رفتن به مطلب

Discord احتمالا Filter شده است

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

فکر کنم برای ایرانیان Discord موضوعی آشنا باشد به خصوص کسانیکه بازی های آنلاین انجام می دهند.امروز متوجه شدم که دیسکورد قادر به وصل شدن نیست و با بررسی فایروال کمودو ، دیسکورد در تلاش است که به آدرس آی پی 10.10.34.35:443 وصل شود.این همان آدرس خروجی کشور است.به عبارت بهتر سامانه  فیلترینگ.

واقعا متاسفم.من هیچ محتوای مجرمانه در دیسکورد نمیبینم که آقایان بخواهند آن را ببندند.این یک محل گفتگو است و نبایستی بسته می شد

ویرایش شده توسط BehrouzSedigh
لینک به دیدگاه

بله درست است.البته اعتراض کردم به شدت به این دیسکورد نیاز دارم.چون اخبار فن آوری و بازی ، مالی ، گفتگو ها درباره مسائل مالی مثل بیتکوین و ارز دیجیتال ، تو دیسکورد پیگیری میکنم.

لینک به دیدگاه

ع

در 12 دقیقه قبل، sajad-tnt گفته است :

احتمالا نه، کاملا قطع به یقین فیلـترش کردن

برای این موضوع کافیه به سایت رفع فیـلـتر internet. ir برید و درخواست رفع فیــلتر سایت خارجی رو بزنید

اگه سایت فیلــتر نباشه با پیام زیر مواجه میشید:

Screenshot_2020-01-29-01-19-44_1.thumb.jpg.15fe9aab852795fb18a062e2c9d4fcad.jpg

پیام زیر برای آدرس https://discordapp.com هست که نشان از فیــلتر شدن آن دارد:

Screenshot_2020-01-29-01-20-54_1.thumb.jpg.2ff077af9411e64e0149ed176e50132d.jpg

متاسفانه روز به روز شاهد امنیتی و بسته تر شدن فضای مجازی هستیم، تا کی این وضعیت ادامه خواهد داشت خدا داند....

عجیب است.من هم اعتراض ثبت کردم  ولی بعدش یک پیام آمد که 

نقل قول

تارنمای مورد نظر شما فیلتر نمی باشد ممکن است مدیر تارنما فعالیت سایت خود را متوقف و یا از ارائه خدمات خود به شما امتناع نموده باشد
در صورتی که صفحه فیلترینگ را مشاهده می کنید جهت بررسی بیشتر به کارشناسان فنی ارجاع خواهد شد

لینک به دیدگاه

سلام.

مثل همیشه 4 نفری رنک پلی دادیم و تو مرحله پیک و بن زدیم دیسکورد بیاد بالا ولی نیومد! هرچی صبر کردیم نیومد 2 نفر شبکه شخصی انتقال داده داشتیم و زدیم و وارد شدیم ولی 2 نفر دیگه نداشتن! تو بازی 2 درگیری به دلیل عدم هماهنگی از دست رفت و ما باختیم!

اصلا این mmr ک ما از دست دادیم مهم نیست مهم اینه که 4 نفری به این فکر میکردیم چ قدر بدبختیم ک ایران به دنیا اومدیم و ایرانی شدیم.

از بین بردن امید به اینده از اولویت های این نظامه که داره با قدم های بزرگ و سریع به بهترین شکل ممکن به هدفش میرسه.

لینک به دیدگاه

سلام

مثل اینکه اگر اولش با تغییر آیپی وارد بشید و بعد خاموشش کنید کار میکنه فعلاً 😐 

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، Aimbot گفته است :

سلام

مثل اینکه اگر اولش با تغییر آیپی وارد بشید و بعد خاموشش کنید کار میکنه فعلاً 1f610.png 

فقط ویس کار میکنه 

برای فرستاذن پیام و کار کردن با بات هاش نمیشه!!

همین یه دیسکورد به خوبی باز میشد که اینم نمیشه دیگه . شکر...

لینک به دیدگاه

یعنی یه مشت آدم بی کار نشستن

حوصلشون سر میره فیلتر میکنن خودشونم نمیفهمن چرا

لینک به دیدگاه

خاطرم هست که بعد از قطعی 1 هفته ای اینترنت بعد از آبان خونین امسال، حتی پستهای کاربرهای عادی و حتی در سایتهای غیر سیاسی  داخلی به شدت توسط امنیتی ها کنترل میشد و سایتهایی مثل زومیت مرتبا اخطار دریافت میکردن و مجبور به کنترل پیام کاربرا و همینطور بستن بخش کامنت بسیاری از خبرگزاری ها داخلی شدن. متاسفانه بیکار نیستن، شغلشون اینه که از همه مسائل تهدید بسازن. اینها اوصولا از کنار هم قرار گرفتن و ارتباط افراد میترسن که برنامه هایی مثل دیسکورد در فضای امن این قابلیت رو در اختیار افراد قرار میدن و اگه میتونستن 100 درصد کل اینترنت رو قطع میکردن. جدای از این، خود سانسوری و ترس از بیان حتی کلمات بسیار ساده مثل "شبکه شخصی انتقال داده" سالهاست بخش بزرگی از فضای وب فارسی شده.

لینک به دیدگاه

احتمالا نیست , یه مشت وطن فروش نشستن بالا تا پایین مملکت تا حتی خاک مملکت و دریای خزر رو هم فروختن چه برسه به نابودی اقتصاد و زیرساخت های کشور و منابع طبیعی

https://www.comparitech.com/privacy-security-tools/blockediniran/

تو این سایت هم میتونید چک کنید میگه فیلتره 

لینک به دیدگاه

ولی بات های دیسکورد هنوز هستند 
شاید مشکل از شرکت دیسکورد میباشد و یا 1 روز 

لینک به دیدگاه

سلام.دیسکورد برای من باز شد.چه عجب.اولین اغتراض فرستادم سریع پیگیری کردن....

لینک به دیدگاه

سلام.دیسکورد برای من باز شد.چه عجب.اولین اعتراض فرستادم سریع پیگیری کردن....

در 3 ساعت قبل، kinder گفته است :

احتمالا نیست , یه مشت وطن فروش نشستن بالا تا پایین مملکت تا حتی خاک مملکت و دریای خزر رو هم فروختن چه برسه به نابودی اقتصاد و زیرساخت های کشور و منابع طبیعی

https://www.comparitech.com/privacy-security-tools/blockediniran/

تو این سایت هم میتونید چک کنید میگه فیلتره 

من آدرس https://discordapp.com وارد کردم میگه بسته است.

ویرایش شده توسط BehrouzSedigh
لینک به دیدگاه

ظاهرا ثبت اعتراض ها جواب داد بازش کردن

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...