رفتن به مطلب

فروش رم ddr2 domanitor 2*2=4gb 1066

sinaset
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان

من دو عدد رم (Corsair domanitor 2*2=4gb 1066(cl5 دارم ، که تا حالا سه بار فرستادمش گارانتی (رو عدد سه شک دارم ولی تویه همین رنجه)، و هر دفعه تعویض شده..

همین چند وقت پیش که از گارانتی برگشت ، اینبار با بار اول که وصلش کردم، یکی از رم ها از کار افتاد .

درست نمی دونم اشکال از مادربرد است یا پاور (چون پاورم خیلی وقته نیم سوز شده )، هنوز متوجه نمی شم ، اشکال از کجاست ، ولی از یک رم مدله team group inc به عنوان جایگزین استفاده می کنم ، ولی تا حالا مشکلی براش پیش نیامده ، نمی دونم چرا رم های corsair این مشکل رو دارن .(البته وقتی به صورت دوال چنل استفاده میشه ، بیشتر این مشکل رو پیدا میکنه )

این رم ها گارانتی مادام العمر شرکت ایستا هست .(که هر بار فرستادمش ، تعویض شده)

06dc31bae3d08efb0936a34bb12af087aa7e97be5e2c947126db03ba2f84f3c9untitled.JPG

مشخصاتش

cm2x2048-8500c5d

xms2-8500 2048mb 1066mhz 5.5.5.15 2.10v ver2.1 10100521

قیمت :پیشنهاد بدید

نکته: فردا یک عکس از رم در سایت قرار میدهم

باتشکر

ویرایش شده توسط sinaset
لینک به دیدگاه

سلام بر دوستان

یکیش سوخته یکش سالمه ، قبل از اینکه به شما داده بشه به گارانتی فرستاده میشه و تعویض میشه ، بعد به شما تحویل داده میشه ..

قیمت مد نظر من 105 هزارتومان.

باتشکر

لینک به دیدگاه

سلام بر شما دوست من

در حال مذاکره با یکی از دوستان هستم ، اگر با هم به توافق نرسیدم ، در این رابطه با شما صحبت می کنم .

باتشکر .

لینک به دیدگاه

استارتر خوب اول بفرست گارانتی تعویض شد اومد اون موقع تاپیک بزن !

=======

آقای D@rk رم های شما کلاک 4 dhx هست ؟ اگه آره منم 2 تا از رم های استارتر دارم بدون هیچ مشکلی.. می تونم با رم های شما تعویض کنم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام بر دوستان

رم های دومنیتور با قیمت 90 تومان به کاربر عزیز amirali77 نهایی شد .

باتشکر از همه دوستان .N_aggressive (17).gif

لینک به دیدگاه

سلام به دوستان عزیز سایت

درمورد این رم ها باید بگم چند ماهه پیش دقیقا از همین رم ها و همین مشخصات واسه سیستم دوستم تهیه کردم اما بعد از یه مدت دوستم اومد گفت سیستمم بعد از چند دقیقه بالا اومدن ریست میشه خلاصه رفتم رم هارو تست کردم دیدم سیستمش با یکی از رمها بالا نمیاد اما دوتاشو باهم که نصب میکردی سیستم بوت میشد اما بعد مدتی ریست میشد بردمش پیش دوستم که رمهارو ازشون خریده بودیم اونجا هم تست زدیم رم مشکل دار رو هم مشخص کردیم فرستادیم واسه گارانتی حتی نوشتیم مشکل از یکی از رمهاست و اونو علامت زدیم اما هربار که میرفت واسه گارانتی مهندسهای کم سواد یا بی سواد شرکت گارانتی کننده(آسمون رایانه بود فک کنم) اونو پس میفرستاد که اینا سالم هستن احمقا دوتایی مینداختن همین که بوت میشده فک میکردن رمها مشکلی ندارن اگه بگم نزدیک 3ماه طول کشید تا زیر بار برن اغراق نکردم سرآخر هم بجاشون رم پاتریوت فرستادن اما بجای 4گیگ 6گیگ فرستاده بودن نمیدونم از دستشون در رفته بود یا مابه التفاوتشو 2گیگ اضافه تر داده بودند؟! این سری از رمهای دومیناتور خیلی دیدم که عاقبتشون به گارانتی کشیده.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...