رفتن به مطلب
  • 0

داستان دوربین a51

Lawrence
 اشتراک گذاری

سوال

سلام . امروز یه گوشی A51 خریدم . همونطور که میدونید سنسور 48 مگاپیکسلی داره. ولی وقتی مقایسه تصا,یر دوربینش رو با lg g4  قدیمیم مقایسه میکنم به طرز فاحشی g4 دوربین بهتری داره ( توی زوم حداکثری بعد از گرفتن عکس)

گوشی ساخت هند هست. کسی نظری دراین مورد نداره ؟ ممکنه ایرادی داشته باشه دوربین؟

۲۰۲۰۰۲۲۰_۱۹۵۴۱۸.jpg

۲۰۲۰۰۲۲۰_۱۹۵۵۰۱.jpg

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

Recommended Posts

• 0
در 1 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

نوکیا هم نوکیای قدیم ،دوربینشون carl zeiss بود پنج مگا پیکسلیش ۲۰مگاپیکسلی الانو میارزید،چقدم حجم تصویرشونم کم بود ،ولی اونقد کیفیت

هنوز عکسای دوربین ۲مگاپیکسلی 6300رو دارم در حد همین ۱۲مگاپیکسلی های اندرویده

متاسفانه چیزی که به شدت جامعه غیر حرفه ای رو به اشتباه میندازه همین مگاپیکسل هست در صورتی که این فقط یکی از معیار های کیفیت هست

واقعا الان ما بریم به هر فرد عادی بگیم فلان dslr چند ده میلیون 24 مگاپیکسله و این گوشی 10 میلیونی 100 مگاپیکسل عمرا باور نمیکنه

• لایک 2
لینک به دیدگاه

• 0
در 1 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

کاملا درسته

زمانی نوکیا N95 8Gb داشتم بهترین دوربین داشت. ولی نوکیا 6.1 پلاس دوربین خیلی ضعیفی داره. واقعا از نوکیا انتظار همچین چیز نداشتم.

این نوکیا اون نوکیا نیست

نوکیا شرکتی بود که ورکشست شد و یه شرکت جدید اومد با پرداخت پولی نام برند رو خرید

وگرنه این نوکیا هیچ ربطی به اون نداره

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• 0

من نوکیا 7 پلاس دارم.متاسفانه ماشین از روش رد شد البته کار میکنه ولی چون تاچش تو بازار خوب ( یعنی گودیکس بیشترشون نواتک است )  نیست قصد دارم بفروشم و نوکیا 7 پلاس  دست دوم بگیرم.کیفیت دوربینش خیلی خوبه.

برای برنامه دوربین از Trcamera استفاده میکنم گوگل کمرا اصلا به کارم نیامد.

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه
در 23 دقیقه قبل، BehrouzSedigh گفته است :

Trcamera

یه لینک دانلود بدین نصب کنیم ببینیم چیه
با سپاس

لینک به دیدگاه

• 0

سامسونگ خداییش کیفیت دوربین هاش همیشه خوب بوده خودم نوت3دارم هنوز بعد 5-6سال هنوز کیفیت عکسش مثه روز اوله.یه A30 برا خونواده گرفتم اونم خداییش کیفیت عکسش خیلی خوبه.شما گوشیت رو ببر گارانتی برات تعویض کنن شاید مشکل از گوشیت باشه چون گوشیای جدید سامسونگ دوربیناشون بد نیستن.

لینک به دیدگاه

• 0

مقایسه پرچمدار با یه میان رده کار درستی نیست. اما شما با همین پول می تونستید گوشی بهتری از برند شیائومی بگیرید.

