رفتن به مطلب

مشاوره و نظر شما

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت اساتید و دوستان

یک نظر راجع بع این سیستم من لطف کنید.به سئوالات من هم اگر لطف کنید و پاسخ بدید ممنون میشم.

GA-X48T-DQ6:Mother board

Intel Core2 quad Q9450(box):Cpu

2 x 4870 sapphire or his:Gpu

2 x 2 Gig DDR3 1600 OCZ gold dual:Ram

SAMSUNG - 22" - 2232 GW:LCD

Green 1230b:Power supply

Razer Lachesis & Tarentula & Exactmat pad:Mouse & Keyboard

1-کیس مناسب(حتماً گرین)برای این سیستم؟

2-یک ساند کارد که 7.1 باشه....و هدست مناسب برای آن

3-هارد مناسب برند وسترن.و اینکه استفاده از رید چه قدر تو بازی ها یا برنامه ها تاثیر داره؟

4-برای حفاظت از این سیستم در برابر نوسانات برق چه کار کنم؟مدل مناسبی از پروتکشن یا ....معرفی کنید.

با تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

سلام خدمت اساتید و دوستان

یک نظر راجع بع این سیستم من لطف کنید.به سئوالات من هم اگر لطف کنید و پاسخ بدید ممنون میشم.

GA-X48T-DQ6:Mother board

Intel Core2 quad Q9450(box):Cpu

2 x 4870 sapphire or his:Gpu

2 x 2 Gig DDR3 1600 OCZ gold dual:Ram

SAMSUNG - 22" - 2232 GW:LCD

Green 1230b:Power supply

Razer Lachesis & Tarentula & Exactmat pad:Mouse & Keyboard

1-کیس مناسب(حتماً گرین)برای این سیستم؟

2-یک ساند کارد که 7.1 باشه....و هدست مناسب برای آن

3-هارد مناسب برند وسترن.و اینکه استفاده از رید چه قدر تو بازی ها یا برنامه ها تاثیر داره؟

4-برای حفاظت از این سیستم در برابر نوسانات برق چه کار کنم؟مدل مناسبی از پروتکشن یا ....معرفی کنید.

با تشکر فراوان

با سلام

دوست عزیز سیستم بسیار عالی و به روزیه

حتما از قیمت سیستم خبر دارید چون این سیستم بالای 2/000/000 تومان میشه.

مادربرد عالیه و هر قطعه ای که الان و حتی در آینده بیاد تو بازار ساپرت میکنه در ضمن این مادربرد بهترین مادربرد 'گیگا تو ایرانه(فعلا)

سی پی یو هم مثل بقیه قطعات عالیه از نظر L2 CACHE & FSB باید حالا حالا خیالتون راحت باشه چون 12M کش و FSB 1333 داره علاوه بر این 45nm هم که هست و دماش کمتره.

در مورد گرافیک منظورتون اینکه می خواید CROSS FIRE کنید چون دو هسته ای 4870 هنوز تولید نشده یا حداقل وارد ایران نشده.

پاور پر قدرتیه و می تونه از سیستم بالاتر از این سیستم هم پشتیبانی کنه.

در جواب سوالهای شما:

1-کیس های گرین واقعا عالی هستند و حرف ندارند-برای سیستم شما چندتا از جدیدترین کیس های گرین رو با قدرت کولینگ بالا به شما پیشنهاد میکنم:

CHALLENGER

جدیدترین کیس شرکت گرین با قدرت کولینگ فوق العاده دارای 5 فن و با قابلیت پشتیبانی از سیستم های خنک کننده مایع (LIQUID COOLING ) مناسب برای سیستم شما میتونید مشخصات کامل این کیس رو از لینک زیر مشاهده کنید:

http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=challenger

GALAXY

اولین کیس تماما آلومینیومی شرکت گرین دارای سه عدد هیت سینک خنک کننده هارد که باعث کم شدن دما و صدای هارد می شود دارای دو فن 12 سانتی و یک فن 25 سانتی ضد غبار در بغل.

لینک:http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=galaxy

TUNIQ 3

این کیس مناسب برای افراد حرفه ای که به کارائی و قدرت بیشتر از ظاهر اهمیت میدهند.

من خودم این کیس رو دارم و کاملا راضی هستم این کیس یکی از دو کیس شرکت گرین هست که دارای دو فن در وسط کیس - یک فن برای خنک کردن هاردها و یک فن هم در پشت کیس می باشد ودر مجموع با 4 بسیار بی صدا از قدرت خنک کنندگی فوق العادهای برخوداره در ضمن با توجه به قطعات هر سیستم قابل تغییر موقیت فنها به آسانی می باشد. در آخر شما با انتخاب این کیس هیچ وقت پشیمان نخواهید شد.(در ضمن این کیس از سری کیس های بی صدا شرکت گرین است.)

لینک:http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=tuniq_3

HARD:Western Digital - SATA 2 - 500GB - 3GB/S - 7200RPM - 16M BUFFER

HARD:Western Digital - SATA 2 - 750GB - 3GB/S - 7200RPM - 32M BUFFER

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...