermaster vanguard 1200 رو از نمایندگی اوژنگ سفارش دادم ۱۵ هزار تومن! البته چند ماهی پیش

والا جدیدا هیچی نمی دن کولر مستر که اگر خود پاور مشکلی داشته به عنوان مثال سوکت رو پاور خراب شده باشه حتی با هزینه تعمیر نمی کنه من چیزی که مطمعنم و خودم باش مشکل داشتم این بود که گرین فقط و فقط اگر کابل خراب بش بدین با هزینه بالا کابل می ده بهتون کولر مستر هم برای کابل زنگ نزدم بپرسم اما برای تعمیر با هزینه که زنگ زدم گفتن انجام نمی دیم !!!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

دوست عزیز خودت بساز

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...