رفتن به مطلب

بسیار عجیب و سردرگم با سیستم جدید

jvcj
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان به یک مشکل بسیار عجیب برخوردم..چندتا قطعه نو گرفتم به این مشخصات

CPU: Core i5 9400f
RAM: HyperX Fury 16GB 2400MHz cl15
PSU: GP650A-UK PLUS
SSD: SX6000 Pro PCIe Gen3x4 M.2 2280 (512GB)
motherboard: b360 HD3 rev. 1.0 (BIOS version F13)

سیستم راحت ویندوز اینا نصب شد بدون هیچ مشکلی..سرعت لود ویندوز اینا بسیار بالا و خوب

مشکل اصلی اینجاست موقعی که فایل های حجیم win rar رو از هارد اکسترنالم کپی میکنم رو هارد ssd ویندوزم بدون پیغام خطایی کپی میشن اما هنگام اکسترکت کردن فایل های win rar پیغام checksum error میدن بعضی فایل ها

win rar عوض کردم درست نشد

با 7zip  زدم نشد

بایوس مادربرد اپدیت کردم نشد

ویندوز عوض کردم نشد

بعضی وقت هام که بدون مشکل اکسترکت میشن فایل های Win Rar و تبدیل به فایل تک iso میشن موقع اکسترکت iso مشکلی نیست ولی موقع نصب بازی وسطش یا اولش یا...پیام  an error occured while trying to copy a file : the source file is corrupted

میده

فایل ها مشکلی ندارن و به خوبی داخل هارد اکسترنال اکسترکت میشن و روی سیستم دیگه هم تست شده.

کابل هارد اکسترنال هم عوض کردم نشد.

مشکلی اصلی چی میتونه باشه؟

ویرایش شده توسط jvcj
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما فایلهای حجیم رو روی همون هارد اکسترنالت که میگی درست اکسترکت میشه باز کن و ازروی همون هارد اکسترنال فایل باز شده رو که به عنوان مثال بازی می تونه باشه نصب کن روی هارد اصلی سیستمت و سرعت نصب اون هم بسیار بالا میره.

ممکنه درگاه usb 3  برد مشکل داشته باشه.

لینک به دیدگاه

از یو اس بی های جلوی خود کیس هم میریزم بازم همین میشه..

بازیرو از رو هارد اکسترنال میخوام نصب کنم روی ssd هم وسطش همین پیام رو میده

an error occured while trying to copy a file : the source file is corrupted

ولی وقتی دوباره اکسترکت میکنم میخوام بریزم این دفعه دقیقا همونجا پیام خطا نمیده مثلا یوهو اولش پیام خطا میده

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، jvcj گفته است :

the source file is corrupted

....

ویرایش شده توسط mَd
لینک به دیدگاه

فکر کنم مشکل از رم باشه..با memtest86 تست میگیرم error میده چندتا..یا رم مشکل داره یا عدم سازگاری مادربرد با رم هست..تو ورژن آخرین اپدیت بایوس مادربردم نوشته بهبود عملکرد رم های ddr کینگستون ولی بعد از اپدیت وضعیت بدتر شد و خطاهای بیشتری از memtest گرفتم و crc های بیشتر از win rar

نقل قول

This can only mean that either the file is corrupt (getting corrupted somewhere between the source and your hard disk) or your computer is so unreliable that it loses bits randomly (in the RAM or the CPU).

نقل قول

Nope, CRC (Cyclic Redundancy Check) errors are exactly as said. They are either a result of the file being corrupted or bad RAM. They have nothing to do with the amount of space free on the drive. There's a whole other error for that.

So, either try downloading the whole 5GB mess again, or if it's broken up into multiple parts, see if you can just download those parts causing problems. You may also want to download the memtest86 program to check for bad RAM.

ویرایش شده توسط jvcj
لینک به دیدگاه

اگه با ممتست حتی یک ارور هم بده رمتون مشکل داره. ترجیحا به صورت تک ماژول روی اسلاتای مختلف تست کنین. اگه ارور داد بدین گارانتی.

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخگویی دوستان.

ویرایش شده توسط jvcj
لینک به دیدگاه

بیازما که هارد اکسترنال بد سکتور نگرفته باشد.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Elderado گفته است :

بیازما که هارد اکسترنال بد سکتور نگرفته باشد.

داداش اصلا مال هارد نیست..رو یه دستگاه دیگه برای تست کلی فایل حجیم  کپی و اکسترکت کردم بدون کوچکترین خطایی اکسترکت و فایل نصب میشد..ولی رو این موقع کپی هیچ خطایی نمیداد..موقع اکسترکت بالای 95% خطای CRC میداد...اون 5% هم که ممکن بود خطا نده موقع نصب تا اواسط یا اوایل یا انتهای نصب میرفت و بعد پیام trying to copy a file : the source file is corrupted میداد

10 بار که همون فایل رو کپی می کردم و اکسترکت 1 بار  شایدبدون مشکل نصب میشد..دوباره برای تست که پاک می کردم از اول کپی کنم باز اشو همون کاسه.

لینک به دیدگاه

در در 8 بهمن 1398 در 20:39، jvcj گفته است :

هنگام اکسترکت کردن فایل های win rar پیغام checksum error میدن بعضی فایل ها

رم رو با memtest زیر تست ببر ببین نتیجه چیه

رم رو 1 اسلات جا بنداز 8گیگ بشه و بعد تستش کن

رو رم مانور بده 

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، mَd گفته است :
نقل قول

رم رو با memtest زیر تست ببر ببین نتیجه چیه

رم رو 1 اسلات جا بنداز 8گیگ بشه و بعد تستش کن

رو رم مانور بده 

رم تک ماژول هست..مدل HyperX Fury 16 gig ....قبلا تست کردم خطاهای زیادی گرفتم ازش...99% از رم هست..رم جدید گرفتم خبرشو تا چن روز دیگه میدم

ویرایش شده توسط jvcj
لینک به دیدگاه

با تغییر رم دیگه نه خطایی تو memtest86 گرفتم و نه مشکل CRC تا این لحظه..دیگه فایلهای حجیم موقع اکسترکت پیغام خطا نمیده و راحت نصب میشه.

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، jvcj گفته است :

با تغییر رم دیگه نه خطایی تو memtest86 گرفتم و نه مشکل CRC تا این لحظه..دیگه فایلهای حجیم موقع اکسترکت پیغام خطا نمیده و راحت نصب میشه.

فرمت درایو ssd چی هست باید NTFS باشه FAT32 همین مشکل داره با فایلای حجیم. 

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، mn_aghili گفته است :

فرمت درایو ssd چی هست باید NTFS باشه FAT32 همین مشکل داره با فایلای حجیم. 

من هاردمم عوض کردم اینو گرفتم

evo 970 plus

مطمئنا وقتی ویندوز 10 بریزی فرمت ntfs باید باشه..اما چک نکردم...اما اون مشکل قطعا از رم بود...چون مثلا 10 بار اررور میداد بعد یک بار یوهو بدون مشکل نصب میشد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...