رفتن به مطلب

تعویض 4790 معمولی با 4790K

mostafajan
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یه 4790 معمولی دارم میخوام با 4790K عوض کنم

مبلغی که باید سر بدمو بگین لطفا

متشکر

IMG_4879(FILEminimizer).thumb.JPG.a63946efb62580760347800048d2cb8e.JPG

1.thumb.jpg.941e72602bac0e401ad7250fb1b0e6b1.jpg

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز دلیل این کارتون چی هست؟تفاوتی چندانی ندارن باهم که اگه میخواین ارتقا بدین کلا از ddr3 بیاین ddr4

لینک به دیدگاه

با دوستمون هماهنگ شد که تعویض دوتا cpu بصورت حضوری انجام بشه

فردا براشون ارسال میشه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

سلام دوست عزیز دلیل این کارتون چی هست؟تفاوتی چندانی ندارن باهم که اگه میخواین ارتقا بدین کلا از ddr3 بیاین ddr4

سلام

رم DDR3 و رم DDR4 خیلی تفاوت زیادی با هم ندارن چون تاثیر خیلی کمی توی کارای پردازش محاسباتی داره و تو پردازش گرافیکی هم که هیچ تاثیری نداره . اصله کار سی پی یو هستش و من باید دوبرابر هزینه کنم از i7 نسل 4 بیام نسل i5 نسل 9 که اونم بصرفه نیست با دلار 13 تومن فقط برای 20% قدرت بیشتر

من میخوام شبیه ساز یه کنسول بازی خانگیو روی کامپیوتر اجرا کنم و شبیه سازای کنسولای جدید شدیدا به کور کلاک بالا احتیاج دارن البته نه برای تمام تردها ( threads )  بلکه برای یک یا دو ترد ( اکثرا یک ترد)

11.JPG.f4e01b5c9b21159c20e2b82579afa00c.JPG

____________________________________________________________________________________________

سی پی یو 4790K و 4790 چهار دهم گیگاهرتز تفاوت قدرت دارن و من میخوام علاوه بر این چهاردهم چند دهم دیگه سی پی یورو اورکلاک کنم بلکه مشکل حل بشه

من وقتی با نرم افزار GPU-Z وارد تب Sensor میشم مموری گرافیک فقط 7GB پر شده و هنوز 4GB خالی داره

GPU Load هم هیچوقت بالاتر از 60% نمیره اما کورکلاک و مموری کلاک همیشه روی 99% هستن

داخل پنجره تسک منیجر ویندوز هم وقتی وارد تب Performance میشم و نمودار مربوط به Usage ترد های سی پی یو رو میبینم نمودار اکثرا به سقف میچسبن

البته عکس زیر برا ویندوز 7 هست و الانم شبیه ساز اجرا نیست اما عکسو فرستادم که بدونید کجارو میگم

image.png.0c33fb69c9bccb00314a24c7e41224ef.png

___________________________________________________________________________________________________

الان دقیق نمیدونم مشکل از کلاک هسته گرافیکه یا مموری گرافیک یا کلاک هسته سی پی یو

گرافیکم 1080ti EVGA  هستش و از این قویتر 2080ti هستش که پولشو ندارم در نتیجه مجبورم سی پی یو رو آپگرید کنم ببینم مشکل حل میشه یا نه

من تو بازی 35 تا 50 فریم بصورت متغییر میگیرم و فکر میکنم که مشکل از کورکلاک پایین سی پی یو هستش و اینکه میخوام بازیو تو رزولوشن 4K با بالاترین جزئیات اجرا کنم

اگر کمکی از دستتون برمیاد بهم بگین لطفا

______________________________________________________________________________________________

در مورد شبیه ساز هم یه توضیحی بدم :

