رفتن به مطلب

انتخاب بین rx 5700 xt و gtx 1080 ti و rtx 2070super

pedi9004
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 2 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

دوست عزیز من خیلی در خرید کارت گرافیک موافق آینده نگری نیستم. قطعه الکترونیکی مخصوصا کارت گرافیک باید ۹۰ درصد جواب گوی حال باشه. آینده هم میشه همون ده درصد. ماشین نیست که بخوایم ده سال نگهش داریم. ( البته تو ایرانه ماشین رو ده بیست سال نگه میدارن :))) ) یه کارت گرافیک دو سال خوب برامون کار کنه عالیه. یه نسل کارت گرافیک همین حدود طول میکشه عوض بشه. کارت گرافیک بر خلاف خیلی از قطعات دیگه هر نسل که میاد یه جهش قدرت بزرگی داره و همه اون قدرت رو هم میشه استفاده کرد و از ذره ذره اون قدرت لذت برد. مثل پردازنده نیست یه 3600 بخری سالیان سال راحت باشی.

به نظرم خرید یه میان رده در هر نسل و زمانی که نسل بعد اومد میان رده نسل قبل رو رد می کنی و یه میان رده نسل جدید می خری، این روش عاقلانه ترین کاره از نظر من.

هر کارتی می خری خیلی نگران دو سال بعد نباش. ببین چی الان خوبه و بخرش. دو سال دیگه معلوم نیست اصلا چی میشه.

به نظرم یه کارت الان بخر تا یه سال دیگه جواب گو باشه. بعدش ردش کن یه کارت نسل جدید بخر.

یکم تو ایران عادت کردیم هرچی می خریم یه عمر کار کنه مثل یخچال و ماشین لباس شویی. اما حقیقتش این طرز فکر برای کارت گرافیک زیاد جواب گو نیست. 

ببین کدوم یک از کارت ها برای الان خوبه بخر. 

درود اگر ثبات اقتصادی وجود داشت با شما موافق بودم نه با این تورم و افزایش روزانه قیمت ها من اخرین چیزی که خریدم 2 تا ماژول رم کورس ایر به قیمت 1300 بود شب یلدا الان همون قطعه قیمتش شده 1800!!!

لینک به دیدگاه

• ارسال 54
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

دوست عزیز من خیلی در خرید کارت گرافیک موافق آینده نگری نیستم. قطعه الکترونیکی مخصوصا کارت گرافیک باید ۹۰ درصد جواب گوی حال باشه. آینده هم میشه همون ده درصد. ماشین نیست که بخوایم ده سال نگهش داریم. ( البته تو ایرانه ماشین رو ده بیست سال نگه میدارن :))) ) یه کارت گرافیک دو سال خوب برامون کار کنه عالیه. یه نسل کارت گرافیک همین حدود طول میکشه عوض بشه. کارت گرافیک بر خلاف خیلی از قطعات دیگه هر نسل که میاد یه جهش قدرت بزرگی داره و همه اون قدرت رو هم میشه استفاده کرد و از ذره ذره اون قدرت لذت برد. مثل پردازنده نیست یه 3600 بخری سالیان سال راحت باشی.

به نظرم خرید یه میان رده در هر نسل و زمانی که نسل بعد اومد میان رده نسل قبل رو رد می کنی و یه میان رده نسل جدید می خری، این روش عاقلانه ترین کاره از نظر من.

هر کارتی می خری خیلی نگران دو سال بعد نباش. ببین چی الان خوبه و بخرش. دو سال دیگه معلوم نیست اصلا چی میشه.

به نظرم یه کارت الان بخر تا یه سال دیگه جواب گو باشه. بعدش ردش کن یه کارت نسل جدید بخر.

یکم تو ایران عادت کردیم هرچی می خریم یه عمر کار کنه مثل یخچال و ماشین لباس شویی. اما حقیقتش این طرز فکر برای کارت گرافیک زیاد جواب گو نیست. 

ببین کدوم یک از کارت ها برای الان خوبه بخر. 

100% موافقم 

در 11 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

درود حسن جان کارت های 480 مشکل نداشتن و مورد شما به شیرین کاری شرکت msi بر می گشت خودمم تجربه جالبی با یک مادربورد msi داشتم برات می گم که بدونی  کلا  این برند سوتی زیاد میده در گذشته زمانی که 4790k داشتم با مادربورد z97 gaming 5 وقتی که بایوس رو اپدیت کردم در کمال تعجب فرکانس پردازنده همیشه رو حالت idle و 1200 مگاهرتز می موند فرستادم گارانتی ماتریس بعد 2 ماه الافی وقتی دیدن نمی تونن درستش کنن عوضش کردن!!!!

