رفتن به مطلب

راهنمایی برای اورکلاک مموری

M1K41L
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام وقت بخیر 

یک کیت مموری 16 گیگ از این مدل موجود دارم که میخام به فرکانس 2400 اورکلاک کنم 

لینک رم

ممنون میشم راهنمایی کنید 

چه ولتاژی و چه تایمینگی ! 

photo_2020-02-08_12-38-44.jpg

ram.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

میکائیل جان پارت عکس از لیبل رم بذارید تا بشه تشخیص داد چیپ رم چی هست و بهتر راهنمایی کرد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، HeX گفته است :

درود

میکائیل جان پارت عکس از لیبل رم بذارید تا بشه تشخیص داد چیپ رم چی هست و بهتر راهنمایی کرد.

درود برتو ای معین بزرگ 

پارت مموری توی اسکرین شات ها موجود نبود ؟ 

بازکردن کیس برام مکافاته 

لینک به دیدگاه

سلام. دوست عزیز اورکلاک مموری که استاتید شما رو راهنمایی خواهند کرد ولی این نکته مهم رو فراموش نکن که با بالا بردن فرکانس و اورکلاک مموری نه تنها دمای خود مموری بالا می ره، بلکه دمای پردازنده هم بالا می ره و برای همین باید یه خنک کننده خوب و درست حسابی داشته باشی  وگرنه ممکنه برات دردسر بشه. 

به طور مثال من روی یه سیستم که به راحتی با مموری 2400  کار می کردو دمای کاریش به 75 هم نمی رسید وقتی مموری 3200 نصب کردم دما به 85  رسید، تازه بدون تغییرات xmp برای اورکلاک خودکار، در اون صورت که 90 رو هم رد می کرد.

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، M1K41L گفته است :

درود برتو ای معین بزرگ 

بازکردن کیس برام مکافاته 

سلام 

Thaiphoon Burner رو نصب کنید خودش هر چیزی که نیاز باشه رو میگه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، amir44 گفته است :

سلام. دوست عزیز اورکلاک مموری که استاتید شما رو راهنمایی خواهند کرد ولی این نکته مهم رو فراموش نکن که با بالا بردن فرکانس و اورکلاک مموری نه تنها دمای خود مموری بالا می ره، بلکه دمای پردازنده هم بالا می ره و برای همین باید یه خنک کننده خوب و درست حسابی داشته باشی  وگرنه ممکنه برات دردسر بشه. 

به طور مثال من روی یه سیستم که به راحتی با مموری 2400  کار می کردو دمای کاریش به 75 هم نمی رسید وقتی مموری 3200 نصب کردم دما به 85  رسید، تازه بدون تغییرات xmp برای اورکلاک خودکار، در اون صورت که 90 رو هم رد می کرد.

سلام . 

دما برام مهم نیست . خنک کنندگی سیستم خوبه و مشکل دما ندارم .

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، M1K41L گفته است :

سلام . 

دما برام مهم نیست . خنک کنندگی سیستم خوبه و مشکل دما ندارم .

خب یه اشکال دیگه هم اینه که رم شما به طور استاندارد تا فرکانس 2133 رو پشتیبانی می کنه، بالا بردن تا 2400 ممکنه باعث ناپایداری سیستم بشه و کرش های رندم پیش بیاد. ضمنا اینم در نظر بگیرید که تفاوت بین 2133 تا 2400 "واقعا" کمه، در بازی و این چیزها که تفاوت صفره و در کارهای ورک استیشن هم نزدیک به صفره برای همین به نظر من بی خیال بشید. البته باز اساتید دیگه هستند که تجربه خیلی بیشتری دارن و می تونن بیشتر راهنمایی کنن.

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 ساعت قبل، amir44 گفته است :

خب یه اشکال دیگه هم اینه که رم شما به طور استاندارد تا فرکانس 2133 رو پشتیبانی می کنه، بالا بردن تا 2400 ممکنه باعث ناپایداری سیستم بشه و کرش های رندم پیش بیاد. ضمنا اینم در نظر بگیرید که تفاوت بین 2133 تا 2400 "واقعا" کمه، در بازی و این چیزها که تفاوت صفره و در کارهای ورک استیشن هم نزدیک به صفره برای همین به نظر من بی خیال بشید. البته باز اساتید دیگه هستند که تجربه خیلی بیشتری دارن و می تونن بیشتر راهنمایی کنن.

دوست عزیز شما  اگر بلدین راهنمایی کنید اگر هم بلد نیستین  اجازه بدین اساتید راهنمایی کنند.

برای نرم افزارهایی که من استفاده میکنم 100 مگاهرتز هم تاثیر گذاره .

