رفتن به مطلب

گرافیک RX470 4gig

arvin40
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

گرافیک سری ماینینگ هست دوال بایوسه که یه بایوسش برای ماینه یه بایوسش گیمینگ هست و چند وقتی  برای گیم ازش استفاده میکنم

کوچکترین تفاوتی از نظر قدرت با سری گیمینگ نداره و تنها تفاوتش تعداد پورت های خروجی هست

گرافیک یک پورت dvi داره که تبدیل dvi به hdmi هم بهتون میدم میتونید راحت hdmi وصل کنید و استفاده کنید

تبدیلش یه مشکل کوچیک داره که کامپیوتر رفت رو استند بای دیگه باید ریستارت کنید که تصویر برگرده تبدیلش قیمتی نداره و حدود 20 تومن هست. اما همین تبدیل هم مشکلی نداره اگه کامپیوتر رو نزارید بره روی استند بای. میتونید تنظیم کنید که مثلا بعد یک ساعت بره رو استند بای

اگرم که مانیتورتون dvi داره که چه بهتر و کلا دیگه هیچ مشکلی نیست و نیاز به تبدیل هم نیست

ضمنا جهت اطلاع  تبدیل هیچ تاثیر منفی روی کیفیت تصویر نداره

گرافیک تمیز هست و تا حالا تعمیر نشده یه بار بازش کردم خمیرش رو عوض کردم تو تصویر هم مشخص هست که دما بعد از 5 دقیقه تست فول لود بالای 70 نمیره در صورتی که گرافیک های سافایر تا 80 درجه هم عادی هست براشون

جعبه هم نداره فقط خود گرافیک و تبدیل hdmi هست

قیمت 950

Capturehhhh.PNG

IMG_2032.thumb.JPG.976586be24676dbb5d108116596e13f3.JPGIMG_2034.thumb.JPG.cd72c962cc8b659b7760be4b1eebb299.JPGIMG_2033.thumb.JPG.6c11217e7ba90ba9bdec46f31136a3b2.JPGCapturejj.thumb.png.4222aca8468c4b9cd38c70d25699d8d8.png

ویرایش شده توسط arvin40
لینک به دیدگاه

Up

دوستان بایوس اصلی فابریک هست و مثل کارت های ماینی دیگه کاهش نداشته تو تصویر آخر مشخصه

لینک به دیدگاه

در در 5 بهمن 1398 در 13:09، arvin40 گفته است :

گرافیک سری ماینینگ هست دوال بایوسه که یه بایوسش برای ماینه یه بایوسش گیمینگ هست و چند وقتی  برای گیم ازش استفاده میکنم

کوچکترین تفاوتی از نظر قدرت با سری گیمینگ نداره و تنها تفاوتش تعداد پورت های خروجی هست

گرافیک یک پورت dvi داره که تبدیل dvi به hdmi هم بهتون میدم میتونید راحت hdmi وصل کنید و استفاده کنید

تبدیلش یه مشکل کوچیک داره که کامپیوتر رفت رو استند بای دیگه باید ریستارت کنید که تصویر برگرده تبدیلش قیمتی نداره و حدود 20 تومن هست. اما همین تبدیل هم مشکلی نداره اگه کامپیوتر رو نزارید بره روی استند بای. میتونید تنظیم کنید که مثلا بعد یک ساعت بره رو استند بای

اگرم که مانیتورتون dvi داره که چه بهتر و کلا دیگه هیچ مشکلی نیست و نیاز به تبدیل هم نیست

ضمنا جهت اطلاع  تبدیل هیچ تاثیر منفی روی کیفیت تصویر نداره

گرافیک تمیز هست و تا حالا تعمیر نشده یه بار بازش کردم خمیرش رو عوض کردم تو تصویر هم مشخص هست که دما بعد از 5 دقیقه تست فول لود بالای 70 نمیره در صورتی که گرافیک های سافایر تا 80 درجه هم عادی هست براشون

جعبه هم نداره فقط خود گرافیک و تبدیل hdmi هست

قیمت 950

سلام

فقط فروش دارین ؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، alimontazeran گفته است :

سلام

فقط فروش دارین ؟

سلام

بله فقط فروش

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mohammad1999 گفته است :

سلام داداش 

پایین تر راه نداره؟

سلام

خیر

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...