نه کلا سری 480 مشکل داشت از همون رفرنس بگیر تا برند های دیگه ، قبل خرید بنده 3 نفر تو همین فروم asus stirx 480 گرفته بودن که همگی مشکل داشتن بنده هم یکمی دو دل شدم ولی پیش خودم گفتم حتما ایسوس گند زده (مثل کولر سری 290 3 فنه که دمای کارت کاستوم مثل رفرنس بود با وجود 3 فن ) ، عرضه سری 500 به همین دلیل بود که گند amd لاپوشونی کنه و مجبورا برای مدلهای دیگه از سری 500 کارت عرضه کرد و فرقی نداشتن و فقط یکمی اورکلاک شده بودن حالا تو قضیه 480 هم شانسی بود که حتی بعضی از دوستان که کرش نداشتن ولی مشکل رست درایور داشتن ، تعدادی هم به دلیل اینکه اثبات مشکل به گارانتی سخت بود از پیگیری منصرف شده بودن 

که بعد از خرید 480 خودم متوجه شدم توی حالت oc ، خود کارت توی دایرکس 12 کرش میکنه که بعد از ارسال به گارانتی و 2 هفته معطلی با کارت جدید جایگزین شد که در جریان بقیه هستید

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، matrix.trixx گفته است :

درود اگر ثبات اقتصادی وجود داشت با شما موافق بودم نه با این تورم و افزایش روزانه قیمت ها من اخرین چیزی که خریدم 2 تا ماژول رم کورس ایر به قیمت 1300 بود شب یلدا الان همون قطعه قیمتش شده 1800!!!

میشه دست دوم کار کرد. کما اینکه خیلیا دارن با همین روش از محصولات روز استفاده میکنن.  اما مشکل مالی ما این حقیقت که سرعت پیشرفت کارت گرافیک بسیار زیاده رو عوض نمی کنه. هر نسل عوض میشه اصلا زیر رو رو میشه.

به هر حال هرکس نظری داره. متناسب با نظرش عمل می کنه.

انشالله دوستمون بهترین تصمیم رو بگیره.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

100% موافقم 

نه کلا سری 480 مشکل داشت از همون رفرنس بگیر تا برند های دیگه ، قبل خرید بنده 3 نفر تو همین فروم asus stirx 480 گرفته بودن که همگی مشکل داشتن بنده هم یکمی دو دل شدم ولی پیش خودم گفتم حتما ایسوس گند زده (مثل کولر سری 290 3 فنه که دمای کارت کاستوم مثل رفرنس بود با وجود 3 فن ) ، عرضه سری 500 به همین دلیل بود که گند amd لاپوشونی کنه و مجبورا برای مدلهای دیگه از سری 500 کارت عرضه کرد و فرقی نداشتن و فقط یکمی اورکلاک شده بودن حالا تو قضیه 480 هم شانسی بود که حتی بعضی از دوستان که کرش نداشتن ولی مشکل رست درایور داشتن ، تعدادی هم به دلیل اینکه اثبات مشکل به گارانتی سخت بود از پیگیری منصرف شده بودن 

که بعد از خرید 480 خودم متوجه شدم توی حالت oc ، خود کارت توی دایرکس 12 کرش میکنه که بعد از ارسال به گارانتی و 2 هفته معطلی با کارت جدید جایگزین شد که در جریان بقیه هستید

تجربه شخصی خودم با کارت rx 480 از شرکت xfx حقیقتش مثبت بود چون حدود 1 ماهی مهمون من بود! در هر صورت اون مورد msi رو بهت گفتم که بدونی فقط خودت زخم خورده این برند نیستی😂

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

دوست عزیز این مشکل واسه آپدیت ویندوز هست نه درایور amd. من خودم مشکل داشتم

این دقیقا یکی از همون اشتباهاتی هست که این بنده خدا ندونسته به درایور نسبت میده و باعث میشه چندین نفر دیگه هم که این پست مطالعه میکنن نظر ایشون واسشون ملکه ذهن بشه

(فکر کنم از شماره آپدیتش موقعی که پاکش کردم اسکرین شات گرفته باشم. واستون پیدا میکنم میفرستم پاکش  کنید درست میشه انشالله) 

اطلاع نداشتم سرچ کرده بودم کسی در مورد این مشکل چیزی نگفته بود

در کل مشکلم در حال حاضر حل شده-نمیخوام amd بکوبم چون خودم rx 580 انتخاب کردم  اما وجود مشکلات زیاد در اپدیتهاش ثابت شده هست

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

میشه دست دوم کار کرد. کما اینکه خیلیا دارن با همین روش از محصولات روز استفاده میکنن.  اما مشکل مالی ما این حقیقت که سرعت پیشرفت کارت گرافیک بسیار زیاده رو عوض نمی کنه. هر نسل عوض میشه اصلا زیر رو رو میشه.

