رفتن به مطلب

برسی مودم 4G E8372 + پینگ تایم در بازی ها + تست با دو سیمکارت+ برسی Nat Type

Cyu0k
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در ۱ ساعت قبل، saeed0c گفته است :

هوووم. گرون نیست یه مقدار؟

والا داداش من نظرمو بخوای مودم 4.5G با وضعیت الان سرعت اینترنت منطقی نمیدونم چون تا جایی که من دیدم نهایت سرعتی که دوستان گرفتن با 4.5G  با مودمی که ذکر کردم  150-250 بوده که خود مودم کلا تا 300 رو ساپورت می کنه این مودم که معرفی کردم 150 رو می کشه اگه محدوده خوب باشه و نتم لیمیت نشده باشه 150 خودش سرعت خیلی بالایی حساب میشه ولی اگه نه مثل من حس کنجکاوی داریو می خوای حتما تفاوت سرعت  رو حس کنی و هزینش برات مهم نیست گزینه بدی نیست ولی اگه دانلود می کنی و همین سرعت 150 ام اگه بکشه منطقت جوابگو هست و برای آنلاین بازی کردنم که به نظرم محشره من تو بازی Apex بدون هیچ گونه مشکل و تاخیر با نت همراه اول بازی می کنم البته یه مقدار پینگ همراه اول کلا بالاس تو ایپکس ولی بسیار روان و بدون مشکله معمولا پینگ من بین 84 تا 140 البته یه رایتلم برام مفت اومده اونم قراره تست کنم نتشو ببینم اون چطوریه از لحاظ پینگ و دانلود فقط کلا دور اینترنت نسل ثابت و ADsl خط بکش اینم یه تست همین الان که دارم  برات می نویسم سرعت دانلود.

البته یه تعداد دوستان گفتن که پینگ فقط به شرایط جغرافیایی منطقه و .. هستش که حرفشون کاملا درسته ولی فراموش نکنن من  همین نت رو با گوشی پینگ از 90 میپره رو 300 برای همین می گم که این مودم استیبل نگه میداره 

Capture.PNG

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، arvin40 گفته است :

منم با مودم ایرانسل بدون مشکل کانتر آنلاین بازی میکنم پینگمم بین 50تا70 برای  سرورهای داخلی

اما با LTE ثابت پینگم خیلی بالاتر میره شاید تا 100 هم بره

نمیدونم منطقه ی ما اینطوری هست یا کلا LTE ثابت پینگش بالاتر از 4G هست

در کل تا اونجایی که میدونم یکی از مهمترین برتری های اینترنت ثابت به 4G پینگ پایین تر هست اما برای من مثل اینکه برعکسه

برای اکثرا همینه دوست عزیز دوست من از کرج شهر گوهردشت پینگ تایمش با نت ثابت ایرانسل داخل رینبو 150-160 هستش

فقط سرعتش ثابته که البته 4G ام همینطوریه شاید یه چندتا بالا پایین بشه هر از گاهی که به چش نمیاد بازم به تجهیزات  منطقه بستگی داره

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Cyu0k گفته است :

والا داداش من نظرمو بخوای مودم 4.5G با وضعیت الان سرعت اینترنت منطقی نمیدونم چون تا جایی که من دیدم نهایت سرعتی که دوستان گرفتن با 4.5G  با مودمی که ذکر کردم  150-250 بوده که خود مودم کلا تا 300 رو ساپورت می کنه این مودم که معرفی کردم 150 رو می کشه اگه محدوده خوب باشه و نتم لیمیت نشده باشه 150 خودش سرعت خیلی بالایی حساب میشه ولی اگه نه مثل من حس کنجکاوی داریو می خوای حتما تفاوت سرعت  رو حس کنی و هزینش برات مهم نیست گزینه بدی نیست ولی اگه دانلود می کنی و همین سرعت 150 ام اگه بکشه منطقت جوابگو هست و برای آنلاین بازی کردنم که به نظرم محشره من تو بازی Apex بدون هیچ گونه مشکل و تاخیر با نت همراه اول بازی می کنم البته یه مقدار پینگ همراه اول کلا بالاس تو ایپکس ولی بسیار روان و بدون مشکله معمولا پینگ من بین 84 تا 140 البته یه رایتلم برام مفت اومده اونم قراره تست کنم نتشو ببینم اون چطوریه از لحاظ پینگ و دانلود فقط کلا دور اینترنت نسل ثابت و ADsl خط بکش اینم یه تست همین الان که دارم  برات می نویسم سرعت دانلود.

البته یه تعداد دوستان گفتن که پینگ فقط به شرایط جغرافیایی منطقه و .. هستش که حرفشون کاملا درسته ولی فراموش نکنن من  همین نت رو با گوشی پینگ از 90 میپره رو 300 برای همین می گم که این مودم استیبل نگه میداره 

Capture.PNG

من راجع به تعرفه هاش کنجکاو شدم .