درضمن خودم هم میتونم از بایوس مادربورد DDR3-2400 ست کنم و ولتاژ تا 1.65 دستی بدم . اما گفتم تاپیک بزنم بلکه اساتید بتونند با تایمینگ کمتر سیستم بوت و استیبل کنند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 ساعت قبل، M1K41L گفته است :

درود برتو ای معین بزرگ 

بازکردن کیس برام مکافاته 

عزیز با پارت مشخص نمیشه.

در سریVengeance و XMS3 رومهای کورسیر اغلب از چیپ های  هاینیکس EFR و AFR  استفاده میشه که با توجه به ولتاژ XMP که 1.5 ولت هست به احتمال زیاد از همین چیپ استفاده شده که مبنای تولید این چیپ ها ولتاژ و مصرف کمتر بود و به سختی به فرکانس های بالاتر دست پیدا می کردند. حتی یاد دارم کاربری از رمهای XMS3 با چیپ AFR استفاده می کرد که به سختی در فرکانس 2133 که XMP اون هست پایدار نمیشد و در فرکانس های پایین تر پایدار بود. خودم از همین سری Vengeance فرکانس 1600 داشتم که حتی ولتاژ بیشتر از 1.65 رو بوت نمیکردن و با تایم بیشتر 1866 هم پایدار نشدند.

به هر حال برای تست فرکانس بالاتر اول تایم های اصلی رو گشاد تر کنید به 34-13-13-11 همون کامند ریت 2T  و فرکانس 2400 و ولتاژ 1.65 و سابتایمینگ ها رو به حالت پیش فرض رها کنید.

اگر بوت شد با توجه به اینکه کار شما رندر هست حتما باید با نرم افزاری پایداری صددرصدی رم رو تست کنید. از memtest4 چهارتا پنجره باز کنید و هر پنجره رو حدود 3500 انتخاب کنید تا بیش از 90 درصد رم درگیر بشه و بذارید تا 250 درصد کاوریج کنه. اگر ارور نداد در این تایم و فرکانس پایدار هستید و قدم بعدی کاهش تایمینگ ها و سابتامینگ های موثرتر مثل tRFC و tWR هست. اگر ناپایدار بود برگردید و ولتاژ رو 1.7 ست کنید. تا 1.75 هم برای 24/7 مشکل ساز نمیشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 20 بهمن 1398 در 00:08، HeX گفته است :

عزیز با پارت مشخص نمیشه.

در سریVengeance و XMS3 رومهای کورسیر اغلب از چیپ های  هاینیکس EFR و AFR  استفاده میشه که با توجه به ولتاژ XMP که 1.5 ولت هست به احتمال زیاد از همین چیپ استفاده شده که مبنای تولید این چیپ ها ولتاژ و مصرف کمتر بود و به سختی به فرکانس های بالاتر دست پیدا می کردند. حتی یاد دارم کاربری از رمهای XMS3 با چیپ AFR استفاده می کرد که به سختی در فرکانس 2133 که XMP اون هست پایدار نمیشد و در فرکانس های پایین تر پایدار بود. خودم از همین سری Vengeance فرکانس 1600 داشتم که حتی ولتاژ بیشتر از 1.65 رو بوت نمیکردن و با تایم بیشتر 1866 هم پایدار نشدند.

به هر حال برای تست فرکانس بالاتر اول تایم های اصلی رو گشاد تر کنید به 34-13-13-11 همون کامند ریت 2T  و فرکانس 2400 و ولتاژ 1.65 و سابتایمینگ ها رو به حالت پیش فرض رها کنید.

اگر بوت شد با توجه به اینکه کار شما رندر هست حتما باید با نرم افزاری پایداری صددرصدی رم رو تست کنید. از memtest4 چهارتا پنجره باز کنید و هر پنجره رو حدود 3500 انتخاب کنید تا بیش از 90 درصد رم درگیر بشه و بذارید تا 250 درصد کاوریج کنه. اگر ارور نداد در این تایم و فرکانس پایدار هستید و قدم بعدی کاهش تایمینگ ها و سابتامینگ های موثرتر مثل tRFC و tWR هست. اگر ناپایدار بود برگردید و ولتاژ رو 1.7 ست کنید. تا 1.75 هم برای 24/7 مشکل ساز نمیشه.

photo_2020-02-11_15-30-33.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، M1K41L گفته است :

photo_2020-02-11_15-30-33.jpg

خب مشخص شد سامسونگ هستند.

تایمینگ رو  34-11-12-11 و ولتاژ رو هم روی 1.65 بذارید ببینید در فرکانس 2400بوت میشه یا خیر. سپس اگر بوت شد تست کنید پایدار هستید یا خیر. سایر گزینه ها و سابتایمینگ ها رو هم روی حالت اتوماتیک رها کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...