به هر حال هرکس نظری داره. متناسب با نظرش عمل می کنه.

انشالله دوستمون بهترین تصمیم رو بگیره.

داداش شما تنوع بازار دست دوم الان رو نبین دلیل وفور الان بازار ماین بود که تموم شد رفت معلوم نیست چند سال دیگه دوباره این اتفاق بیفته من خودم شخصا اندازه انگشتای دستم کارتای سری rtx و navi کارکرده ندیدم تو این فروم فروش بره از زمان عرضشون! اون رمی که من می خواستم بخرم نوش رو گارانتی شرکتی گرفتم چون تخت جمشید ظاهرا واقعا شده تخت جمع شید😂 به نظرت کارکردش پیدا میشد داداش جدی از وضع بازار خبر داری و جدیدا خریدی کردی؟

خرید محصول دست دوم توصیه میشه از نظر خودم ولی تا رنج خاصی مثلا تا رنج 1500 کارت rx 570 کارت محشری هست برای افرادی که دوست دارن بازی های روز رو بازی کنن و بضاعت مالیشون کمه

تا رنج 2 میلیون خرید rx 580 توصیه میشه و این کارت حداقل 3 سال دیگه در رزلوشن fhd میشه روش حساب کرد

کارت های سری پاسکال  انویدیا کارکرده قیمتشون بالاست اکثرا و توصیه نمیشن حداقل این نظر من هست

اگر کارت بالا رده gtx 1080ti با قیمت 6 میلیون کسی بفروشه به نظرم ارزش خرید داره که به نظرم کسی این کارو نمی کنه و الان 1080 رو دارن 5500 میدن

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

داداش شما تنوع بازار دست دوم الان رو نبین دلیل وفور الان بازار ماین بود که تموم شد رفت معلوم نیست چند سال دیگه دوباره این اتفاق بیفته من خودم شخصا اندازه انگشتای دستم کارتای سری rtx و navi کارکرده ندیدم تو این فروم فروش بره از زمان عرضشون! اون رمی که من می خواستم بخرم نوش رو گارانتی شرکتی گرفتم چون تخت جمشید ظاهرا واقعا شده تخت جمع شید1f602.png به نظرت کارکردش پیدا میشد داداش جدی از وضع بازار خبر داری و جدیدا خریدی کردی؟

خرید محصول دست دوم توصیه میشه از نظر خودم ولی تا رنج خاصی مثلا تا رنج 1500 کارت rx 570 کارت محشری هست برای افرادی که دوست دارن بازی های روز رو بازی کنن و بضاعت مالیشون کمه

تا رنج 2 میلیون خرید rx 580 توصیه میشه و این کارت حداقل 3 سال دیگه در رزلوشن fhd میشه روش حساب کرد

کارت های سری پاسکال  انویدیا کارکرده قیمتشون بالاست اکثرا و توصیه نمیشن حداقل این نظر من هست

اگر کارت بالا رده gtx 1080ti با قیمت 6 میلیون کسی بفروشه به نظرم ارزش خرید داره که به نظرم کسی این کارو نمی کنه و الان 1080 رو دارن 5500 میدن

شما کارت گرافیک الان بخرید متناسب رزولشون ۴ کی دو سال دیگه باید مانیتورت عوض کنی یا توقعت رو  از کیفیت بیاری پایین.

وضع کارت گرافیک اینه کارتی که الان می خری جواب نیازای شما رو تا یه نسل که همون دوسال هست میده.

من خودم الان یه کارت می خرم. به قول شما وضع دست دو خوبه الان. دوسال وقت دارم پول جمع کنم. بعد اون کارت رو دست دو می فروشم می رم کارت جدید می خرم. اگه شد دست دو نشد نو. (البته فرصت برای خرید دست دو زیاده میشه چند ماه صبر کرد شاید کسی خواست دست دو بده چون خودت کار داری دیگه عجله ای نیست) راه حل اینه بقیه راه حل ها جواب گو نیست مگه شما توقعت از کیفیت و ... کاهش بدی.

