رفتن به مطلب

خطوط عمودی بر روی مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یک مانیتور 

pg258q

به تازگی از لیون خریدم مشکلی که باهاش دارم اینه که موقع گیم وقتی که صفحه در حال حرکت است(کاراکتر بازی در حرکت ) یابه طور کلی اکشن بالا هست بعضی اوقات یکسری خطوط عمودی روی صفحه ظاهر میشه که تشخیصش در مناطق سفید مثل یک دیوار سفید برای من راحت تره 

این خطوط جوری هستند که انگار  پیکسل ها از حالت مربعی خارج شده باشند و در راستای افق کشیده شده باشند در نتیجه من خطوط پیکسل عمودی رو می بینم 

وقتی که 

g sync 

روشن هست مشکل شدید تره همینطور در ریفرش ریت های پایین مثل 60 هرتز این خطوط همیشه هسنتد ,با گرافیک دیگه ای هم  تست کردم مشکل پابرچا بود , از کابل 

hdmi 

به جا 

display port 

استفاده کردم به دلیل ریفرش ریت پایینش بدتر شد 

من گیم اصلیم رینبو سیکس هست که در اون چسزی حدود 190 تا 270 اف پی اس میگیرم 

vsync-gsync-ulmb

را خاموش کردم بازی روان بدون لگ و تیرینگ هست اما خطوط عمودی واقعا ازارم میدن 

عکس گرفتن از مشکل واقعا دشواره چون خطوط  اکثرا بیشتر از یک ثانیه پیوستگی ندارن

خطوط طوسی رنگ افقی و ریزی نیز وچود دارند که به صورت عمودی رو به پایین در حرکتند

ویرایش شده توسط Hossein gamer
لینک به دیدگاه

اگر این خطوط همیشه ظاهر میشن منظورم خارج از گیم هستش به گارانتی مراجعه کنید.
اگرم فقط در حالت گیم این موارد دیده میشه احتمالا به مرور زمان در حالت عادی هم دیده خواهند شد.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز. امکان ضعیف بودن پنل یا مشکل سخت افزاری وجود داره. اگر نو خریدید باید عوض کنند این مانیتور رو. کلا به جز تعویض به چیز دیگه ای راضی نشید.

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان يك هفتس خريدم , ببرم گارانتي يا پيش خود ليون ? شايد چون مدت زيادي از خريدش نم گذره ليون عوض كنه نمي دونيد همچين چيزي هست يا نه?

لینک به دیدگاه

درود

مشکل خطوط عمودی (Interlace Pattern Artifacts) در این مانیتور و تعدادی مدل دیگه با مشخصات مشابه به دفعات مشاهده شده و متاسفانه باید بگم چیزی نیست که گارانتی پاسخگو باشه و شما باید باهاش بسازید!

میزان روشنایی و بک لایت رو قدری کمتر کنید بهتر میشه اما برطرف نمیشه، در ساختار پنل‌های TN با هرتز بالا از اورشوت زیادی استفاده میکنن که در نهایت منجر به ایجاد آرتیفکت میشه و ارتباطی به شرکت سازنده و مدل هم نداره در بیشتر پنل‌ها این مشکل به وجود میاد و تا حدودی بستگی به شانس شما نیز داره.

پنل‌های IPS این مشکل رو ندارند اما در کنارش موشن بلور و تاخیر بیشتری دارند که برای گیم‌های شوتینگ زیاد جالب نیست، البته تعدادی مدل IPS نیز جدیدا معرفی شدند که ترکیبی از بهترین‌ ویژگی‌های TN و IPS رو همراه خودشون دارند.

در تنظیمات کنترل پنل درایور تنظیمات زیر رو اعمال کنید موقع بازی کردن شرایط قدری بهتر میشه.

Set up G-SYNC > Enable G-SYNC, G-SYNC Compatible > Enable for full screen mode

Manage 3D settings > Vertical sync > On - Low Latency Mode > Ultra

داخل بازی تنظیمات تصویر حتما به صورت Fullscreen یا Exclusive Fullscreen  باشه و Vertical Sync نیز خاموش کنید.

شاد باشید

لینک به دیدگاه

3 hours ago, ℛ𝒪𝒩ℐ𝒩 said:

درود

مشکل خطوط عمودی (Interlace Pattern Artifacts) در این مانیتور و تعدادی مدل دیگه با مشخصات مشابه به دفعات مشاهده شده و متاسفانه باید بگم چیزی نیست که گارانتی پاسخگو باشه و شما باید باهاش بسازید!

