رفتن به مطلب

فروش cpu فقط با سیستم کامل!!!

Recommended Posts

سلام دوستان

این هفته قصد اپگرید cpu سیستم رو داشتم ،متاسفانه فروشگاهای اینترنتی برای cpu های رایزن 3000 چند تاشون گفتن کلا روی سیستم کامل میفروشیم !چند تای دیگشون لطف کردن گفتن با مادربرد میفروشیم!

تا دیروز که مسئله خیلی جالب شد!! رفتم تو قسمت فروش cpu دو تا از فروشگاها میبینم تمام cpu ها چه اینتل چه amd همه مدلها زده فروش روی سیستم !!!

زنگ زدم میگن قانون جدید فروشگاهمونه !! فروش cpu فقط روی سیستم کامل!!

از دوستان کسی تو سازمان تعزیرات یا دادسرا کار میکنه خواهشن یه پیگیری کنن.یا همه با هم یه همفکری کنیم شاید راه حلی پیدا کنیم.

لینک به دیدگاه

در در 7 اسفند 1398 در 13:59، 8030 گفته است :

سلام دوستان

این هفته قصد اپگرید cpu سیستم رو داشتم ،متاسفانه فروشگاهای اینترنتی برای cpu های رایزن 3000 چند تاشون گفتن کلا روی سیستم کامل میفروشیم !چند تای دیگشون لطف کردن گفتن با مادربرد میفروشیم!

تا دیروز که مسئله خیلی جالب شد!! رفتم تو قسمت فروش cpu دو تا از فروشگاها میبینم تمام cpu ها چه اینتل چه amd همه مدلها زده فروش روی سیستم !!!

زنگ زدم میگن قانون جدید فروشگاهمونه !! فروش cpu فقط روی سیستم کامل!!

از دوستان کسی تو سازمان تعزیرات یا دادسرا کار میکنه خواهشن یه پیگیری کنن.یا همه با هم یه همفکری کنیم شاید راه حلی پیدا کنیم.

سازمان تعزیرات یا دادسرا اول یه پیگیری کنه که ببنیم قضیه چیه دلار از 13.5 شده 15.5 بعد این cpu 3600 رسیده به 5 میلیون ؟!!!

ویرایش شده توسط AMIR-R
لینک به دیدگاه

من 15 روز قبل 3600X رو خریدم 3700.

امروز داشتم قیمت چک میکردم زدن 6400 😐

چطور امکان داره توی کجای دنیا همچین چیزی ممکنه🙂

لینک به دیدگاه

واقعا وضعیت خنده داریه می ترسم فردا بگن خرید پد موس فقط با کل سیستم امکان پذیر هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

روغن گل بنفشه باید چپوند بهشون با این کارشون تا سر عقل بیان :ph34r:

لینک به دیدگاه

اقایان عزیزان

یک کمی صبر و تحمل بکنید خرید انجام ندید

من بار ها گفتم باز هم میگم

خواب جنس برای کاسب خیلی سنگین میشه

حالا کاری به ادارات ندارم که خرید تعداد دارن میکنن و مامور خرید هم داره فاکتور سازی میکنه

ولی کاسب چند روز دست خالی بره خونه خواب جنس بهش فشار میاره

توی دام کاسب جماعت که به ترفند های گوناگون میخواد پول در بیاره نیفتید

شما الان تو پاساژ ایران 4 طبقه بالا پایین میکنید قیمت های مختلف میشنوید

فروشگاه های اینترنتی که هیچی دیگه

مثال دارم کیس سورنا رو من قیمت همکاری از یکی از عزیزان گرفتم روز اول حدود 900 (لیون نبوده)

همون فروشگاه توی دیجی کالا هم اوپن مارکت داره و همون روز ها 1200 داشت میداد

یعنی همون فروشگاه همون کیس رو با فروش اینترنتی به شکل دیگه ای قیمت دیگه ای میداد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...