اگه بخوای کارت گرافیک بیشتر از نیاز روزت بخری برای آینده نگری گرون در میاد چون در آینده میشه همون قدرت رو ارزون تر خرید.

من عقیدم اینه برای کارت باید تا نهایت یک نسل که میشه دو سال برنامه ریزی کرد.

ببین مثلا من کارت ۱۰۷۰ کارم رو راه می اندازه. الان دست دوش هست. نسل بعد که بیاد ینی سری ۳۰۰۰. نیاز منو احتما سری ۲۰۰۰ مرتفع کنه‌. میشه از دست دو های این نسل استفاده کرد. مثلا ۲۰۷۰ یا ۲۰۸۰. این سری احتمالا با اومدن نسل بعد دست دوش زیاد بشه.

اما اینکه یه کارت بخرم برای پنج سال این توهمی بیش نیست. اگه می خوای حداقل کیفیت بازیت کاهش پیدا نکنه هر دو سال باید کارتت رو عوض کنی.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 46 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

تجربه شخصی خودم با کارت rx 480 از شرکت xfx حقیقتش مثبت بود چون حدود 1 ماهی مهمون من بود! در هر صورت اون مورد msi رو بهت گفتم که بدونی فقط خودت زخم خورده این برند نیستی😂

تو بعضی موارد شانسی هستش 5 سال پیش واسه یکی سیستم بستم برد asus z97-c با رمهای کینگستون فیوری 1866 که برد تصویر نمیداد با آپدیت بایوس به صورت مقطعی حل شد به این صورت که رمها به صورت تک کاناله و روی اسلات مشخص سیستم روشن میشد  و تصویر داد اگه جای رمها رو عوض میکردی یا روی اسلات دو کاناله قرار میدادی سیستم یا روشن نمیشد یا تصویر نمیداد خلاصه مکافاتی داشتیم

براشون کیس x3 gaming خریده بودم که خودم هم از قبل داشتمش که 2 تا usb2 جلوی کیس کار نمیکرد و قطعی وصلی داشت حتی کیس اون بنده خدا هم همینجوری شد

تو قضیه 480 هم خیلیها مشکل داشتن حالا مال بعضی ها مشکلی نداشت شانسی بود کارت تعویضی خود بنده هم تا یکسال موردی نداشت بعد یکسال به خرخر افتاد البته زمان سالمی استفاده چندانی نداشتم و بیشتر کلش رویال بازی میکردم

به هر حال به نظر خود ثبات مهمتر از قدرته و البته بحث قیمت هم به کنار

لینک به دیدگاه

به نظرم بهتره پول بزاری و مدل زیر بخری :

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/nvidia/zotac/zotac-zotac-gaming-geforce-rtx-2070-super-amp-8gb-vga-card-222538.html

هم قیمت اون

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/amd/gigabyte/gigabyte-radeon-rx-5700-xt-gaming-oc-8g-graphics-card-222965.html

قیمت 5700 تو ایران متاسفانه بالاست در حالیکه باید از 2070 ارزونتر باشه ولی اینطور نیست.

لینک به دیدگاه

ممنون از نظرات دوستان. واقعا ادم یه جورایی گیر میکنه که چیکار کنه. مثلا الان بخوای یه گرافیک نو بخری بعدش که خواستی بفروشی حداقل 30 درصد ضرر میکنی که باز خودش داستانه. من هم با توجه به اینکه تفاوت قیمت مدل 5700xt و 2070s کمه به این نتیجه رسیدم که 2070s انتخاب عاقلانه تری هستش. واقعا قیمت 5700xt رو زیاد زدند!

ویرایش شده توسط pedi9004
لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، pedi9004 گفته است :

ممنون از نظرات دوستان. واقعا ادم یه جورایی گیر میکنه که چیکار کنه. مثلا الان بخوای یه گرافیک نو بخری بعدش که خواستی بفروشی حداقل 30 درصد ضرر میکنی که باز خودش داستانه. من هم با توجه به اینکه تفاوت قیمت مدل 5700xt و 2070s کمه به این نتیجه رسیدم که 2070s انتخاب عاقلانه تری هستش. واقعا قیمت 5700xt رو زیاد زدند!

