رفتن به مطلب

درخواست کمک برای پیدا کردن لینک دانلود بازی ها

َAlireza-61
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، همونطور که میدونید دانلود هر چیزی از سایت asiadl.ir برای مشترکان آسیاتک رایگان حساب میشه. و واسه من که سعی میکنم آرشیو کامل بازی هارو دانلود کنم خیلی خوبه.

ولی متاسفانه این سایت تقریبا هر بازی مهم و با ارزشی که تو سایت هست رو حذف کرده. (از cod بگیر تا همه نسخه های assassin's creed و far cry  و...)

ولی اخیرا متوجه شدم که لینک های همه بازی ها هنوز هم موجود هست.

برای مثال بازی devil may cry 5 حذف شده، ولی لینک هاش رو که من نگه داشتم کار میکنن:

http://dl.asiadl.ir/16/game65/PC.Games/WithCrack/97/12/Devil.May.Cry.5.Deluxe.Edition.With.19Dlc.FitGirl.PC/Devil.May.Cry.5.Deluxe.Edition.With.19Dlc.FitGirl.PC_(asiadl.ir).part01.rar

لطفا اگه کسانی که لیستی از این لینک‌های دانلود  بازی های حذف شده رو از این سایت داره بهم بفرستین، خیلی لازمشون دارم.

ممنون ازتون.

ویرایش شده توسط َAlireza-61
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

داداش بسته نامحدود همراه اول فعال کن از هر سایتی که خواستی دانلود کن بنظرم راحتره 20تومنم بیشتر نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...