میزان روشنایی و بک لایت رو قدری کمتر کنید بهتر میشه اما برطرف نمیشه، در ساختار پنل‌های TN با هرتز بالا از اورشوت زیادی استفاده میکنن که در نهایت منجر به ایجاد آرتیفکت میشه و ارتباطی به شرکت سازنده و مدل هم نداره در بیشتر پنل‌ها این مشکل به وجود میاد و تا حدودی بستگی به شانس شما نیز داره.

پنل‌های IPS این مشکل رو ندارند اما در کنارش موشن بلور و تاخیر بیشتری دارند که برای گیم‌های شوتینگ زیاد جالب نیست، البته تعدادی مدل IPS نیز جدیدا معرفی شدند که ترکیبی از بهترین‌ ویژگی‌های TN و IPS رو همراه خودشون دارند.

در تنظیمات کنترل پنل درایور تنظیمات زیر رو اعمال کنید موقع بازی کردن شرایط قدری بهتر میشه.

Set up G-SYNC > Enable G-SYNC, G-SYNC Compatible > Enable for full screen mode

Manage 3D settings > Vertical sync > On - Low Latency Mode > Ultra

داخل بازی تنظیمات تصویر حتما به صورت Fullscreen یا Exclusive Fullscreen  باشه و Vertical Sync نیز خاموش کنید.

شاد باشید

سلام ممنون

مي فرماييد جي سينك و وي سينك را همزمان از تو كنترل پنل روشن كنم ? صحيح?ميزان روشناي منظور برايتنس هست و اما بك لايت رو چگونه كم  كنم من در بازي ريفرش ريت رو كم كردم مثلا گذاشتم رو ٦٠ و وي سينك هم آن كردم جالبيش اين بود كه در ريفرش ريت پايين اين خطوط كاملا در صفحه ثابت شدند يعني وضعيت بدتر شد

ویرایش شده توسط Hossein gamer
لینک به دیدگاه

اين عكسو از تو اينترنت پيدا كردم مشكلم دقيقا مثل اينه2E988F61-C007-4A70-8483-F968F88D6249.thumb.png.e6be5e740ac3f0e9353354c577dcc056.png

لینک به دیدگاه

بنده يه مشكل مشابه اين رو تو يكى از مانيتورهام داشتم كه البته دست دو هم خريده بودمش حقيقتشو بخواى خيلى گير نبودم ولى طولى نكشيد بعدش ردش كردم رفت و فروختمش...😗

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ببر اینو  تعویض کنند سریع تر. خیلی هم قاطع برخورد کن. لیون ضمانت برگشت کالا داره اگر از تعداد روزش نگذشته

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Hossein gamer گفته است :

سلام ممنون

مي فرماييد جي سينك و وي سينك را همزمان از تو كنترل پنل روشن كنم ? صحيح?

بله  درایور حتما بروز باشه و قسمت Low Latency Mode  هم حالت Ultra باشه.(G-Sync + V-Sync + Ultra low latency) وقتی این تنظیمات اعمال بشه فریم شما قبل از رسیدن به ریفرش مانیتور(240Hz) معمولا چند فریم پایین‌تر قفل میشه  (  برای مانیتورهای 240Hz این مقدار 224FPS و برای 144Hz میشه 138FPS ) تا همیشه مانیتور در رنج G-Sync کار کنه و تاخیر فریم‌ها نیز تا حد امکان کمتر بشه.

نقل قول

ميزان روشناي منظور برايتنس هست و اما بك لايت رو چگونه كم  كنم

روشنایی بک لایت منظورم همون برایتنس هست بله

نقل قول

من در بازي ريفرش ريت رو كم كردم مثلا گذاشتم رو ٦٠ و وي سينك هم آن كردم جالبيش اين بود كه در ريفرش ريت پايين اين خطوط كاملا در صفحه ثابت شدند يعني وضعيت بدتر شد

ریفرش ریت پایین‌تر شرایط بدتر میشه اکثر مانیتورهای 240Hz پرفورمنس جالبی در 60Hz ندارند و آرتیفکت‌ها تشدید میشن. اگر مشکل IPA خیلی شدید باشه شاید شامل گارانتی بشه اما زیاد خوشبین نباشید!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...