خرید 5700xt با این قیمت مسخرست ولی مدل 5700 استریکس ایسوز قیمتش منصفانست 7 میلیون الان در سایت اگر کسی کمی جسور باشه می تونه بایوس 5700xt رو فلش کنه روی مدل 5700 و عملا به قدرت 5700xt برسه چون مدل ایسوز کولر هر 2 مدل یکسان هست مشکل حرارتی پیدا نمیشه و راحت میشه به فرکانس 2 گیگاهرتز رسید منتها هر کسی اینکارو نمی کنه صرفا جهت اطلاعتون عرض کردم

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

100% موافقم 

حسن عزیز من MSI Rx480 GamingX دارم و مشکلات بقیه دوستان رو باهش مواجه نبودم / اون کارت شما هم شانس شما بود دیگه توی لوازم الکترونیکی پیش میاد این چیزا!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، m2relax گفته است :

حسن عزیز من MSI Rx480 GamingX دارم و مشکلات بقیه دوستان رو باهش مواجه نبودم / اون کارت شما هم شانس شما بود دیگه توی لوازم الکترونیکی پیش میاد این چیزا!

به غیر از خودم فقط 3 نفر دیگه میشناسم که مشکل بنده رو داشتن 3 نفر دیگه با ایسوس مشکلات مشابه ای داشتن ، حالا شانسی هستش این قضیه برای بنده هم عرض کردم بعد از یکسال اینجوری شد

کلا amd ثبات خوبی نداره مخصوصا تو گرافیک ، با همون 480 اوایل خرید بازیهای دایرکس 11 لگ وافت فریم بدی داشتم به خاطر درایورهای بد amd و ثبات ناکافی کارت که برعکس توی دایرکس 12 قضیه برعکس میشد

یادمه توی rise of tomb rider دایرکس 11 به حدی لگ و افت فریم داشتم که بازیو همون اوایل پاک کردم بعد از اضافه شدن پچ دایرکس 12 بازیو بدون مشکل تموم کردم

ایرادات گوناگون و بدون علتت بیشتر توی amd رخ میده به خاطر همین فروش انویدیا و اینتل بهتر از amd بوده و amd تا مرز ورشکستگی هم رفت که البته مصرف و قدرت و دما هم مهمه که توی پردازنده جهش خوبی کرده که شاهد پس گرفتن بازار از اینتل شدیم ولی هنوز کلی مونده تا ثبات کامل برسه توی زمینه گرافیک هم حداقل یک نسل از انویدیا عقبه

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

به غیر از خودم فقط 3 نفر دیگه میشناسم که مشکل بنده رو داشتن 3 نفر دیگه با ایسوس مشکلات مشابه ای داشتن ، حالا شانسی هستش این قضیه برای بنده هم عرض کردم بعد از یکسال اینجوری شد

کلا amd ثبات خوبی نداره مخصوصا تو گرافیک ، با همون 480 اوایل خرید بازیهای دایرکس 11 لگ وافت فریم بدی داشتم به خاطر درایورهای بد amd و ثبات ناکافی کارت که برعکس توی دایرکس 12 قضیه برعکس میشد

یادمه توی rise of tomb rider دایرکس 11 به حدی لگ و افت فریم داشتم که بازیو همون اوایل پاک کردم بعد از اضافه شدن پچ دایرکس 12 بازیو بدون مشکل تموم کردم

ایرادات گوناگون و بدون علتت بیشتر توی amd رخ میده به خاطر همین فروش انویدیا و اینتل بهتر از amd بوده و amd تا مرز ورشکستگی هم رفت که البته مصرف و قدرت و دما هم مهمه که توی پردازنده جهش خوبی کرده که شاهد پس گرفتن بازار از اینتل شدیم ولی هنوز کلی مونده تا ثبات کامل برسه توی زمینه گرافیک هم حداقل یک نسل از انویدیا عقبه

شما چقدر طرفدار انودیا هستی من تا حالا بیست مدل ای ام دی داشتم هیچ مشکلی نداشتم  هی از ای ام دی بد میگی کسی میخاد بخره پشیمون میشه شاید ضرر کنه با یه خرید الکی اتفاقا ای ام دی خیلی بهتر از انودیا هست کارتهای ارزون قیمتش با کارتهای گرون قیمتش تو فریم برابری میکنن

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، BehrouzSedigh گفته است :

به نظرم بهتره پول بزاری و مدل زیر بخری :

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/nvidia/zotac/zotac-zotac-gaming-geforce-rtx-2070-super-amp-8gb-vga-card-222538.html

هم قیمت اون

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/amd/gigabyte/gigabyte-radeon-rx-5700-xt-gaming-oc-8g-graphics-card-222965.html

قیمت 5700 تو ایران متاسفانه بالاست در حالیکه باید از 2070 ارزونتر باشه ولی اینطور نیست.