طرح شبانه ای ,چیزی داره؟!

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Sbamin گفته است :

من راجع به تعرفه هاش کنجکاو شدم .

طرح شبانه ای ,چیزی داره؟!

درود شبانه داره بله 1 شب تا 10 صبح و یه طرح دیگه 2 شب تا 7 صبح هردو طرح روزانه هفتگی و ماهانه نامحدود{حجم منصفانه} البته م نبیشتر از اینا دانلود می کنم فکر کنم این منصفانه بودنش الکی باشه

لینک به دیدگاه

یه سوال دارم ...

من قبلا یه مودم 3372 خریدم که انلاک شده اس

میخواستم بدونم اگه سیمکارت TD-Lte بذارم کار میکنه ؟!

-------------------------------------------

و اینکه کسی میدونه از کجا میتونم این سیمکارت و گیر بیارم ؟!

@Silvermanhhh

داداش مودم خودته / سوال هم خودت جواب بده :D

---------------------------------------

ویرایش شده توسط invoker
لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، invoker گفته است :

یه سوال دارم ...

من قبلا یه مودم 3372 خریدم که انلاک شده اس

میخواستم بدونم اگه سیمکارت TD-Lte بذارم کار میکنه ؟!

-------------------------------------------

و اینکه کسی میدونه از کجا میتونم این سیمکارت و گیر بیارم ؟!

@Silvermanhhh

داداش مودم خودته / سوال هم خودت جواب بده :D

---------------------------------------

سیم کارت رو میتونید از سایت دیوار بخرید ، تهران تو میدان انقلاب 480 گیگ اینترنت یک ساله همراه با سیم کارت Td رایگان 300 تومن ، روی مودم 3372 اطلاعی ندارم کار میکنه یا نه ، من قصد خرید i60 رو دارم دیشب رفتم سایت ایرانسل دیدم قیمت مودم همراه 480 گیگ اینترنت یک ساله شبانه روزی و دو عدد سیم کارت فقط 1,150,000 هست ، احتمالا چند روز دیگه به مناسبت دهه فجر! تخفیف بخوره ، خریدش خیلی به صرفه هست 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، invoker گفته است :

سلام همین چیزی که دوستمون گفت بعلاوه اینکه 3372 فرکانس های td رو نداره تقریبا فقط مودم های رومیزی فرکانس های td رو دارن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

سیم کارت رو میتونید از سایت دیوار بخرید ، تهران تو میدان انقلاب 480 گیگ اینترنت یک ساله همراه با سیم کارت Td رایگان 300 تومن ، روی مودم 3372 اطلاعی ندارم کار میکنه یا نه ، من قصد خرید i60 رو دارم دیشب رفتم سایت ایرانسل دیدم قیمت مودم همراه 480 گیگ اینترنت یک ساله شبانه روزی و دو عدد سیم کارت فقط 1,150,000 هست ، احتمالا چند روز دیگه به مناسبت دهه فجر! تخفیف بخوره ، خریدش خیلی به صرفه هست 

مشکل اینه که من طهران نیستم ... شهرستانم

----------------------------------

در 41 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

سلام همین چیزی که دوستمون گفت بعلاوه اینکه 3372 فرکانس های td رو نداره تقریبا فقط مودم های رومیزی فرکانس های td رو دارن

ای بابا اینم شانس مایه :D

--------------------

من گفتم الان که مودم انلاک شده اس شاید این سیمکارت هارو هم ساپورت کنه ...

پس هیچ دیگه دنبال یه زندگی جدید باشم :D

لینک به دیدگاه

سرعتش با سرعت گوشی که آنتش در حالت 4g کاملا پره فرق داره؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

فکرنکنم خیلی فرق کنه. واسه من که زیاد فرقی نکرد. بیشتر به منطقه ربط داره. اگه سرعت نت تو اون منطقه خوب باشه باید سرعت گوشی هم خوب باشه. به گوشی هم ربط داره البته. واسه من s8 سامسونگه. با گوشی هم سرعت دانلود تقریبا 2تا3مگ هست با مودم هم همینه  تقریبا

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

سرعتش فرق داره البته بستگی به سخت افزار گوشی ام داره بیشتر سرعت رو ثابت نگه میداره

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، Cyu0k گفته است :

Capture.PNG

هوووم. که این طور. نه بهتر از 84 تا 140 پینگ میخام. تازه این پینگ ممکنه سرور دوبی(خاور میانه) باشه. من پینگ زیر 100 با اروپا میخام. الان با 4g معمولی همراه اول 109 تا 125 هست برای EU WEST میخام بهتر بشه.

پینگ DOTA2 Dubai هم 50 تا 70 هست که اصلا کسی پلی نمیده سرورش به درد نمیخوره.اگر یه جوری بتونم (حتما با مودم نه گوشی) پینگ 4.5 تست کنم عالی میشه.