خوبی این شبیه ساز اینه که علاوه بر اجرای بازی با گرافیک خیلی بالاتر از کنسول اونم تو رزولوشن 4K که اصلا تو کنسول ساپورت نمیشه حتی میتونم از Amiibo ها بصورت رایگان استفاده کنم و از Gecko کدهایی که بصورت دستی توسط یه عده ساخته شده برای دستکاری بازی استفاده کنم (نه چیتهای که جون بینهایت میده و از این کارار میکنه بلکه چیزایی که بازیو سختتر یا قشنگتر میکنه) و همچنین میشه بازیهارو بصورت انلاین بازی کرد مثل ماریو کارت و اسپلتون اونم بدون پرداخت هیچ هزینه ای و کلی قابلیت دیگه . جدیدا هم بخش گرافیکی Vulkan رو اضافه کرده که باعث شده گرافیک بازی خیلی بهتر بشه

image.thumb.png.a1efc1d595662c3dcb66d35fecb67079.png

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، amirarsalan76 گفته است :

با دوستمون هماهنگ شد که تعویض دوتا cpu بصورت حضوری انجام بشه

فردا براشون ارسال میشه

سلام

پیام دادم بهتون

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، mostafajan گفته است :

سلام

رم DDR3 و رم DDR4 خیلی تفاوت زیادی با هم ندارن چون تاثیر خیلی کمی توی کارای پردازش محاسباتی داره و تو پردازش گرافیکی هم که هیچ تاثیری نداره . اصله کار سی پی یو هستش و من باید دوبرابر هزینه کنم از i7 نسل 4 بیام نسل i5 نسل 9 که اونم بصرفه نیست با دلار 13 تومن فقط برای 20% قدرت بیشتر

من میخوام شبیه ساز یه کنسول بازی خانگیو روی کامپیوتر اجرا کنم و شبیه سازای کنسولای جدید شدیدا به کور کلاک بالا احتیاج دارن البته نه برای تمام تردها ( threads )  بلکه برای یک یا دو ترد ( اکثرا یک ترد)

11.JPG.f4e01b5c9b21159c20e2b82579afa00c.JPG

____________________________________________________________________________________________

سی پی یو 4790K و 4790 چهار دهم گیگاهرتز تفاوت قدرت دارن و من میخوام علاوه بر این چهاردهم چند دهم دیگه سی پی یورو اورکلاک کنم بلکه مشکل حل بشه

من وقتی با نرم افزار GPU-Z وارد تب Sensor میشم مموری گرافیک فقط 7GB پر شده و هنوز 4GB خالی داره

GPU Load هم هیچوقت بالاتر از 60% نمیره اما کورکلاک و مموری کلاک همیشه روی 99% هستن

داخل پنجره تسک منیجر ویندوز هم وقتی وارد تب Performance میشم و نمودار مربوط به Usage ترد های سی پی یو رو میبینم نمودار اکثرا به سقف میچسبن

البته عکس زیر برا ویندوز 7 هست و الانم شبیه ساز اجرا نیست اما عکسو فرستادم که بدونید کجارو میگم

image.png.0c33fb69c9bccb00314a24c7e41224ef.png

___________________________________________________________________________________________________

الان دقیق نمیدونم مشکل از کلاک هسته گرافیکه یا مموری گرافیک یا کلاک هسته سی پی یو

گرافیکم 1080ti EVGA  هستش و از این قویتر 2080ti هستش که پولشو ندارم در نتیجه مجبورم سی پی یو رو آپگرید کنم ببینم مشکل حل میشه یا نه

من تو بازی 35 تا 50 فریم بصورت متغییر میگیرم و فکر میکنم که مشکل از کورکلاک پایین سی پی یو هستش و اینکه میخوام بازیو تو رزولوشن 4K با بالاترین جزئیات اجرا کنم

اگر کمکی از دستتون برمیاد بهم بگین لطفا

______________________________________________________________________________________________

در مورد شبیه ساز هم یه توضیحی بدم :

