رفتن به مطلب

انتخاب cpu برای visual studio

Recommended Posts

با سلام.دوستان بین R5 2600 و i5 8400 کدوم برای ویژوال استودیو مناسبه؟

سوال دومم چرا اینتل در گیم کمی سریعتر از amd هست با وجود تعداد هسته یکسان و حتی رشته های بیشتر amd

لینک به دیدگاه

• ارسال 62
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 51 دقیقه قبل، mehdi_kingmax گفته است :

سوال دومم چرا اینتل در گیم کمی سریعتر از amd هست با وجود تعداد هسته یکسان و حتی رشته های بیشتر amd

قطعا i5 8400 شکی توش نیست البته این مورد به معنای سریع تر بودن نیست برای سریع تر پیش رفتن کاراتون باید ssd تهیه کنید تا پلاگین ها و کامپایل سریع انجام بشه 

این هسته های زیاد بدرد باز بودن چندین برنامه در کنار هم و هندل کردن اینا و موارد مربوط به همروندی برنامتون و موازی اجرا شدن تاثیر داره وگرنه یه برنامه ساده فقط با قدرت تک هسته شما کار داره

--------------------------

بخش مربوط به گیم:

چون همه چیز هسته و ترد نیست بخش سخت افزاری معماری ،خود سیستم عامل و .... دخیلن تو این موضوع ظاهر موضوع همین هسته و ترد هست که شما میبینی ولی پشت پرده یا باطن موضوع رو نه شما خبر داری نه من (همون  زمان بندی کار ها در سیستم عامل ویندوز ، بخش کش سیپیو و ...) چون علاوه بر اینکه خیلی از اطلاعات علمی و تکنولوژی های پشت پرده  توسط شرکت سازنده برای بررسی در دسترس قرار نگرفته ؛خیلی از باگ هاش هم کشف نشده در نتیجه علت دقیق مشخص نیست

فقط میشه با تست کردنش فهمید ایا پشت پرده کارشو به خوبی انجام داده یا نه

فعلا رایزن های نسل 1و 2 در مباحث پردازش های تخصصی بد عمل کردن و ممکنه در موارد زیادی کرش کنید چون خیلییی این موارد رو شنیدم

اگه قصد خرید رایزن دارید نسل 3 بهترینه

ولی اینتل این مشکلات رو نداره معمولا و خیلی کمتر از رایزن هاست

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، mَd گفته است :

قطعا i5 8400 شکی توش نیست البته این مورد به معنای سریع تر بودن نیست برای سریع تر پیش رفتن کاراتون باید ssd تهیه کنید تا پلاگین ها و کامپایل سریع انجام بشه 

این هسته های زیاد بدرد باز بودن چندین برنامه در کنار هم و هندل کردن اینا و موارد مربوط به همروندی برنامتون و موازی اجرا شدن تاثیر داره وگرنه یه برنامه ساده فقط با قدرت تک هسته شما کار داره

--------------------------

بخش مربوط به گیم:

چون همه چیز هسته و ترد نیست بخش سخت افزاری معماری ،خود سیستم عامل و .... دخیلن تو این موضوع ظاهر موضوع همین هسته و ترد هست که شما میبینی ولی پشت پرده یا باطن موضوع رو نه شما خبر داری نه من (همون  زمان بندی کار ها در سیستم عامل ویندوز ، بخش کش سیپیو و ...) چون علاوه بر اینکه خیلی از اطلاعات علمی و تکنولوژی های پشت پرده  توسط شرکت سازنده برای بررسی در دسترس قرار نگرفته ؛خیلی از باگ هاش هم کشف نشده در نتیجه علت دقیق مشخص نیست

فقط میشه با تست کردنش فهمید ایا پشت پرده کارشو به خوبی انجام داده یا نه

فعلا رایزن های نسل 1و 2 در مباحث پردازش های تخصصی بد عمل کردن و ممکنه در موارد زیادی کرش کنید چون خیلییی این موارد رو شنیدم