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، saeed0c گفته است :

هوووم. که این طور. نه بهتر از 84 تا 140 پینگ میخام. تازه این پینگ ممکنه سرور دوبی(خاور میانه) باشه. من پینگ زیر 100 با اروپا میخام. الان با 4g معمولی همراه اول 109 تا 125 هست برای EU WEST میخام بهتر بشه.

پینگ DOTA2 Dubai هم 50 تا 70 هست که اصلا کسی پلی نمیده سرورش به درد نمیخوره.اگر یه جوری بتونم (حتما با مودم نه گوشی) پینگ 4.5 تست کنم عالی میشه.

والا پینگ من در سرور اروپا رینبو 74-84 هستش و در سرور اروپا فورت 84-96 در سرور خاورمیانه 60 هستش که البته منطقه به منطقه فرق داره

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Cyu0k گفته است :

والا پینگ من در سرور اروپا رینبو 74-84 هستش و در سرور اروپا فورت 84-96 در سرور خاورمیانه 60 هستش که البته منطقه به منطقه فرق داره

شما بهترین منطقه ی ایران هستید از نظر پینگ اروپا ولی پینگ سرور خاور میانتون هم به اندازه من که جنوب کشورم خوبه.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

من با b615 همراه اول پینگه ۱۲۰ میگیرم ،اصفهان.

مشکله دیگه یه دیلیه خاصیه که میده بخصوص تو رینبو.

لینک به دیدگاه

دوستان اینترنت TD-LTE من امروز بالاخره فعال شد با مودم TF-i60

بلافاصله بعد از متصل شدن هم مودم خودش را بروزرسانی کرد به این فریمور که کلا UI پنل مودم تغییر اساسی کرد و از نظر ظاهری خیلی زیباتر شده!

فقط این تست سرعت با پر بودن سه آنتن از ۵ آنتن 4G طبیعی هست؟ سرعت آپلود خیلی پایین هست.

سرعت آپلود در گوشی چندسال پیش من با نت موبایل ایرانسل و دو آنتن 4G تا ۱۰ مگابیت هم میرسه.

http://uupload.ir/files/sk2t_internet-test.png

اینم وضعیت پینگ در حال حاضر:

http://uupload.ir/files/sd92_ping4.png

http://uupload.ir/files/x2l0_ping8.png

نرماله برای این سرویس؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، shadowfax گفته است :

دوستان اینترنت TD-LTE من امروز بالاخره فعال شد با مودم TF-i60

بلافاصله بعد از متصل شدن هم مودم خودش را بروزرسانی کرد به این فریمور که کلا UI پنل مودم تغییر اساسی کرد و از نظر ظاهری خیلی زیباتر شده!

فقط این تست سرعت با پر بودن سه آنتن از ۵ آنتن 4G طبیعی هست؟ سرعت آپلود خیلی پایین هست.

سرعت آپلود در گوشی چندسال پیش من با نت موبایل ایرانسل و دو آنتن 4G تا ۱۰ مگابیت هم میرسه.

http://uupload.ir/files/sk2t_internet-test.png

اینم وضعیت پینگ در حال حاضر:

http://uupload.ir/files/sd92_ping4.png

http://uupload.ir/files/x2l0_ping8.png

نرماله برای این سرویس؟

این بستگی داره تو چه ساعتی این تست رو انجام بدید مثلا یه مودم b310 دارم ساعت 1 شب نهایت سرعت دانلودم 1 مگ هست و ساعت 5 صبح سرعت دانلود به 6مگ هم میرسه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

این بستگی داره تو چه ساعتی این تست رو انجام بدید مثلا یه مودم b310 دارم ساعت 1 شب نهایت سرعت دانلودم 1 مگ هست و ساعت 5 صبح سرعت دانلود به 6مگ هم میرسه

بله درسته سرعت دانلود تا 50 مگابیت هم میرسه ولی آپلود تغییری نمیکنه...به نظر میرسه محدود شده!

چون همین الان گوشی من کت ۴ هست با دوتا آنتن 4G تا ۱۰ مگابیت سرعت آپلود داره  ولی این  مودم TF-i60 کت ۶ هست.

لینک به دیدگاه

دوستان با این وضعیت آیا لازمه جای مودم را تغییر بدم؟

آنتن بین سه و چهار از پنج نوسان میکنه ولی بیشتر روی سه هست.

http://uupload.ir/files/bdv_screenshot_from_2020-02-10_05-56-33.png

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، shadowfax گفته است :

دوستان با این وضعیت آیا لازمه جای مودم را تغییر بدم؟

آنتن بین سه و چهار از پنج نوسان میکنه ولی بیشتر روی سه هست.

http://uupload.ir/files/bdv_screenshot_from_2020-02-10_05-56-33.png

اگه بتونی sinr یا همون نویز رو به رقم ۲۰به بالا و rsrp رو به 80 یا زیر اون برسونی،بهترین سرعت ممکن که اون دکل میده رو میگیری

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...