خوبی این شبیه ساز اینه که علاوه بر اجرای بازی با گرافیک خیلی بالاتر از کنسول اونم تو رزولوشن 4K که اصلا تو کنسول ساپورت نمیشه حتی میتونم از Amiibo ها بصورت رایگان استفاده کنم و از Gecko کدهایی که بصورت دستی توسط یه عده ساخته شده برای دستکاری بازی استفاده کنم (نه چیتهای که جون بینهایت میده و از این کارار میکنه بلکه چیزایی که بازیو سختتر یا قشنگتر میکنه) و همچنین میشه بازیهارو بصورت انلاین بازی کرد مثل ماریو کارت و اسپلتون اونم بدون پرداخت هیچ هزینه ای و کلی قابلیت دیگه . جدیدا هم بخش گرافیکی Vulkan رو اضافه کرده که باعث شده گرافیک بازی خیلی بهتر بشه

والا ببینید منظورم این بود کلا از ddr3 بیاید روی ddr4 چون جدید تر هست و این احتمال وجود داره گیم هایی که در آینده بیان بیشتر روی سی پی یو های جدید سازگار باشن

در مورد اجرا کردن 4k خدمتتون بگم خیلی از گرافیک ها نمیتونن بازی هارو روی 4k با 60 فریم اجرا کنن چون اصولا الان خیلی از بازیها اپتیمایز نیست حتی شما روی 2k هم به مشکل میخورید چه برسه به 4k نمونش همون red dead redemption 2 که به قدری افتضاح برای پی سی پورت شده که 2080 هم روی فول اچ دی زیر 70-80 فریم میداد!(تا اونجایی که من یادمه)

در مورد شبیه ساز که اصولا همینه بازی هارو با فریم ریت خیلی افتضاح اجرا میکنه چون اصلا کدنویسی کنسول با پی سی یه دنیا فرق داره اینکه شما یه گیم ps4 رو میبینی روی 4کی هم با 60 فریم اجرا میشه دلیل نمیشه روی پی سی هم روی 4کی همون فریم ریت رو بده

در ضمن اصولا تا جایی که بنده اطلاع دارم روی رزولوشن های بالا فشار بیشتر روی گرافیک هست تا سی پی یو و تفاوت سی پی یو ها خیلی خیلی کم میشه د رزولوشن 4کی مثلا

حالا در هر صورت امیدوارم مشکلتون حل بشه با آپگرید

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

در مورد اجرا کردن 4k خدمتتون بگم خیلی از گرافیک ها نمیتونن بازی هارو روی 4k با 60 فریم اجرا کنن چون اصولا الان خیلی از بازیها اپتیمایز نیست حتی شما روی 2k هم به مشکل میخورید چه برسه به 4k نمونش همون red dead redemption 2 که به قدری افتضاح برای پی سی پورت شده که 2080 هم روی فول اچ دی زیر 70-80 فریم میداد!

من تو یک هفته گذشته بازی dead Island و Dying light 1 و battlefield1 تو رزولوشن 4K  با بالاترین جزئیات بالای 60 فریم میگرفتم

جوری که وقتی V-Sunc غیر فعال بود و FPS روی 70 تا 90  بود درصد کار GPU همیشه رو %99 درصد بود و همین باعث میشد دمای گرافیک بالای 71 درجه باشه ولی وقتی V-Sync فعال کردم میزارن لود GPU اومد روی 80% و فریم هم روی 60 ثابت شد ولی دمای گرافیک 15 درجه خنکتر شد جوری که حتی فن دوم گرافیک بعضی جاها خاموش میکرد

با استفاده از این ویدئو این کارایی که گفتمو دوستان انجام بدین اگر اهل گیم طولانی مدت بالای سه چهار ساعت هستین برای طول عمر گرافیک و بقیه قطعاتتون مفیده

https://www.youtube.com/watch?v=NlOgKBHK_vY

یه نکته هم برای بعضی از دوستان بگم اینکه V-Sync  برای بازی ای که تو بالای 70% مواقع زیر 60 فریم میگیرید خاموش کنید چون خود V-Sync کار پردازشی میگیره