اگه قصد خرید رایزن دارید نسل 3 بهترینه

ولی اینتل این مشکلات رو نداره معمولا و خیلی کمتر از رایزن هاست

درود

خودم رایزن ۱۵۰۰x دارم و کاملا راضیم.البته کاربریم فقط گیم هست و مشکلی نداشتم.اخه گفته میشه چون r2600 کش بیشتر و رشته بیشتر و فرکانس پایه بیشتری از i5 8400 داره پس سرعتش تو vs بالاتره.منظورتون از پردازش تخصصی چیزی غیر از بازیهاست.مثل رندر و اینا درسته؟

پس یعنی شما میگی معماری پردازنده هست که مهمه نه فرکانس و کش درسته؟چیزی که ما تو بحث کارت گرافیک داریم.

اخه یه مطلبی که هست فروش بالای r2600 بیشتر از i5 8400 در آمازون و newegg هستش که ۸۹ درصد رضایت خرید داشتن.اینو چی میگین.

تو یوتیوب هم که‌ آدم نگاه میکنه میبینه مثلا اینتل تو بازی ۹۸ درصد سی پی یو پر شده ولی amd ککش هم نمیگزه و حدود ۵۰ یا ۶۰ درصده در گیم.فقط یه ذره فریم پایینتری میگیره amd

ویرایش شده توسط mehdi_kingmax
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mehdi_kingmax گفته است :

اخه یه مطلبی که هست فروش بالای r2600 بیشتر از i5 8400 در آمازون و newegg هستش که ۸۹ درصد رضایت خرید داشتن.اینو چی میگین.

من هیچوقت کار به مردم ندارم! 1060 یه زمان پرفروش ترین کارت میان رده بود بعد 1سال چیشد!؟ الان 570 بازدهیش ازون بیشتره!

شما میتونی i7 8700 بخری اگه ترد به کارت میاد

در 2 ساعت قبل، mehdi_kingmax گفته است :

اخه گفته میشه چون r2600 کش بیشتر و رشته بیشتر و فرکانس پایه بیشتری از i5 8400 داره پس سرعتش تو vs بالاتره.منظورتون از پردازش تخصصی چیزی غیر از بازیهاست.مثل رندر و اینا درسته؟

گفته رو درست میگن ولی دردسرشم بیشتره گفتم همه چیز اون عددی که در ظاهر میبینید نیست! گلوگاهش جای دیگست!بعضی وقتا ایراد از برنامست بعضی وقتا ایراد از معماریه!

مثلا همون پردازنده شما درسته کش ظرفیت بالایی داره ولی بعد پرشدن یه حدی به سرعت تاخیرش میره بالا و باعث گلوگاه میشه ،این ضعفه پردازندست

https://www.sakhtafzarmag.com/پردازنده-مرکزی/16168/تحلیل-سخت-افزار-وجود-نقطه-ضعف-در-ccx-و-cache-پردازنده-های-amd

Core i7-7700K 5ghz -Memory Data Rate Inter-Core Latency Core-To-Core Latency Core-To-Core Average
1333 MT/s 12.9 - 13.3ns 38.3 - 41.1ns 39.59ns
2666 MT/s 12.9ns 34.5 - 39.9ns 37.67ns
3200 MT/s 12.9ns 36.1 - 39.2ns 37.8ns

Ryzen 5 1600X Memory Data Rate Inter-Core Latency Range Inter-CCX Core-to-Core Latency Cross-CCX Core-to-Core Latency Cross-CCX Average Latency % Increase From 1333
1333 MT/s 14.8 - 14.9ns 40.4 - 42.0ns 197.6 - 229.8ns 224ns Baseline
2666 MT/s 14.8 - 14.9ns 40.4 - 42.6ns 119.2 - 125.4ns 120.74ns 46%
3200 MT/s 14.8 - 14.9ns 40.0 - 43.2ns 109.8 - 113.1ns 111.5ns 50%

یادتون باشه تو دنیای پردازنده هااختلاف کارایی سر نانو ثانیه هست نه میلی ثانیه!