یاد قیمت xbox one x افتادم که ارزونتر از ps4 pro بود :دی

لینک به دیدگاه

اینو من 3 ماه پیش زدم !

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/do77un/so_are_radeon_drivers_bad_or_what/

ده نفر دیگه مشکل من رو داشتن و دارن ! صدها نفر دیگم دارن این مشکلات رو شاید حتی خیلی بیشتر از چیزی که فکر کنین.الان درایورهای AMD افتضاحن ، باسه شما شاید خیلی خوب کار کنن و بدون مشکل ولی برای خیلی ها مشکل دارن.

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، angel of death گفته است :

اینو من 3 ماه پیش زدم !

ده نفر دیگه مشکل من رو داشتن و دارن ! صدها نفر دیگم دارن این مشکلات رو شاید حتی خیلی بیشتر از چیزی که فکر کنین.الان درایورهای AMD افتضاحن ، باسه شما شاید خیلی خوب کار کنن و بدون مشکل ولی برای خیلی ها مشکل دارن.

این amd فقط rx ها سری ۵۰۰ش خوبن

زیاد تو ریگ رفتن زیر فشار ماین عین گلادیاتور سفت و سخت شدن :)

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، angel of death گفته است :

اینو من 3 ماه پیش زدم !

ای ام دی سالی چند میلیون کارت می فروشه . 10 تا که رقمی نیست حتی 1000 تا هم مهم نیست به 1 درصد هم نمیرسه .

فراموش نکنیم گاها ویندوز و ... هم در این مشکلات سهیم هستند .

https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/graphic-card/18039-amd-vs-nvidia-driver-stability-gaming

اتفاقا ای ام دی در بعضی موارد درایورهای بهتری لانچ می کنه .

لینک به دیدگاه

کارت‌های گرافیک AMD بیشتر کرش می‌کنند یا انویدیا؟

در یک خبر خوب برای علاقه‌مندان به پردازنده‌های گرافیک تیم سرخ، یک شرکت مستقل فعال در زمینه ارزیابی و رده بندی نرم افزارها، در جدیدترین گزارش اعلام کرده درایورهای AMD نسبت به هر سازنده دیگری در صنعت کارت گرافیک، از «پایداری» (Stability) و پیرو آن «پایایی» (Reliability) بالاتری برخوردارند.

این شرکت که QA Consultants نام دارد، به ارزیابی نرم افزارها می‌پردازد و از طریق رده بندی و صدور گواهی، کار را برای مشتریان و خریداران آسان می‌کند. طبق گزارش منتشر شده، سیستم مجهز به پردازنده های گرافیکی AMD با موفقیت 401 تست از مجموع 432 تست اجرا شده را با موفقیت پشت سر گذاشته‌اند، این در حالی است که سیستم‌های مجهز به پردازنده‌های گرافیکی انویدیا فقط 356 تست را پشت سر گذاشته‌اند. در واقع درایورهای AMD دارای نرخ پایایی 93 درصد و درایورهای انویدیا داری پایایی 83 درصد بوده‌اند.

شش پردازنده گرافیکی محبوب AMD را در رده‌های قیمتی گران، میان رده و اقتصادی  انتخاب و در دو سناریو گیمینگ و استفاده‌های کاری (ورک استیشن) بررسی و با پردازنده‌های گرافیکی رقیب مقایسه کرده است. در بخش گیمینگ از پردازنده‌های گرافیکی Radeon RX Vega 64, RX 580 و RX 560  و برای استفاده کاری از Radeon Pro WX 9100, WX 7100 و WX 3100  استفاده شده است. همچنین از درایور نگارش Radeon Software Adrenalin 18.5.1 برای کارت‌های گیمینگ و از درایور Radeon Pro Software Enterprise 18.Q2 برای کارت‌های ورک استیشن استفاده شده است.

QA consultants برای این کار به مدت 12 روز، هر روز شش بار پردازنده‌های گرافیکی را به مدت چهار ساعت از نظر کرش کردن تحت استرس قرار داده است. اتمام موفقیت آمیز هر تست به منزله پایایی کامل در آن تست است، بنابراین اجرای کامل هر 432 تست به معنی پایایی 100 درصدی است.

