رفتن به مطلب

راهنمای خرید ssd برای لپ تاپ acer aspire 5

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

من یه لپ تاپ acer aspire 5 دارم. (مدل دقیق: A515-51G-54S7)

میخوام یه اس اس دی 500 واسش تهیه کنم. چند تا سوال واسم پیش اومده. امیدوارم بتونید کمکم کنید.

1. بهترین برند اس اس دی چیه ؟ (برند باز نیستم ولی طبیعتا بعضی برند ها بهترن)

2. لپ تاپ من از اس اس دی های M2 پشتیبانی می کنه یا نه؟

3. چه مواردی رو باید در مورد خرید اس اس دی بهش توجه کنم؟ (چون موارد بسیار زیادی در سرعت و کارایی اس اس دی ها تاثیر داره.)

با توجه به موجودی حال حاظر بازار بهترین SSD که میشه روی این لپ تاپ سوار کرد چیه؟ (سقف بودجه هم مهم نیست هر قیمتی باشه فرقی نداره فقط یه چیزی باشه که بعد از اینکه عوض کردم واقعا بتونم تغییرو با تک تک سلولام حس کنم!😅)

در ضمن کاربری هم برنامه نویسی و گرافیک هست و از یک سری نرم افزارهای سنگین استفاده می کنم.

لینک به دیدگاه

1. بهترین سامسونگ و‌ Adata
  2. پشتیبانی میکنه
  3. https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/buyer-guide/7391-best-ssd-drives-to-buy

Samsung 970 Evo Plus / Samsung 970 Pro / Adata XPG SX8200 Pro

سرعت خواندن متوالی: حداکثر 3,500 مگابایت بر ثانیه

سرعت نوشتن متوالی: حداکثر 2,300 مگابایت بر ثانیه

ویرایش شده توسط irajshop
لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، imanmoodi گفته است :

ا توجه به موجودی حال حاظر بازار بهترین SSD که میشه روی این لپ تاپ سوار کرد چیه؟ (سقف بودجه هم مهم نیست هر قیمتی باشه فرقی نداره فقط یه چیزی باشه که بعد از اینکه عوض کردم واقعا بتونم تغییرو با تک تک سلولام حس کنم!1f605.png)

بی برو برگرد https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/solid-state-drive/samsung/samsung-970-evo-plus-nvme-m2-ssd-500gb-555430.html

با بودجه محدود xpg sx6000lite 512 هم خوبه 

ویرایش شده توسط mَd
لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، imanmoodi گفته است :

نمونه 256 همین مدل با همه ی امکاناتش موجوده یا نه؟ 

من لپتاپم A315 هست و برای اون مجبور شدم SSD یک طرفه بگیرم چون جاش خیلی تنگ هست و وقتی ssd دو طرفه باشه خوب جا نمیرفت!(منظور چیپ های روی SSD فقط تو یک سمتش قرار داشته باشه)

من مدل SX6000 Pro نسخه 512 رو نصب کردم.(لیون موجود نداره ولی تو دیجی کالا هم 256 و هم 512 و هم یک ترابایتش موجوده)

مخصوصا اینکه این مدل هیت سینکش جدا هست و نصب شده نیست و اگه لازم باشه، میتونی نصبش نکنی.

در کل ضعیفترین SSD از قویترین HDD بهتر عمل میکنه! ولی خوب بعضی ها ی برتری هایی دارند مثل داشتن رم برای بافر و ...

*روی سیستم خونگی هم ی XPG S40G دارم و بنظرم خیلی تفاوت خاصی ندارند(البته بجز RGB بودن S40G )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...