رفتن به مطلب

راهنمایی در خرید مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من مانیتوری میخوام که هم برای گیم مناسب باشه هم برای فوتوشاپ و اینجور برنامه ها.75 هرتز هم باشه.پنلش هم فکر کنم ips بهتر بود در این زمینه خیلی اطلاع ندارم.4 مدل مانیتور دیدم تو سایت خواستم راهنمایی کنید کدوم برای کاربرد من مناسبه.

1) BenQ GL2580HM 25 inch

2) ایسوس VP247HA 24 inch

3) ایسوس VC239H 23 inch

4) ال جی  24MK430H-B 24inch

هزینه ای هم که میتونم بدم نزدیک 3 میلیون یا یکم بالا پایینه.

ممنون میشم راهنمایی کنید و دلایل انتخابتونم بگید.

لینک به دیدگاه

دو تا توصیه کلی بهتون میکنم

یکی سایز بزرگ بگیرید یعنی حداقل 27 اینچ

دوم چون هم کاربری گیم دارین هم ادیت پنل va رو توصیه میکنم

با این بودجه هم سعی کنید یه مانیتور دست دوم بگیرید که بتونین مشخصات بهتری بخرین مانیتور مثل گرافیک نیست که دست دومش ریسک باشه و خریدش رو بسیار توصیه میکنم

لینک به دیدگاه

خب از بین مانیتورایی که نوشتم بخوام بخرم کدوم مناسبه؟

البته مدل سامسونگ c24f390  رو هم اضافه کنید بهشون.کدوم برای همه کاری تا حد خودش مناسبه؟

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

-------------

برای کاربردی که فرمودین / این مدل گزینه خوبیه !  با کیفیت با طول عمر بالا + ارزش خرید مناسب !

BenQ GL2580HM

اگه میتونین بیشتر هزینه کنین شاید گزینه بهتری باشه ولی در رنج بودجه ای که فرمودین عالیه !

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، invoker گفته است :

درود دوست عزیز

-------------

برای کاربردی که فرمودین / این مدل گزینه خوبیه !  با کیفیت با طول عمر بالا + ارزش خرید مناسب !

BenQ GL2580HM

اگه میتونین بیشتر هزینه کنین شاید گزینه بهتری باشه ولی در رنج بودجه ای که فرمودین عالیه !

ممنون از راهنماییتون.اگر نزدیک به این قیمتها در حد 4 میلیون گزینه ای هست که بهتر باشه؟اگر ریفرش ریت 75 هم باشه خیلی خوبه.مانیتور الجی چطوره ؟گزینه چهارم.هم 75 هرتزه هم پنلشم ips هستش.

لینک به دیدگاه

3.png.17fd9daeac7e6b0cc330222d201fa2fc.png

این دوتا فرکانس که نوشته شده همون ریفرش ریته مانیتوره یا فرق داره باهاش؟(یعنی میشه تا 76 هرتز اورکلاکش کرد؟)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...