این تست از آنجایی جایز اهمیت است که کرش کردن درایور پردازنده گرافیکی می‌تواند باعث اتلاف وقت و حتی هزینه شود. نتایج منتشر شده نشان می‌دهد AMD با جدیت بیشتری مسئله پایایی درایورها را دنبال می‌کند.

• لایک 3
لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

ای ام دی سالی چند میلیون کارت می فروشه . 10 تا که رقمی نیست حتی 1000 تا هم مهم نیست به 1 درصد هم نمیرسه .

فراموش نکنیم گاها ویندوز و ... هم در این مشکلات سهیم هستند .

https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/graphic-card/18039-amd-vs-nvidia-driver-stability-gaming

اتفاقا ای ام دی در بعضی موارد درایورهای بهتری لانچ می کنه .

رفتم توی پروفایلتون ندیدم چه گرافیکی دارین.

شما سری 5000 دارین ؟ چون اگر دارین و خودتون استفاده می کنید و مشکلی ندارین که خیلی هم عالی ، اگر ندارین ولی دارین طرفداری می کنین ! به نظرم تا تجربه شخصی نکنید نمیفهمید چه سرطانین !

عزیز Borderlands 3 آمد نزدیک به دو هفته تقریبا من نمیتونستم پلی بدم :) چونکه درایورهای AMD مشکل داشت باهاش باز میکردی روی سری 5000 که البته فقط دوتا مدل ازش بود اون موقع صفحه سیاه میشد و کرش میکرد 😂

سری 5600 هم اینقدر خراب بود الان همه جا صداشون در آمده یه نگاه بندازین توی reddit و بقیه جاها !

اصلا اینا به کنار ، شما دیدی توی AC:O و Anthem به من چقدر FPS میداد ؟؟ 😊 این عکساش که متوجه بشین :

2.thumb.png.ab19de78616706e31418200f5bd9dae5.png

40FPSبرای Anthem

1.thumb.png.600eef3e35c8b942540e0fd97cc83331.png

و 57 FPS برای AC:O

جفت بازی ها روی Low بودن و داشتن همچین فریمی می دادن 😂😃 روی هر ستینگی بگی گذاشتم ، نشد 😂

من یک ماه این کارتو استفاده کردم ، کرش باگ بلک اسکرین بلو اسکرین و ...  هزارتا چیزو تجربه کردم ! ویندوز عوض کردم ، DDU کردم ، با تنظیمات کلی ور رفتم ولی هیچ مشکلی حل نشد.

به ساپورت PowerColor تیکت زدم ، گفتن مشکل از گرافیک نیست اگر بقیه بازی ها کار می کنه و مشکل از درایورهای AMD هستش ! دیگه واضح داره میگه ! مثلا Apex راحت بازی میکردم بدون کرش و فلان و فلان حتی شد 15-16 ساعت ولی همه بازی ها که اینطوری نبودن !

همین الان GamerNexus  داره کلی همین قضیه رو پیگیری میکنه و توی هر کنفرانسی که میره و AMD یا Lisa Su هستن ازش سوال می کنه پس کی حل می کنین این مشکلاتو.

اخه یک نگاه انداختین به Reddit و community های مربوط به AMD ببینین چه خبره ؟ حالا شما خبر بیار فلان شرکت گفته فلانی بهتره ، خوب چه فایده باسه من ؟

خواهشا یکی دیگه رو درگیر این داستانات نکنین ! من که نظرم کاملا مشخصه الان.AMD در حال حاضر کاملا مزخرف تشریف داره سری 5000 با این درایور ها ! حالا 3 ماه دیگه رو نمیدونم ولی الان که اینطوریه.

نقل قول

متوجه نشدین ، فقط توی همون تاپیکی که زدم اونجا 10 نفر دیگه آمدن گفتن مشکل داریم 😅 برین بشمرین کاری نداره که.وگرنه 1000 که هیچ ، به نظرم 1.000.000 نفر دیگه هم این مشکلاتو داشته باشن عجیب نیست توی حالت گلوبالش !

ویرایش شده توسط angel of death
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

کارت‌های گرافیک AMD بیشتر کرش می‌کنند یا انویدیا؟

در یک خبر خوب برای علاقه‌مندان به پردازنده‌های گرافیک تیم سرخ، یک شرکت مستقل فعال در زمینه ارزیابی و رده بندی نرم افزارها، در جدیدترین گزارش اعلام کرده درایورهای AMD نسبت به هر سازنده دیگری در صنعت کارت گرافیک، از «پایداری» (Stability) و پیرو آن «پایایی» (Reliability) بالاتری برخوردارند.

