رفتن به مطلب

قیمت های وحشتناک پردازنده های AMD در ایران

Recommended Posts

در 2 دقیقه قبل، Persian Assassin گفته است :

عزیز بحث 3900x نبود، بحث 3600 بود.

در ضمن با اینکه من خودم یوزر اینتل هستم ولی اگر الان بخوام در اون حد هزینه پردازنده بکنم قطعا 3900x رو به 9900k ترجیح میدم. نه اینکه صرفا بخاطر چند فریم بیشتر بیام یک معماری قدیمی رو بخرم!

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Naser.Morsali گفته است :

فکنم کمی در اشتباه هستین بهترین پردازنده گیم الان 9900k  و 9700k هستن

البته من خودم ام amd 2950x دارم برای کارهای رندر استفاده میکنم و  بیشتر طرفدار سوکت TR4 هستم تا AM4 

سلام

بنده گفتم بهترین نه قویترین .

قویترین اونیه که بیشترین فریم رو بده . که فعلا 9900 هستش .

بهترین اونی که بسته به قیمت ، مصرف ، دما و ... بهترین عملکرد رو داشته باشه .

الان 3600 با مین بردهای سری b350 کار می کنه . خنک کننده خاصی نمیخواد و خنک کننده همراهش براش کافیه . دمای مناسبی داره و کم مصرفه .

حتی یه خبر منتشر شده بود که کارت RX5500 نسخه 4 گیگ به خاطر این که جایگزین کارت RX 550 شده و درگاه PCIe موجود در این دو کارت از نوع 8X هستش در حالت PCIe4.0 فریم بیشتری میده . حتی در این مورد بسیار بسیار خاص هم 3600 به خاطر ساپورت PCIe4.0 یک برتری نسبت به 9900K و سایر پردازنده های اینتل داره . که البته بنده روی این یکی حساب نکردم . فعلا مهمترین برتری PCIe4.0 به نسخه 3 مروبط به SSD ها میشه که تاثیر خاصی در گیمینگ ندارن ( تفاوت SSD های که PCIe4.0 رو ساپورت می کنند با اونهایی که PCIe3.0 رو ساپورت می کنند ) .

• لایک 2
لینک به دیدگاه

پیازم شده کیلو ۸تومن

مثل اینکه تره بارم از amd میاد

لینک به دیدگاه

من الان 2 هفتست  دنبال یه 3800x  (گارانتی ماتریس) هستم، فروشنده قرار بود 6100000 تومن بهم بده که نداد گفت اشتباه کردم نداشتم!

تمام قطعات رو هم خریدم، الان 2 هفتست دنبال سی پی یو میگردم کلا نیست! خیلی بازار مسخره ای شده.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...