رفتن به مطلب

کمک سریع راجب لپ تاپ جدید

Miad007
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 11 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

فکر نکنم حتما مال اینه نمیاد

مشکل من اینه چرا گزینه legacy نمیاد

به کافینتیه بگو اول ویندوز حتما قابلیت نصب از طریق بوت UEFI رو داشته باشه و با این تنظیمات فلش رو بوتیبل کنه.

Untitled.jpg.bd108b8e860a8c3a4f49a26b343b2533.jpg

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

اگه امکانش هست خودت از اینجا نسخه 64 بیت ویندوز 10 رو دانلود کن. همچنین نرم افزار Rufus رو هم از اینجا دانلود کن. بعد جلو چشمت با این نرم افزار با اون تنظیماتی که بالا گذاشتم به کافینتیه بگو فلش رو  بوتیبل کنه. بعد خیالت از بابت درست بوتیبل بودن فلش راحت شد. بعد میشه به بقیه مشکلات رسیدگی کرد.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

اگه امکانش هست خودت از اینجا نسخه 64 بیت ویندوز 10 رو دانلود کن. همچنین نرم افزار Rufus رو هم از اینجا دانلود کن. بعد جلو چشمت با این نرم افزار با اون تنظیماتی که بالا گذاشتم به کافینتیه بگو فلش رو  بوتیبل کنه. بعد خیالت از بابت درست بوتیبل بودن فلش راحت شد. بعد میشه به بقیه مشکلات رسیدگی کرد.

ممنون فردا انجام میدم فقط علت اینکه legacy نداره رو نمیدونید؟؟؟ 

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

ممنون فردا انجام میدم فقط علت اینکه legacy نداره رو نمیدونید؟؟؟ 

احتمالا چون لپتاپتون جدیده نداره. حالا شما کاری که گفتم انجام بده انشالله اوکی میشه.

لینک به دیدگاه

دوستان دم همتون گرم خیلی کمک کردید بالاخره درست شد

رفتم کافی نت خودم فلشو به صورت uefi و gpt بوتیبل کردم طرف هیچی بلد نبود اشتباهی زد هارد اکسترنالشو که ۵۰۰ گیگ دیتا داشت فرمت کرد😂😂😂 خودم ازش گرفتم انجام دادم

@saeed110 مخصوصا شما خیلی کمک کردید 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

دوستان دم همتون گرم خیلی کمک کردید بالاخره درست شد

رفتم کافی نت خودم فلشو به صورت uefi و gpt بوتیبل کردم طرف هیچی بلد نبود اشتباهی زد هارد اکسترنالشو که ۵۰۰ گیگ دیتا داشت فرمت کرد1f602.png1f602.png1f602.png خودم ازش گرفتم انجام دادم

@saeed110 مخصوصا شما خیلی کمک کردید 1f337.png1f337.png1f337.png1f337.png1f337.png1f337.png1f337.png

خوب خدا رو شکر.

به اون کافینتیه هم می گفتی بیاد عضو لیون بشه سوال کنه چطور هاردش رو ریکاوری کنه همه اطلاعاتش برگرده. :)))

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

کارتنم رم ۴ خط خورده و زده ۸ یعنی شرکت امرتات دل بخواهی دست برده تو لپ تاپ و رمو ۸ کرد

واقعا حرف بسیار مبتدی بود

در 16 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

این legacy لعنتی نمیاد

سعی کنید روی فلشو uefi کنید نه اینکه لپتابو legacy

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...