رفتن به مطلب

راهنمای خرید موس

ParsaEs
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به همه لیونی های گل

خیلی وقت بود دنبال خرید موس بودم و هستم و بودجه محدود خیلی اذیت میکنه

نهایت 400 بتونم بخرم و گزینه هام 2 تا بیشتر نیست:

1-logitech g300s

2-logitech g402 

میخواستم ریزر بگیرم که با کیبورد و هدستم ست شه آمازون دف ادر رو زده 25 دلار که میشه 300 تومن ولی مالتینا و ایگرد قیمتای بالای 500 بهم دادن که صرف نداره

میتونین کمکم کنین؟

ویرایش شده توسط ParsaEs
لینک به دیدگاه

سلام

g402 بگیرین 

ارگونومی بسیار بالا در کنار سنسور قدرتمند

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

سلام

g402 بگیرین 

ارگونومی بسیار بالا در کنار سنسور قدرتمند

دف ادر ریزر رو اگه یه جوری بتونم موجود کنم چطوره؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ParsaEs گفته است :

دف ادر ریزر رو اگه یه جوری بتونم موجود کنم چطوره؟

اگر به برند ریزر علاقه دارین که بحثش جداست ولی از نظر فنی اگر میخوای همین 400 تومن خرج کنین g402 بگیرین ولی اگر میخواین افزایش بودجه بدین باز هم لاجیتک g502 بگیرین که البته بسیار گرون قیمته

در کل موس های ریزر خوبن ولی تقریبا در همه موارد یه موس ارزون تری هست (تو این مثال g402 ) که همون کیفیت رو بهتون میده

لینک به دیدگاه

درود

بسته به هزینه و محدود بودن بین دو گزینه کار سختی هست. 

لینک به دیدگاه

سلام

موس G402 رو دارم موس خیلی خوبیه ولی با اینکه حدود شیش ماه میشه دارمش هنوز به دکمه های کنار موس عادت نکردم! نه اینکه بد باشه ها، فکر کنم دلیلی که هنوز بهشون عادت نکردم

اینه که جای دکمه های کناریی موس قبلیم یکم جلوتر از این بودش و G402 یکم عقب تر و دکمه های کناریش یه فرم خاصی دارن یه حداقل توی دست من به شصتم رو باید رو به بالا فشار بدم تا دکمه هاش

فشرده(!) بشه. ولی توی موس قبلیم دقیقا زیر شصتم بودش میشه گفت با شصتم به سمت داخل فشار میاوردم دکمه هاش فشرده میشدش. بجز این مورد من تاحالا مشکل خاصی باهاش نداشتم.

( نکته: من جای این دکمه ها رو توی گیم مشکل داشتم باهاشون چون باید شصتم رو به سمت بالا فشار بدم یکم موس از دستم در میره ولی توی کاربری روزمره مشکلی ندارم)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...