رفتن به مطلب

فروش: asus P8H67 + i7 2600 + Twister120 cooler

Recommended Posts

سلام

قطعاتی زیر برای فروش موجود هست :

MB: asus p8h67 B3 فروخته شد

CPU: i7 2600 فروشش کنسل شد

Cooler: twister 120 فروخته شد

* Ram: 8 (4*2) 1333 فروخته شد

ویرایش شده توسط online
لینک به دیدگاه

ببخشید

ولی اگه کولر رو جدا بفروشین من 30 خریدارم

پ.خ بدین لطفا.

لینک به دیدگاه

آقا لطفا قيمت پايه واسه قطعاتتون بزاريد

من سي پي يو و رم هاتو ميخوام

لینک به دیدگاه

cpu تک می فروشید؟

ای کاش می شد قیمت پایه برای تاپیک های فروش اجباری می بود.

فقط 20 تا پست باید داده بشه تا قیمت پایه معلوم بشه.

ویرایش شده توسط salar khan
لینک به دیدگاه

" فقط مادربورد جداگانه فروخته میشه! "

قیمت پایه هم حدود 80 درصد قیمت آکبند قطعات ( 6ماه کارکرد + گارانتی )

مادربورد قیمت : 115 + هزینه ارسال

ویرایش شده توسط online
لینک به دیدگاه

مادربورد + سی پی یو + رم + کولر همه با هم به فروش میرسه!

به غیر از این مورد ، فقط مادربورد جداگانه به فروش میرسه . به عبارتی :

یا همه قطعات

یا فقط مادربورد

قیمت هم ، دقیقا هر تاریخی که شما قصد خرید دارید ، قیمت آکبند رو جویا میشیم و 80 درصدش رو محاسبه میکنیم . (به دلیل نوسان قیمت)

ویرایش شده توسط online
لینک به دیدگاه

قطعات فروخته شد ... فقط کولر twister 120 با گارانتی سازگار و کاملا سالم و مرتب . موجود است : 35.500 + هزینه ارسال رایگان

لینک به دیدگاه

قطعات فروخته شد ... فقط کولر twister 120 با گارانتی سازگار و کاملا سالم و مرتب . موجود است : 35.500 + هزینه ارسال رایگان

ببخشید بابت اسپم ، ولی مگه سازگار هم کولر twister 120 داره ؟ :-? عکس می تونید از کولر بگذارید ؟

لینک به دیدگاه

از خود لیون کامپیوتر خریدم! call%20me.gif در اولین فرصت عکسهاشم آپلود میکنم (منو به شک انداختید! امشب یه سر دیگه به باکسش میزنم :-? )

ویرایش شده توسط online
لینک به دیدگاه

تا اونجا که یادمه موقع خرید بهم گفته بودند گارنتی سازگار ( مطمئن نیستم ) ، اما امشب دوباره رفتم سراغ باکسش و حرف شما درست بود برچسب روی باکسش نوشته " سیاره سبز گرین " ^_^

لینک به دیدگاه

تا این لحظه .. بالاترین پیشنهاد 35.000 بود

" لطفا پیشنهاداتتون رو در تاپیک مطرح کنید نه پ خ!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من از پیشنهادم انصراف میدم بنا به دلایلی مثل خمیر نداشتن و مهلت 5 اسفندی که گذاشتید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله دوست من ارزش خمیر این کولر تقریبا با خودش یکیه :lol: حدود 12 تا 14 باید برای خمیرش پول بدی ولی دوستمون گفته بود متعلقاتش کامل هست!یعنی خمیری که روش هست جزء متعلقاتش نیست؟حداقل نصف خمیرش هم مونده باشه برام کافیه.به چند دلیل به خمیرش نیاز دارم!

1-جهت تست و مقایسه خمیر معمولی و ارزان قیمت با خمیر مرغوب و گرانقیمت.

2-یه گرافیک 4850 یکی از دوستان داره که دماش نزدیک 100 درجه میشه.باز کردم فنشو ودیدم خمیرش خشک شده یکم از این TX 4 بزنیم بهش ببینیم چقدر تفاوت دمایی داره؟

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

خودتون هرجور مایلید .

مثل اینکه شما انتظار دارید بهتون کولر آکبند تحویل بدم :blink: دوست من وقتی کولر استفاده شده خب خمیرش هم مصرف شده دیگه!

پس شما بهتره به جای کولر دنبال خمیر باشی ;) مثل اینکه بخوای یه ماشین و بخاطر لاستیکش بخری :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آیا خمیر جز متعلقات هست یا نه (شما تو پست اول گفتید با تمام متعلقات!)متعلقات یعنی هرچی به همراش هست وآیا لاستیک جز ماشین هست یا نه؟همونطور که ماشین بدون لاستیک نمیخرن کولر بدون خمیر هم اون ارزش اولیه رو ندارهبطور مثال میکم :

در ماشین باطری مصرفی هست ولی وقتی تموم شه یکی دیگه جایگزین میکنن وگرنه ماشین بدون باطری کاربرد نداره مگر اینکه یا ارزونتر از قیمتش بفروشی و یا یه دونه باطری جایگزین کنید.کولر شما دست دو با خمیر میشه 36هزار و بدون خمیر میشه....؟(نمیگم کلش ولی تو 6 ماه سه بار هم خمیر زده باشی الان نصفش باید باشه)دلیل اینکه کل قطعاتتون فروش رفت و کولر موند هم میتونه همین عدم وجود خمیر باشه.

در کل بدون خمیر 27هستم.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

اول اینکه من مثال ماشین رو در مورد اون موضوع گفتم که شما گفتید خمیرش هم ارزش با کولرش هست ! و تفسیر شما کلا ربطی به قیاس من نداشت!

خمیر همراه کولر حکم بنزین توی باک رو داره! " حالا یه خرده اینورتر یا اونورتر "

دوم اینکه خمیر همراهش برای یک بار مصرف هم بزور کفایت میکرد! که البته اونقدر سفت بود با هزار زحمت مصرف شد! :wacko:

"برای بار دوم از tx3 استفاده کردم که افزایش حرارت محسوسی ایجاد نشد!

سوم اینکه بخوام 27 بفروشم به مغازه های داخل شهر میفروشم ف هزینه ارسال هم نمیدم! :lol:

.. 5 اسفند ..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوم اینکه خمیر همراهش برای یک بار مصرف هم بزور کفایت میکرد! :wacko:

جریان اون دوستمون که فکر میکرد خمیر خامه صبحانه هست :D تا اونجا که راه داشت خمیر میزد.خمیر تنها به اندازه ی یک نخود کوچک میزنن و با فشار کولر خودش به همه جهات پراکنده میشه و بطور کامل سطح پردازنده رو میپوشونه.یعنی به اندازه ی یه نخود کوچک تو سرنگش نبود که برای یکبار بزور کفایت میکرد!؟بعید میدونم.... :-?

لینک به دیدگاه

* شما تشریف ببرید آکبندش رو خرید کنید ، متوجه حرفم می شی دوست عزیز!its%20was%20not%20me.gif

فروخـته شد! B)

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...