کد زدن و پردازش های خاصی که توسط عامه مردم انجام نشده باشه رو من میگم تخصصی 

در این موارد من کرش و هنگ رایزن رو زیاد شنیدم حتی خود اینتلم مشکل داره ولی خیلی کمتره

به طور کلی من خودم هیچوقت سمت رایزن نسل 1 و2 نمیرم

ویرایش شده توسط mَd
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، mehdi_kingmax گفته است :

درود

خودم رایزن ۱۵۰۰x دارم و کاملا راضیم.البته کاربریم فقط گیم هست و مشکلی نداشتم.اخه گفته میشه چون r2600 کش بیشتر و رشته بیشتر و فرکانس پایه بیشتری از i5 8400 داره پس سرعتش تو vs بالاتره.منظورتون از پردازش تخصصی چیزی غیر از بازیهاست.مثل رندر و اینا درسته؟

پس یعنی شما میگی معماری پردازنده هست که مهمه نه فرکانس و کش درسته؟چیزی که ما تو بحث کارت گرافیک داریم.

تو یوتیوب هم که‌ آدم نگاه میکنه میبینه مثلا اینتل تو بازی ۹۸ درصد سی پی یو پر شده ولی amd ککش هم نمیگزه و حدود ۵۰ یا ۶۰ درصده در گیم.فقط یه ذره فریم پایینتری میگیره amd

سلام

داخل آمازون الان قیمت 2600 حدود 120 دلار عه و 8400 هم 240 دلار. 2600 هم 6ترد بیشتر داره هم آنلاک هست  / کولر استوک بهتری داره + مادربوردهای  am4 تا نسل 4 رایزن آپدیت میشن. دلیلی نیست که کسی پردازنده ای مثل 8400 رو ترجیح بده به 2600 و 1600 af  . مگر اینکه دست دومش با قیمت مناسب پیدا بشه.

در 21 دقیقه قبل، mehdi_kingmax گفته است :

خوب حالا r3600 بهتره یا i5 8400?

3600 معمولاً با 8700k مقایسه میشه. ولی بین این دوتا صد در صد 3600 .

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، Aimbot گفته است :

سلام

داخل آمازون الان قیمت 2600 حدود 120 دلار عه و 8400 هم 240 دلار. 2600 هم 6ترد بیشتر داره هم آنلاک هست  / کولر استوک بهتری داره + مادربوردهای  am4 تا نسل 4 رایزن آپدیت میشن. دلیلی نیست که کسی پردازنده ای مثل 8400 رو ترجیح بده به 2600 و 1600 af  . مگر اینکه دست دومش با قیمت مناسب پیدا بشه.

3600 معمولاً با 8700k مقایسه میشه. ولی بین این دوتا صد در صد 3600 .

خوب اگر بخوایم فاکتور قیمت رو در نظر بگیریم کدوم به صرفه تر هست.اگر بخوام زیاد خرج نکنم و برام کافی باشه.

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، mehdi_kingmax گفته است :

خوب اگر بخوایم فاکتور قیمت رو در نظر بگیریم کدوم به صرفه تر هست.اگر بخوام زیاد خرج نکنم و برام کافی باشه.

مادربورد و کولر پردازنده فعلیتون چیه ؟ 

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، mehdi_kingmax گفته است :

بنظر من برو سراغ رایزن... توی اینجور کارا بنظرمن رایزن بهتره ولی برای اینکه از تمام قدرت رایزن استفاده کنی رم با باس 3000 ب بالا رو پیشنهاد میدم...

اگر بودجه برای خرید مادربورد و رم ندارید همون i5 8400رو پیشنهاد میدم

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، mehdi_kingmax گفته است :

سلام

دلیل این امر به موارد متعددی مربوط میشه . ساده ترینش اینه که اون گیم برای تعداد محدودی هسته بهینه شده .