لینک به دیدگاه

• 0

گوشی های g3 و g4 به لطف سنسور محشر و OIS و فوکوس لیزری عکس های فوق العاده میگرفتن! اون زمان ماکروشات هایی که میگرفتم باهاشون خدا الان با دوربین های چهارگانه که یکی ماکرو اسنپر قابل قیاس نیست..حیف همشون مشکل برد داشتن بعد2سال میسوختن

لینک به دیدگاه

• 0

دوست عزیز کیفیت عکس دوربین رو مگاپیکسل مشخص نمیکنه عوامل زیادی توش دخیله مث اندازه دیافراگم ابعاد سنسور سیستم پردازش تصویر و هزار عامل دیگه. 

این گوشی که جدید گرفتین شاید از نظر تعداد پیکسل بالاتر باشه ولی از خیلی نکات فنی دیگه عقبه از G4 به همین خاطر کیفیت عکسش پایین تره. 

این تفاوت بیشتر تو نور داخل و تاریکی خودشو نشون میده. 

لینک به دیدگاه

• 0

خودتونا خسته نکنین دوستان

اگه دوربین میخاین دنبال گوشی باشین که لنز آلمانی استفاده کرده😊

لینک به دیدگاه

• 0
در 9 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

یادمه یه گوشی 6220 نوکیا  داشتم کیفیتش بسیار داغون بود چون ساخت چین بود ولی اصالت رو داشت و دوربین بسیار عالی داشتش
چه زود میگذره همین 10 سال پیش بود :D

-jY9pOaGH8_poqN6MO5AMR69HxxPK0nTkitLFtEkQLwWS98H2cnWcLGaNXeKuqJRPnUdt_oYRV-n_7eZ3HT1xnjOTeuZsjPaWMU1BdI3__W1HRHmHer1GGP09A.jpg.7b27c3f06c3bbb758b98e98a44545fe9.jpg

لنز رو دیدی؟

لینک به دیدگاه

• 0

ممکنه نرم افزار دوربین و الگوریتم های پردازش تصویر به درستی پیاده سازی نشده یا باگ داشته باشه.

توصیه میشه gcam رو روی گوشی نصب کنید.

https://www.androidsage.com/2019/12/25/download-google-camera-7-2-gcam-7-for-samsung-galaxy-devices-astrophotography/

ویرایش شده توسط irajshop
لینک به دیدگاه

• 0

فکر کنم کار نمیکنه چون باید اول Camera2API نصب کنید اینجا لینکش :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.airbeat.device.inspector

بعد به شما میگه سنسور دوربین  فوق تا چه درجه ای ساپورت میشه.اگر Level3 یا Full باشه یعنی میتونید نرم افزار کاستوم نصب کنید اگر دو گزینه دیگه بزنه هیچ کاری نمیتونید بکنید اینم عکسش

_Aig7d7Wsvbx2VSRZpDuhDBxcrDHsdyx8BYWgpxx

اینم آدرس نرم افزار دوربین کاستوم  Trcamera :

https://forum.xda-developers.com/apps/google-camera-mods/tigrs-google-camera-port-t3960411

دانلود فایل :

https://androidfilehost.com/?fid=4349826312261624989

لیست محصولات تست شده

نقل قول

Xiaomi
- Redmi 5
- Redmi Note 5
- Redmi Note 6 Pro
- Redmi Note 7
- Pocophone F1
- Mi A1
- Mi A2
- Mi A3
- Redmi K20
- Redmi K20 Pro
- Mi Mix 2S
- Mi A2 Lite
OnePlus
- OnePlus 7
- OnePlus 7 Pro
- OnePlus 6T
ASUS
- Asus ZenFone Max Pro M1
- Asus ZenFone 5Z
 Nokia
- Nokia 7 Plus
Vivo
- Vivo Y91

لیست کامل برنامه های کاستوم برای انواع موبایل های مختلف :

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

ویرایش شده توسط BehrouzSedigh
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

• 0

بهترین لنز های دوربین گوشی رو سونی تولید میکنه گوشی بنده Mi Mix 3 هستش با لنز 12 مگاپیکسلی ساخت سونی که با اختلاف خیلی زیاد کیفیت عکسی که میندازه از لنز 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...