الان یه مشکلی که دارم اینه که بازی L.A Noire نصب کردم نسخه FitGirl به حجم 12GB

تو بازی رو هر رزولوشنی که میزارم 30 فریم بیشتر نمیده

با اینکه رفتم تو Option و از بخش Graphic گذاشتم رو 3820X1920X60hz  ولی بازم توی بازی 30 فریم میده در حالی که وقتی میام تو صفحه منوی اصلی 60 فریم میده نمیدونم چیکار کنم

سرچ هم کردم تو اینترنت به نتیجه ای نرسیدم

IMG_4890(FILEminimizer).thumb.JPG.0897cbb39b4c61532c46b5a166cceba1.JPG

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، mostafajan گفته است :

من تو یک هفته گذشته بازی dead Island و Dying light 1 و battlefield1 تو رزولوشن 4K  با بالاترین جزئیات بالای 60 فریم میگرفتم

جوری که وقتی V-Sunc غیر فعال بود و FPS روی 70 تا 90  بود درصد کار GPU همیشه رو %99 درصد بود و همین باعث میشد دمای گرافیک بالای 71 درجه باشه ولی وقتی V-Sync فعال کردم میزارن لود GPU اومد روی 80% و فریم هم روی 60 ثابت شد ولی دمای گرافیک 15 درجه خنکتر شد جوری که حتی فن دوم گرافیک بعضی جاها خاموش میکرد

با استفاده از این ویدئو این کارایی که گفتمو دوستان انجام بدین اگر اهل گیم طولانی مدت بالای سه چهار ساعت هستین برای طول عمر گرافیک و بقیه قطعاتتون مفیده

https://www.youtube.com/watch?v=NlOgKBHK_vY

یه نکته هم برای بعضی از دوستان بگم اینکه V-Sync  برای بازی ای که تو بالای 70% مواقع زیر 60 فریم میگیرید خاموش کنید چون خود V-Sync کار پردازشی میگیره

الان یه مشکلی که دارم اینه که بازی L.A Noire نصب کردم نسخه FitGirl به حجم 12GB

تو بازی رو هر رزولوشنی که میزارم 30 فریم بیشتر نمیده

با اینکه رفتم تو Option و از بخش Graphic گذاشتم رو 3820X1920X60hz  ولی بازم توی بازی 30 فریم میده در حالی که وقتی میام تو صفحه منوی اصلی 60 فریم میده نمیدونم چیکار کنم

سرچ هم کردم تو اینترنت به نتیجه ای نرسیدم

IMG_4890(FILEminimizer).thumb.JPG.0897cbb39b4c61532c46b5a166cceba1.JPG

بازی رو 30 فریم قفله
میشه با cheat engine ترفندی زد که 60 فریم بگیریدمنتها هر دفعه که وارد بازی میشید باید این کارو انجام بدید
https://www.youtube.com/watch?v=ANmWIC1wHMc
بالاتر از 60 فریم هم موتور بازی نمیتونه هندل کنه!

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MR OXYGEN گفته است :

بازی رو 30 فریم قفله
میشه با cheat engine ترفندی زد که 60 فریم بگیریدمنتها هر دفعه که وارد بازی میشید باید این کارو انجام بدید
https://www.youtube.com/watch?v=ANmWIC1wHMc
بالاتر از 60 فریم هم موتور بازی نمیتونه هندل کنه!

ممنون بابت راهنمایی

آخه مشکل اینجاست که خودش قابلیت 60 فریمو گذاشته ولی نمیده نمیدونم چرا

حتی با خودم گفتم شاید قدیمی باشه و تو فول اچ دی بده 60 فریم اونجا هم نداد

رفتم تو کنترل پنل Nvidia ببینم اونجا Vsync فعاله یا مشکلی هست دیدم اونجا هم همه چی عادیه

و جالبترین بخش ماجرا اینجاست که با همین 30 فریم هم شکست تصویر (Tearing) داره وقتی موس رو بصورت عمودی بالا پایین میکنم

الان اصلا نمیدونم دارم چند فریم میگیرم و باید با نرم افزارای دیگه مثل Fraps هم چک کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...