دلیل بعدی فرکانس کاری هر پردازنده و پرفورمنس در برابر فرکانس اون پردازنده هستش .

حالا پرفورمنس در برابر فرکانس یعنی چی ؟ خب با یک مثال توضیح میدم .

در نظر بگیرید شما دوتا CPU دارید . یکی از نسل اول رایزن ( مثلا 1700 ) اون یکی از نسل سوم رایزن ( مثلا 3600 ) بعد در هر کدوم همه هسته ها بجز یکی رو قفل می کنید ( تا کاری انجام ندن ) بعد فرکانس رو هم روی 3500 مگاهتز قفل می کنید تا بیشتر نشه . حالا ما 2 هسته از دو پردازنده مختلف داریم که در یک فرکانس مشابه کار می کنند . بعد از اون از هر دو بنچمارک می گیریم و مشاهده می کنیم هسته پردازنده 3600 کمی سریعتره ! به عبارت دیگه پرفورمنس در برابر فرکانس پردازنده 3600 از 1700 بالاتره !

یه نگاه به این بنچمارک بکنید :

Instructions per cycle (IPC)

untitled-2.thumb.png.d03ded0668f0221dfe30e5eff72bae14.png

وقتی ما در شرایطی که تعداد هسته و مقدار فرکانس برابر داریم ، پرفورمنس برابر نداریم ، صرف داشته هسته بیشتر دلیلی بر قویتر بودن پردازنده مورد نظر نیست .

در 6 ساعت قبل، mehdi_kingmax گفته است :

درود

اگر برای شما 1500 خوبه 2600 خیلی خوبه و شما رو راضی می کنه .

پیشنهاد می کنم یک بار تاپیک گلوگاه رو مطالعه کنید :

در اینجا به اون موردی که قرمزش کردم جواب دادم :

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

دلیل این امر به موارد متعددی مربوط میشه . ساده ترینش اینه که اون گیم برای تعداد محدودی هسته بهینه شده .

دلیل بعدی فرکانس کاری هر پردازنده و پرفورمنس در برابر فرکانس اون پردازنده هستش .

حالا پرفورمنس در برابر فرکانس یعنی چی ؟ خب با یک مثال توضیح میدم .

در نظر بگیرید شما دوتا CPU دارید . یکی از نسل اول رایزن ( مثلا 1700 ) اون یکی از نسل سوم رایزن ( مثلا 3600 ) بعد در هر کدوم همه هسته ها بجز یکی رو قفل می کنید ( تا کاری انجام ندن ) بعد فرکانس رو هم روی 3500 مگاهتز قفل می کنید تا بیشتر نشه . حالا ما 2 هسته از دو پردازنده مختلف داریم که در یک فرکانس مشابه کار می کنند . بعد از اون از هر دو بنچمارک می گیریم و مشاهده می کنیم هسته پردازنده 3600 کمی سریعتره ! به عبارت دیگه پرفورمنس در برابر فرکانس پردازنده 3600 از 1700 بالاتره !

یه نگاه به این بنچمارک بکنید :

Instructions per cycle (IPC)

untitled-2.thumb.png.d03ded0668f0221dfe30e5eff72bae14.png

وقتی ما در شرایطی که تعداد هسته و مقدار فرکانس برابر داریم ، پرفورمنس برابر نداریم ، صرف داشته هسته بیشتر دلیلی بر قویتر بودن پردازنده مورد نظر نیست .

اگر برای شما 1500 خوبه 2600 خیلی خوبه و شما رو راضی می کنه .

پیشنهاد می کنم یک بار تاپیک گلوگاه رو مطالعه کنید :

در اینجا به اون موردی که قرمزش کردم جواب دادم :

موفق باشید .

