رفتن به مطلب

مشکل عجیب در مای کلاب pes کمک کنید لطفا!

ali3516
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من وارد مای کلاب میشم اما رقیب آنلاین نمیتونم پیدا کنم آفلاین رو راحت بازی میکنن توروخدااگ کسی همچین مشکلی داشته یه راه حلی چیزی بدین ممنون میشم!!

سرعت اینترنتم هم ایرانسله بالای ده مگابایت بر ثانیه است.

اکانت قندشکن هم تازه خریدم حتی ،اما باز درست نشده ی راه حلی بدین لطفا چکار کنم؟

لینک به دیدگاه

Pc یا ps4

اگه pc بازی می کنی احتمالا پچی چیزی نصب کردی حریف پیدا نمی کنه

موقع مچ میکینگ همه فیلتر هارو رو دیفالت بذار

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، CAPITAN PRICE گفته است :

Pc یا ps4

داداش ممنون از نظرت اما فقط دیتاپک ۱ تا ۳ رو نصب کردم با یه فایل cpk واسه حذف کردن تماشاگرا!ممکنه از اون باشه یعنی؟!

ینی چی متوجه منظورتون نشدم چجوری موقع مچ میکینگ  همه فیلتر هارو روی دیفالت بذارم؟

درضمن pc هم بازی میکنم

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، CAPITAN PRICE گفته است :

Pc یا ps4

سلام من الان فایل حذف تماشاگر رو هم حذف کردم و تو dpfilegenerite آنچکد ش کردم باز تو مچ میکینگ گیر میکته دیگه هیچ چیز اضافه ای هم ندارم مثل پچ و ....

من شنیدم که سرور های مای کلاب خلوت شده و کسی نیست برای آنلاین بازی کردن! احتمال داره درست باشه؟

وقتی میخام وارد آنلاینِ whats new بشم این جمله که عکسش رو هم گذاشتم مینویسه:

Your apponents will not be restricted......

معنیش چی میشه؟!!

و در آخر عکسِ مچ میکینگ..

Capt.PNG

Capture.PNG

لینک به دیدگاه

شما استیم بزن فایلای بازی رو دوباره شناسایی کنه اگه کم وکسری بود خودش اضافه کنه

اون پیام به دلیل اینه که تیم استرنج شما بالاتر 2000 و نمی تونید تو اون مسابقه شرکت کنید

منظورم از فیلتر همون گرینه هایی که قبل مچ می کینگ میاره مثلا لول کانکشن یا ریتینگ اینارو رو دیفالت بذارین تا هر کی بود پیدا کنه

تو بخش رنک برید اونجا بازیکن بیشتره

لینک به دیدگاه

در در 3 بهمن 1398 در 13:38، CAPITAN PRICE گفته است :

شما استیم بزن فایلای بازی رو دوباره شناسایی کنه اگه کم وکسری بود خودش اضافه کنه

اون پیام به دلیل اینه که تیم استرنج شما بالاتر 2000 و نمی تونید تو اون مسابقه شرکت کنید

منظورم از فیلتر همون گرینه هایی که قبل مچ می کینگ میاره مثلا لول کانکشن یا ریتینگ اینارو رو دیفالت بذارین تا هر کی بود پیدا کنه

تو بخش رنک برید اونجا بازیکن بیشتره

ببخشید چجوری باید تیم استرج م رو بالا ببرم وقتی نمیتونم اصلا آنلاین بازی کنم؟؟؟!!

میشه یه اسم یا عکس از قسمتی که باید فیلتر هارو روی دیفالت بذارم نشون بدید بدونم کدوم قسمت منظورتونه؟؟ 

ممنون‌میشم من هنوز مشکلم حل نشده

لینک به دیدگاه

من الان به بازی دسترسی ندارم یعنی پاکش کردم😅

تو منو اصلی یه قسمته به نام squad اونجا ترکیب تیم و بازیکنارو نشون می ده برید اونجا سمت راستش نوشه تیم استرنج سعی کنید اون عدد به زیر 2 هزار بیارید.باید بازیکنای ضعیف تر تو ترکیب بذارید

اون فیلترا تو بخش رنک بازی برید قبل مچ میکینگ مشخصه نوشه کانکشن لول یا تیم استرنج طرف مقابل اونا رو تغییر بدین

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، CAPITAN PRICE گفته است :

من الان به بازی دسترسی ندارم یعنی پاکش کردم1f605.png

تو منو اصلی یه قسمته به نام squad اونجا ترکیب تیم و بازیکنارو نشون می ده برید اونجا سمت راستش نوشه تیم استرنج سعی کنید اون عدد به زیر 2 هزار بیارید.باید بازیکنای ضعیف تر تو ترکیب بذارید

اون فیلترا تو بخش رنک بازی برید قبل مچ میکینگ مشخصه نوشه کانکشن لول یا تیم استرنج طرف مقابل اونا رو تغییر بدین

درسته من همه ی  بازیکنام تقریبا ضعیفه چون تازه خریدم بازی رو اما مشکل من اینه ک فقططط میتونم co-op و matchday رو میتونم حریف پیدا کنم بازی کنم!!

همه رو هم روی دیفالت میذارم اما باز حریف واسه ranked o whats new رو نمیتونم حریف توش پیدا کنم اصلا!اینو چکار کنم؟؟؟

لینک به دیدگاه

خب اگه جای دیگه حریف پیدا می کنه مشکل از بازی نیست حتما اونجا ها پلیر کمه برا همین پیدا نمی کنه

لینک به دیدگاه

سلام منم مشکل مشابه شما رو دارم ولی وقتی قند شکن روشن میکنم پیدا میکنه اونم باعث تغیر پینگ میشه هی لگ میزنه 

خلاصه منم راه حلی بدون هزینه که بشه انلاین بازی کرد رو پیدا نکردم 

این سایت های بهبود پینگ هم فکر نکنم روی پی اس شده باشه 

سیستم دور زدن تحریم با تغیر dns هم توی پی اس نشد

لینک به دیدگاه

• 11 ماه بعد...

سلام من تو ps4 بازی رو دارم وقتی میزنم رو بازی آنلاین مچ پیدا نمیکنه مثل همین افراد دیگه من باید چکار کنم

لینک به دیدگاه

• 8 ماه بعد...

من وقتی می‌خوام وارد مای کلاب pes 2021 بشم ارور میده new data asset download unsuccessful

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام بازی pes21 با کنسول ps4 نصب کردم.توی قسمت مای کلاب حریف نمیده.سرعت نت هم مشکلی نداره.بازی های دیگه رو راحت انجام میده.ممنون میشم راهنمایی کنین

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...