این شرکت که QA Consultants نام دارد، به ارزیابی نرم افزارها می‌پردازد و از طریق رده بندی و صدور گواهی، کار را برای مشتریان و خریداران آسان می‌کند. طبق گزارش منتشر شده، سیستم مجهز به پردازنده های گرافیکی AMD با موفقیت 401 تست از مجموع 432 تست اجرا شده را با موفقیت پشت سر گذاشته‌اند، این در حالی است که سیستم‌های مجهز به پردازنده‌های گرافیکی انویدیا فقط 356 تست را پشت سر گذاشته‌اند. در واقع درایورهای AMD دارای نرخ پایایی 93 درصد و درایورهای انویدیا داری پایایی 83 درصد بوده‌اند.

شش پردازنده گرافیکی محبوب AMD را در رده‌های قیمتی گران، میان رده و اقتصادی  انتخاب و در دو سناریو گیمینگ و استفاده‌های کاری (ورک استیشن) بررسی و با پردازنده‌های گرافیکی رقیب مقایسه کرده است. در بخش گیمینگ از پردازنده‌های گرافیکی Radeon RX Vega 64, RX 580 و RX 560  و برای استفاده کاری از Radeon Pro WX 9100, WX 7100 و WX 3100  استفاده شده است. همچنین از درایور نگارش Radeon Software Adrenalin 18.5.1 برای کارت‌های گیمینگ و از درایور Radeon Pro Software Enterprise 18.Q2 برای کارت‌های ورک استیشن استفاده شده است.

QA consultants برای این کار به مدت 12 روز، هر روز شش بار پردازنده‌های گرافیکی را به مدت چهار ساعت از نظر کرش کردن تحت استرس قرار داده است. اتمام موفقیت آمیز هر تست به منزله پایایی کامل در آن تست است، بنابراین اجرای کامل هر 432 تست به معنی پایایی 100 درصدی است.

این تست از آنجایی جایز اهمیت است که کرش کردن درایور پردازنده گرافیکی می‌تواند باعث اتلاف وقت و حتی هزینه شود. نتایج منتشر شده نشان می‌دهد AMD با جدیت بیشتری مسئله پایایی درایورها را دنبال می‌کند.

بحث روی سری 5000 هست ، اینا هیچکدوم مربوط به این تایپک نیست ! چون هیچکدوم از سری 5000 نیست 😀

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، hosein5 گفته است :

شما چقدر طرفدار انودیا هستی من تا حالا بیست مدل ای ام دی داشتم هیچ مشکلی نداشتم  هی از ای ام دی بد میگی کسی میخاد بخره پشیمون میشه شاید ضرر کنه با یه خرید الکی اتفاقا ای ام دی خیلی بهتر از انودیا هست کارتهای ارزون قیمتش با کارتهای گرون قیمتش تو فریم برابری میکنن

چیزی که به وضوح دیده میشه پستهای بنده نخونده قضاوت کردید حتی همین پستی که نقل کردید دوباره بخونید بعد قضاوت کنید

یه زمانی بنده رو به عنوان دوستدار amd میشناختن ، الان یکی بیاد بگه طرفدار انویدیا هستی خندم میگیره 😅

لینک به دیدگاه

https://www.techspot.com/review/1907-geforce-1080-ti-vs-rtx-2070-super-vs-radeon-5700-xt/

دوست عزیزاگر کارکرده می خوای بگیری صد درصد 1080Ti یه مدل خوب و گارانتی دارشو بگیر الان به راحتی زیر 7 میل پیدا می شه و 45 وات مصرفش نسبت به 5700 بیشتره  دنبال چیزه دیگه و حرف دیگه ای نباش اما خب اکبند  بخوای بگیری 5700xt

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

سری 20 ارزش اقتصادی ندارند بخصوص که سری جدید معرفی خواهد شد(بطبع قیمت این سری باید کاهش پیدا کنه), از نظر کارایی ۱۰۸۰ti قویتره ولی ۲۰۷۰ تو بعضی از گیم ها فرم ریت بهتری میده.

در نهایت پیشنهاد ۱۰۸۰ ti , چه بهتر که دسته دوم تمیز و بدون ماین باشه.

Cpu از amd بگیر ولی الان موقعه خرید گرافیک ازش نیست.

بستگی به گیم شما هم داره(خوره های fps بیشتر ۱۰۸۰ میگیرند فان پلیرها سری ۲۰)

ویرایش شده توسط surena
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...