نه سوال من اینه که چجوریه که intel به لود 100% نزدیک میشه و از همه قدرت پدازنده به خوبی استفاده میکنه. ولی amd با اینکه جا داره و میتونه با افزایش لود فریم رو بالا ببره ولی این کار رو نمیکنه.آیا این یک مزیته برای amd یا برای اینتل نقص هست یا برعکس.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

در 37 دقیقه قبل، mehdi_kingmax گفته است :

نه سوال من اینه که چجوریه که intel به لود 100% نزدیک میشه و از همه قدرت پدازنده به خوبی استفاده میکنه. ولی amd با اینکه جا داره و میتونه با افزایش لود فریم رو بالا ببره ولی این کار رو نمیکنه.آیا این یک مزیته برای amd یا برای اینتل نقص هست یا برعکس.

خوب دلایل رو که گفتم 

اون پردازنده 12 ترد داره این یکی 6ترد

12ترد به معنای 12 هسته نیست جفتشون 6هسته هستن 

حالا چرا با اینکه لود کمتره ولی فریم کمه؟ چون گلوگاه سخت افزاری و نرم افزاری داره سخت افزاریش که مشخصه نرم افزاریشم زمان بندی دستورات در ویندوز معمولا با اینتل مچ تره تا رایزن 

درصد استفاده به معنای سرعت نیست به معنای ظرفیت کل پردازش یک برنامه در ترد هست

مثلا برنامه شما اگه کل ترد های پردازشی رو پرکنه یعنی 100درصده حالا نه اگه میان 100ها پردازش دیگه باشه درثانیه میشه 1درصد استفاده اون برنامه از سیپیو شما

حالا چرا نمیان این درصد استفاده رو بیشتر کنن تا پردازش بعدی زودتر انجام بشه؟ به خاطر کد نویسی موتور بازی سازی و... هست چون همه ی مردم که 6هسته 12 ترد ندارن! همه که 8هسته ندارن! همه که پردازنده شاخ ندارن! 

و اینکه جدا از اینا خود بازی پردازش گرافیکیم داره همه این فرضیات در صورت داشتن پردازنده گرافیکی مناسب هست 

سیستم زمان بندی ویندوز هم اثر داره تو اولویت دادن دستورات حتی خود زبان برنامه نویسی هم تاثیر داره

اینم که واضح شد براتون

سرعت محاسبات دستورات به چند مولفه بستگی داره یکیش که خیلی کلیه فرکانس کاریه یعنی در 1ثانیه چقد میتونه قسمت محاسبات روشن بشه و پردازش کنه که اصلا مقایسه این فرکانس کاری برای هر معماری متفاوت اشتباهه

مثلا اگه بگیم این 5 گیگاهرتزه قوی تر از اون 3گیگاهرتزی هست این غلطه 

قسمت بعدی تکنولوژی هاو معماری ساخت و چینش  و سخت افزاریه که دانشش پابلیک نیست بخوام شرح بدم قسمت اخرم معماری پردازشیه که همشون x86 نسخه64 هستن که در این مورد ثابتن

حالا بین 3600 و 8400؟ اگه شما برنامه های زیادی در واحد زمان کار میکنی مثلا چندین برنامه در کنار هم روی چند مانیتور

قطعا اونی که ترد بیشتر و هسته بیشتر داره باعث میشه سیستم شما هنگ و فیریز نکنه

و راحت پردازش هارو هندل کنه هرچند ممکنه کند تر باشه پس 3600 چون 6ترد بیشتر داره برندست 

ولی اگه مثلا نهایت بازی بخوای کنی و برنامه های خاصی در کنار هم باز نیست خوب 8400 خیلی بهتره و سرعت پردازشیش هم بهتره

البته اون 6 ترد شق القمر نمیکنه این صحبتم بین 8هسته ایا و 6هسته بود بیشتر

تو ایران تازه 3600 گرون تره 😅مخصوصا مادربرد متناسب برای اینکه کارایی مناسب رو داشته باشید

اون قسمت چند برنامه همزمان خیلی قسمت مهمیه که هرچی شما هسته و تردت بیشتر باشه قطعا هندلش راحت تره 

