رفتن به مطلب

پاور مورد نیاز RX 580 و 1060

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستای عزیز 
میخوام بدونم پاور مورد نیاز گرافیک های  ذکر شده چقدره؟

میدونم داخل سایت های مخالف زده 500w و 400 w  ولی خوب ایا واقا   کافیه ؟ من پاورم 530 گرین 80 پلاس برنزی هست . ایا کافیه؟ اینو هم ذکر کنم سی پی سوم هم amd  هست که مصرفش از intel بیشتره (r5 1500X) 
کسی استفاده میکرده یا میکنه؟ 
ممنون میشم کمک کنید . 

لینک به دیدگاه

تو سایتشون نوشته ۵۰۰ وات مینیموم. ولی مصرفش نهایتا ۲۰۰ وات باشه. خودشو جر بده ۲۵۰وات. پاور گرفتنی پاوری بگیر که یه ۸ پین داشته باشه حتما برای کارت گرافیک

لینک به دیدگاه

سلام

رایزن ها مصرف بالایی ندارند .

توان پاوری به مصرف همه قطعات مربوط میشه و هرچند در اکثر مواقع گرافیک نقش مهمتری داره .

پاور 530 وات برای این دو کارت مشکل خاصی نداره . هرچند شما میتونید با مراجعه به سایتهای معتبر و وارد کردن مشخصات سیستمتون از مصرف فول لود سیستمتون مطلع بشید .

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

رایزن ها مصرف بالایی ندارند .

توان پاوری به مصرف همه قطعات مربوط میشه و هرچند در اکثر مواقع گرافیک نقش مهمتری داره .

پاور 530 وات برای این دو کارت مشکل خاصی نداره . هرچند شما میتونید با مراجعه به سایتهای معتبر و وارد کردن مشخصات سیستمتون از مصرف فول لود سیستمتون مطلع بشید .

در 41 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

تو سایتشون نوشته ۵۰۰ وات مینیموم. ولی مصرفش نهایتا ۲۰۰ وات باشه. خودشو جر بده ۲۵۰وات. پاور گرفتنی پاوری بگیر که یه ۸ پین داشته باشه حتما برای کارت گرافیک

🙏🙏🙏

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اینی که میگم تجربه شخصیه
من نمیدونم شرکتای سازنده پاور ایا واقعا اعدادی که کنار پاور برای جریان هر ریل مینویسن درسته یا نه
ولی از نظر مصرف بنده با وات متر اندازه گرفتم کل کیس با گرافیک 580 و سی پی یو 2500ک اوور شده تا 4.5 گیگاهرتز 8گیگ رم و یه سری هاردو لوازم دیگه 
کلا 340-350 وات تو حداکثر مصرف داشته
ولی به شخصه فک نمیکنم حتی یه پاور 380 وات پاسخ گوی این سیستم باشه
در صورتی که تو سایت محاسبه توان پاور 506 وات نوشته
من باشم یه پاور 430 به بالا که یدونه ریل 12 ولت داره و ریل 12 ولتش حداقل 30 آمپر جریان میده و یدونه 8 پین داره انتخاب میکنم

