رفتن به مطلب

مشکل عجیب در dota2

lordinvo1380
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان عزیز.چند وقته ک من ی مشکل بسیار عجیب دارم ک هر کدومتون بفهمید چیه واقعا دمتون گرم.اول از همه این ک غیر از ps4 که گیم ها رو رو اون میزنم یه کیس قدیمی دارم به مشخصات زیر که دوتا2 رو رو تنظیمات high حدود 50 تا 60 فرم میداد.البته تیک های گرافیکی آف بود ولی تنظیمات رو high و render100.مشکل از اونجایی شد که من چند وقت حدود 1 سال بازی نکرده بودم و وقتی آپدیت کردم بعد این مدت fps به شددددت پاین اومده و کف فایت میرسه به 10!!!!!فکر میکردم مشکل از گرافیکه یا هر چیز دیگه ای که فکر کنین.همه رو تست کردم اکی بودن.ویندوز و ..... بقیه بازی ها هم کاملا اکی هستن رو کامپیوتر فقط این(البته csgo هم همین بلا سرش اومده نمیدونم برا استیمه یاچی؟)راستی نکته قابل توجه  و عجیب تر اینکه وقتی تنظیمات رو همه low کنم و render40بزارم و رزولوشن 800*600باز هم فریم دقیقا همونقدر میمونه!!!!

cpu_intel core2 dual e7400 2.8 gh

ram4gb ddr3

gpu:nvidia 9600 gt 1gb

با همین سیستم بازی های دیگه مثل batman arkham origins یا farcry 3که گرافیکی تر هستن رو high ultra 40 فریم میده

ویرایش شده توسط lordinvo1380
اشتباه لغوی
لینک به دیدگاه

درود. داداش تو این یه سالی که بازی نکردین یه اپدیت داده گرافیکشو اورده بالا یکم بلیزارد. سیستمتون کم میاره.

لینک به دیدگاه

درود

مطمئنین؟آخه تو این مدت گیم نت بازی میکردم تغییر گرافیکی محسوسی ب نظر نمیاد

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

درود. داداش تو این یه سالی که بازی نکردین یه اپدیت داده گرافیکشو اورده بالا یکم بلیزارد. سیستمتون کم میاره.

تازه اگه اونطور باشه باید با پایین آوردن تنظیمات بهتر بشه ولی حتی 1 فریم هم بیشتر نمیده

لینک به دیدگاه

اینطور بگم که چه ultra full hd و چه low 800*600 کلا 15 فریم میشه تو فایت

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، lordinvo1380 گفته است :

درود

مطمئنین؟آخه تو این مدت گیم نت بازی میکردم تغییر گرافیکی محسوسی ب نظر نمیاد

والا اونجور شنیدم. گرافیکتون برا حداقل هم کمه برا همین با کاهش تنظیمات تغییری نمیبینین. شایدم من اشتباه میکنم. باز دوستان میان راهنمایی میکنن.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

والا اونجور شنیدم. گرافیکتون برا حداقل هم کمه برا همین با کاهش تنظیمات تغییری نمیبینین. شایدم من اشتباه میکنم. باز دوستان میان راهنمایی میکنن.

Untitled.png

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، lordinvo1380 گفته است :

شما حداقل گرافیکو دارین پس. ولی خب تو صحنه های شلوغ افت فریم به نظرم طبیعیه برا این کارت گرافیک.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...