من از همه نقطه ضعف ها فاکتور گرفتم

اینتل تو زمینه هوش مصنوعی و پردازش های خاص اندازه کل سهام amd خرج کرده از همه مهم تر تجربه حضور پررنگ در عرصه پردازنده هارو داره که باعث شده در طی این سالها انواع اقسام مشکلات حل بشه و یکپارچگی بوجود بیاد برای راحت تر کار کردن جوامع عام و خاص

ولی amd تازه حضور پررنگشو با رایزن ها اغاز کرده و قطعا از لحاظ بی نقص بودن به اینتل نمیرسه و راه درازیو داره

من باشم اینتل میخرم چون حوصله سر کله زدن با کرش های ناخواسته در قسمت های حساس کارهام و منتظر بودن برای پچ کردنشون رو ندارم 

اگه شما مشکل و کرشی با 1500 خودتون ندارید مشخصه کلا کار خاصی با پردازندتون انجام نمیدید پس فرقی نمیکنه 3600 بگیرید یا 8400  چون این از پس کارای عمومی برمیان اینقدم دیگه مزخرف نیستن رایزن ها

هرکدوم در بودجه خودتون بیشترین برتری رو کاغذ رو میدن تهیه کنید  

ویرایش شده توسط mَd
لینک به دیدگاه

ممنون از توضیحات کاملتون.برای خودم نیست برای خواهر بنده هست که میخواد برای visual studio که باهاش کار میکنه یه سیستم در حد قیمت معقول براش جمع کنم.اهل گیم و اینا هم نیست اصلا.

لینک به دیدگاه

میدونم درصد به معنای ظرفیته .تکلیف amd برام مشخص شد.حالا در مورد اینتل اگه این ظرفیت در بازی 100% میشه احتمال گلوگاه وجود داره یا نه؟یا باید خوشحال باشیم که cpu ما از تمام ظرفیتش استفاده میکنه ؟ مثل کارت گرافیک.چون معمولا وقتی لود cpu میره رو 100 میگیم که باید به فکر یه پردازنده جدید باشیم.یا این تفکر اشتباهیه؟

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، mehdi_kingmax گفته است :

میدونم درصد به معنای ظرفیته .تکلیف amd برام مشخص شد.حالا در مورد اینتل اگه این ظرفیت در بازی 100% میشه احتمال گلوگاه وجود داره یا نه؟یا باید خوشحال باشیم که cpu ما از تمام ظرفیتش استفاده میکنه ؟ مثل کارت گرافیک.چون معمولا وقتی لود cpu میره رو 100 میگیم که باید به فکر یه پردازنده جدید باشیم.یا این تفکر اشتباهیه؟

چه میزان بودجه در نظر گرفتید برای پردازنده؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، irajshop گفته است :

چه میزان بودجه در نظر گرفتید برای پردازنده؟

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، mehdi_kingmax گفته است :

سوال خوبیه

خوب وقتی ظرفیت استفاده از سیپیو توسط برنامه 100درصد واقعی بشه سیپیو برای پردازش دستورات دیگه مثل موس و کیبرد و سیستم عامل و.. به مشکل بر میخوره و تاخیر یا فیریز رخ میده که در تاخیر دستورات هروقت ظرفیت خالی وجود داشت پردازش میشن 

در فیریز هم کلا پردازش قسمت های دیگه تا به پایان رسیدن پردازش انجام نمیشه و اصلا تو لیست دستورات پردازشی وارد نمیشه و سیستم هنگ میکنه 

برای گرافیک اگه استفاده 100درصد نباشه یعنی گلوگاهی از طرف قطعه دیگه وجود داره که نمیزاره گرافیک تمام توانش استفاده کنه

برای سیپیو هم همینطوره ... 

اما  گرافیک که 100 بشه سیستم فیریز نمیکنه ولی سیپیواگه  100 بشه سیستم به لگ و یا فیریز ممکنه دچار بشه پس 100 درصد شدن سیپیو به ضرر ماست هرچند داره دستورات رو با تمام ظرفیتش اجرا میکنه! 