Capture.PNG

لینک به دیدگاه

سلام گرامی.
پیشنهاد من این هست که پاور بالای ۵۸۰ وات سری جدیدها رو تهیه و استفاده کنی. اگر از لحاظ هزینه کردن مشکل داری که به نظر من بهتر هست پاور خودت رو بفروشی یه چیزی روش بذاری و یه پاور کارکرده از همین فروم یا جاهای دیگه با قیمت مناسب تهیه کنی. شما که حدود دو تا دو و پونصد پای گرافیک میدی (تازه قیمت دست دومش رو عرض کردم) ریسک نکن و به خاطر چندصدهزار تومن اون دو ملیون رو به خطر ننداز. 
یکی از دوستان خود بنده کارت ۵۸۰ تهیه کرد و کارتش هم تقریبا نو بود. دو و خورده ای پای گرافیک داد. اما وقتی موقع خرید پاور شد به خاطر دویست هزار تومن پاور ۵۳۰ تهیه کرد و پاور بالاتر نخرید. هرچی بهش گفتم هم گوش نکرد. دو سه روزی بازی کرد بعدش اومد بهم گفت که بعضی وقتها رنگها قاطی می شه. اخطار دادم بهش اما دوباره گوش نکرد و گفت چیزی نمی شه. یک هفته نشده بود که کارتش کلا تصویر نداد و بعدا متوجه شدیم که چیپ سوزونده.
پاور قلب تپنده هر سیستمی هست و وقتی روش هزینه می گذاری زیاد خست به خرج نده. پاور وات بالا که برداری بعدا سیستم هم عوض کردی باز به دردت می خوره و دیگه اون موقع نیازی به تعویض پاور و هزینه اضافی نیست. این هم در نظر بگیر. نهایتا اگر هزینه پاور نو بالا هست پاورهای دست دوم رو می تونی با هزینه بسیار مناسبی تهیه کنی. 

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، zaman_tbs گفته است :

سلام دوستای عزیز 
میخوام بدونم پاور مورد نیاز گرافیک های  ذکر شده چقدره؟

میدونم داخل سایت های مخالف زده 500w و 400 w  ولی خوب ایا واقا   کافیه ؟ من پاورم 530 گرین 80 پلاس برنزی هست . ایا کافیه؟ اینو هم ذکر کنم سی پی سوم هم amd  هست که مصرفش از intel بیشتره (r5 1500X) 
کسی استفاده میکرده یا میکنه؟ 
ممنون میشم کمک کنید . 

کافیه

فقط اندرولت کنید نهایت مصرفتون بشه 150وات یا کمتر 

در 21 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

تو سایتشون نوشته ۵۰۰ وات مینیموم. ولی مصرفش نهایتا ۲۰۰ وات باشه

اون پاور پیشنهادیشه نه پاور مصرفی

پاور پیشنهادی با در نظر گرفتن قطعات دیگه گفته میشه

در 7 ساعت قبل، o0shahin گفته است :

من نمیدونم شرکتای سازنده پاور ایا واقعا اعدادی که کنار پاور برای جریان هر ریل مینویسن درسته یا نه

اون برای زمانی هست که بقیه شاخه ها امپر 0 بکشن یعنی غیرفعال باشن

کل و مجموع اون عدد نهایی که زیر قسمت تمام شاخه ها بدست میاد اون توان نهایی پاور در حالت استفاده از تمام شاخه ها هست نه مشخصات ریز برای هر شاخه!

ولی اون مشخصات ریز مهمه ها ! مثلا باید بدونید که امپرش بیشتر از اون مقدار نباید بشه وگرنه مشکل میخورید 

ولی اون توان زیر هر شاخه توان استفاده  شاخه درصورت غیرفعال بودن بقیه شاخه ها هست  یعنی 12 ولت رو زده 300 وات بقیه 5و 3.3 ولت باید 0 باشه 

اگه بقیه شاخه ها هم فعال باشن اون ظرفیت کمتره حدود شاید 10-15 درصد

و توان کلی در صورت فعال بودن تمام شاخه ها در دمای اتاق یا 24 درجه میشه اون توان اسمی درج شده 

حالا چون دمای کیس بالاتره خوب این توان کلی پایین میاد

ویرایش شده توسط mَd
لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، mَd گفته است :

داداش گلم عرض کردم که پیشنهادی شرکتای سازنده این کارت گرافیکا. بعد نظر خودمو گفتم که مصرف تکی کارت حدود 200 واته.

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

سلام گرامی.
پیشنهاد من این هست که پاور بالای ۵۸۰ وات سری جدیدها رو تهیه و استفاده کنی. اگر از لحاظ هزینه کردن مشکل داری که به نظر من بهتر هست پاور خودت رو بفروشی یه چیزی روش بذاری و یه پاور کارکرده از همین فروم یا جاهای دیگه با قیمت مناسب تهیه کنی. شما که حدود دو تا دو و پونصد پای گرافیک میدی (تازه قیمت دست دومش رو عرض کردم) ریسک نکن و به خاطر چندصدهزار تومن اون دو ملیون رو به خطر ننداز. 
یکی از دوستان خود بنده کارت ۵۸۰ تهیه کرد و کارتش هم تقریبا نو بود. دو و خورده ای پای گرافیک داد. اما وقتی موقع خرید پاور شد به خاطر دویست هزار تومن پاور ۵۳۰ تهیه کرد و پاور بالاتر نخرید. هرچی بهش گفتم هم گوش نکرد. دو سه روزی بازی کرد بعدش اومد بهم گفت که بعضی وقتها رنگها قاطی می شه. اخطار دادم بهش اما دوباره گوش نکرد و گفت چیزی نمی شه. یک هفته نشده بود که کارتش کلا تصویر نداد و بعدا متوجه شدیم که چیپ سوزونده.
پاور قلب تپنده هر سیستمی هست و وقتی روش هزینه می گذاری زیاد خست به خرج نده. پاور وات بالا که برداری بعدا سیستم هم عوض کردی باز به دردت می خوره و دیگه اون موقع نیازی به تعویض پاور و هزینه اضافی نیست. این هم در نظر بگیر. نهایتا اگر هزینه پاور نو بالا هست پاورهای دست دوم رو می تونی با هزینه بسیار مناسبی تهیه کنی. 

دوست عزیز همه چیز گرافیک نیست 

باید تمام قعات دیگه سیستم مورد بررسی قرار بگیره

ولی به طور کلی گرافیک 580 مصرفش بین 120-150-200 وات میشه بسته به برند و فرکانسش

با اندرولت میتونید خیلی پایین بیاریدش و همون 120 نگهش دارید تقریبا

افزایش توان مصرفی بیشتر از توان پاور موجب ریست شدن سیستم میشه یا اتیش گرفتن پاور در نهایت .مگه اینکه پاور ولتاژ زیاد بده قطعات اون شاخه که افزایش ولتاژ خوردن بسوزن

باید میدیدن در شاخه 12 ولت چند امپر ظرفیت کشش داره یا ضرب ولت و امپر یعنی توان اسمی اون چقدره که ظرفیت واقعیش کمتر از اون مقداره و باید کمتر از اون مقدار نگه داشته بشه مثلا اگه شد 300 وات باید ظرفیت واقعیش 250-280 وات باشه و نهایت همین حد مصرف باشه  که خوب گرافیک 580 برای این استفاده از این شاخه مناسبه چون زیر 200 واته ولی سیپیو هم ازین شاخه استفاده میکنه ! بله درسته اونم ممکنه به علت مصرف زیاد باعث  مشکل بشه! یعنی مثلا یه سیپیو پرمصرف با یه 580 ممکنه یه پاور به ظاهر مناسب برای گراف 580 رو به چالش بکشه!

اگه مشکل کمبود ولتاژ ریل باشه سریعا طبق اون محافظ امنیتی  UVP پاور ریست میکنه اگه افزایش ولتاژ ریل باشه OVP ریست میکنه اگه کلا مصرفتون ازتوان خروجی پاور بیشتر باشه OPP خاموش میکنه سیستم رو

اگه این محافظا کار نکنن فقط قسمت مربوط به افزایش ولتاژ باعث سوختن تمام قطعاتی میشه که از شاخه ها، افزایش ولتاژ خورده بهشون!

چیپ از کمبود برق نمیسوزه مگه کسی که اندرولت میکنه چیپش میسوزه؟ اونجام ولتاژ هسته کم میاره! ولی گرافیک ریست میکنه خودشو

اگه افزایش  امپر  در  ریل باشه OCP ریستش میکنه و درنهایت سیم ذوب میشه 

درسته که 580 وات دقیقا 580 وات نمیتونه تولید کنه و اسمی هست یعنی اگه 580 وات بشه سیستم ریست میشه  بعد چند ثانیه(به علت دمای داخلی کیس  و قطعات پاور : اگه دما زیاد بشه توان قطعه پایین میاد پدیده دی ریتین! ) ولی به این معنی نیست که باعث میشه قطعات بسوزن یا هرچی! باید دید ایا افزایش ولتاژ خورده به قطعه یا نه  و کدوم قطعه مصرف زیادش باعث افزایش ولتاژ شده 