پس در نتیجه اینکه سیپیو ما کمتر از 100 استفاده بشه ولی گرافیکمون در همون زمان 100 باشه باید خوشحال بود و دونست که فعلا سیستم در تعادل خوبیه 

ولی اگه گرافیک کمتر از 100 شد و سیپیو چسبید به 100 این بده و در هرصورت به ضرر ماست

البته این مورد تو بازی مورد بحثه

ولی تو قسمت های دیگه پردازشی ما دنبال این هستیم نزدیک به 100درصد ظرفیت پردازشی سیپیو مورد استفاده قرار بگیره تا پردازش های ما زودتر انجام بشن تو اونجا باید از 100 درصد خوشحال بود البته نسبت به خودش نه مدل بالاترش این مدل پردازش ها میشن پردازش های سرور و هوش مصنوعی و... 

ولی تو بازی چون ما نیاز داریم سیستم به عملکرد ما پاسخ گو باشه باید همیشه درصد استفاده سیپیمون کمتر از 100 یا بهترش کمتر از  90 باشه ولی گرافیک حتما باید 100 باشه تا گلوگاه ما از جنس پردازشی نباشه

ویرایش شده توسط mَd
لینک به دیدگاه

زیر 3 تومن بهترین گزینه در حال حاضر  Ryzen 7 2700

https://fafait.net/product/cpu/amd-ryzen-7-2700-box?id=11269&http://price_fafait_net/listpricehtmlw?utm_source=emalls&utm_medium=af-product

ویرایش شده توسط irajshop
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، mَd گفته است :

پس در نتیجه اینکه سیپیو ما کمتر از 100 استفاده بشه ولی گرافیکمون در همون زمان 100 باشه باید خوشحال بود و دونست که فعلا سیستم در تعادل خوبیه 

خوب حالا اگر cpu به قول شما چسبید به 100 و گرافیک هم همینطور اونوقت چی.پس فعلا وضعمون خوبه؟😀

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، irajshop گفته است :

البته در همون سایت r5 3600 قیمتش 3030 تومنه که فکر کنم ارزش خرید بیشتری داشته باشه.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، mehdi_kingmax گفته است :

خوب حالا اگر cpu به قول شما چسبید به 100 و گرافیک هم همینطور اونوقت چی.پس فعلا وضعمون خوبه؟1f600.png

اونجا فیریز لحظه ای رخ میده و تا زمانی که درصد استفاده اون برنامه زیر 100 نشه فیریز میمونه

همونطور که گفتم زیر 100 باشه مثلا 70 یا 80 یا حتی 90 باشه خوبه 

تو این مورد که شما گفتی جفت 100 باشن گرافیک ما اوکیه ولی سیپیو ما دیگه قادر به پاسخ دهی دستورات دیگه نیست پس  باید به فکر ارتقا بود

لینک به دیدگاه

امروز حتما یه تایپک جامع برای این مسئله خواهم زد حتما چک کنیدش

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، mَd گفته است :

امروز حتما یه تایپک جامع برای این مسئله خواهم زد حتما چک کنیدش

خوب جناب صرفا برای vs زیر 3 تومن و یه کم بالای 3 تومن بالاخره چی پیشنهاد میدین که تا چند سال نیاز ما رو برطرف کنه.

https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-5-3600/7.html

لینک به دیدگاه

حتما یه ssd مناسب و با سرعت بالا تهیه کنید، ترجیحا سامسونگ 

اگر بودجه کفاف میده nvme ، در غیر این صورت sata یا m.2

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، irajshop گفته است :

حتما یه ssd مناسب و با سرعت بالا تهیه کنید، ترجیحا سامسونگ 

اگر بودجه کفاف میده nvme ، در غیر این صورت sata یا m.2

بله ssd رو که حتما خواهم گرفت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...