مطمعن باشید اگه در پاور افزایش ولتآژ اتفاق بیوفته کل مادبرد و قطعاتش به فنا میرن مگه اینکه یه سیستم امنیتی چیزی در مادربرد یا قطعات باشه

اگه افزایش ولتاژ خورده باشه به گرافیک اولین چیزی که باید بسوزه مدار vrm هست بعدم ممکنه چیپ بسوزه 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، o0shahin گفته است :

دوست عزیز اینی که میگم تجربه شخصیه
ولی از نظر مصرف بنده با وات متر اندازه گرفتم کل کیس با گرافیک 580 و سی پی یو 2500ک اوور شده تا 4.5 گیگاهرتز 8گیگ رم و یه سری هاردو لوازم دیگه 
کلا 340-350 وات تو حداکثر مصرف داشته
ولی به شخصه فک نمیکنم حتی یه پاور 380 وات پاسخ گوی این سیستم باشه
در صورتی که تو سایت محاسبه توان پاور 506 وات نوشته
من باشم یه پاور 430 به بالا که یدونه ریل 12 ولت داره و ریل 12 ولتش حداقل 30 آمپر جریان میده و یدونه 8 پین داره انتخاب میکنم

Capture.PNG

در 53 دقیقه قبل، mَd گفته است :

کافیه

فقط اندرولت کنید نهایت مصرفتون بشه 150وات یا کمتر 

پاور پیشنهادی با در نظر گرفتن قطعات دیگه گفته میشه

اون برای زمانی هست که بقیه شاخه ها امپر 0 بکشن یعنی غیرفعال باشن

کل و مجموع اون عدد نهایی که با جمع و تفریق تلورانسو اینا بدست میاد اون توان نهایی پاور در حالت استفاده از تمام شاخه ها هست نه مشخصات ریز برای هر شاخه!

در ۱ ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

سلام گرامی.

image.thumb.png.b40a892aeb68ccd233ab32fd37d3e353.pngimage.thumb.png.6cc673d22bc1b9004769665258e19454.png

اول باید از همه تشکر کنم . واقعا ممنونم که وقت ارزشمندتونو به سوال من اختصاص دادین 
دوم : فک کنم اگه بین این دو گرافیک بخوام انتخواب کنم   . 1060 انتخاب امن تریه برام
هر چند rx 580 هم طبق تصویر بالا فک نکنم مشکل پیش بیاد (cpu هم اورکلاک شده حساب شده ) 
ولی جناب اقای  @Negrasombra  . میگم اون دوستتون شادی گرافیک ماین شده تهیه کرده بوده
وگر نه دوست خودم از وقتی گرافیکش رو ارتقاع داد (از 1060 به 1080 ) با وجود اینکه پاورش ضعیف بود و جنس معمولی هم بود . اتفقی براش نیوفتاد . فقط اینکه سیستمش ریست میشد بعد یه مدت کارکرد. 
در اخرم بازم از همه دوستان که کمک کردن و کمک میکنن دوباره تشکر میکنم 

لینک به دیدگاه

متاسفانه 1060 چندان ارزش خرید نداره .

همون 580 انتخاب بهتریه .

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، zaman_tbs گفته است :

دوم : فک کنم اگه بین این دو گرافیک بخوام انتخواب کنم   . 1060 انتخاب امن تریه برام
هر چند rx 580 هم طبق تصویر بالا فک نکنم مشکل پیش بیاد (cpu هم اورکلاک شده حساب شده ) 

1060ارزش خرید نداره!

سیستم شما در نهایت خیلی خیلی مصرف کنه و تمام قطعات رو اورکلاک باشن 300وات از شاخه 12ولت مصرف میکنه که پاور شما 450 وات اسمی و 400 میتونه ظرفیت استفاده بهتون بده برای شاخه 12 ولت

پس 100 وات جا داره 

مشکلی نیست 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...