رفتن به مطلب

A disk read error occurred

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه اول از همه ممنونم که وقت میزارید و جواب بنده رو میدهید. دوستان بنده از دو روز پیش کامپیوترم گاهی اوقات freeze میشد در هر موقعیت و حالتی تقریبا  چهار باری اینطور شد تا الان که دیگه از حالت freeze در نیومد و ریستات کردم و ارور A disk read error occurred رو دریافت کردم و خاموش روشن کردم فایده نداشت تلاش به نصب ویندوز کردم راه گشا نبود و من موندم یک کامپیوتر که فقط بایوسش میاد و دیگر هیچ سوالم از دوستان اینه که هاردم  سوخته و امیدی نیست البته اینم بگم بایوس مادربرد  درگاه ساتا رو و هارد که متصل هست رو همچنان ذکر کرده با این حال هاردم سوخته؟ ممنون میشم راهنمایی کنید مادربرد ASUS M4N68T V2 هارد HDD 1TB SAMSUNG  سوال نهایی اگر بخوام SSD جایگزین کنم امکانش هست با توجه به مادربردم؟ ممنون از وقتی که برای بنده میگزارید

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، MohammadHossein021 گفته است :

سلام خدمت دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه اول از همه ممنونم که وقت میزارید و جواب بنده رو میدهید. دوستان بنده از دو روز پیش کامپیوترم گاهی اوقات freeze میشد در هر موقعیت و حالتی تقریبا  چهار باری اینطور شد تا الان که دیگه از حالت freeze در نیومد و ریستات کردم و ارور A disk read error occurred رو دریافت کردم و خاموش روشن کردم فایده نداشت تلاش به نصب ویندوز کردم راه گشا نبود و من موندم یک کامپیوتر که فقط بایوسش میاد و دیگر هیچ سوالم از دوستان اینه که هاردم  سوخته و امیدی نیست البته اینم بگم بایوس مادربرد  درگاه ساتا رو و هارد که متصل هست رو همچنان ذکر کرده با این حال هاردم سوخته؟ ممنون میشم راهنمایی کنید مادربرد ASUS M4N68T V2 هارد HDD 1TB SAMSUNG  سوال نهایی اگر بخوام SSD جایگزین کنم امکانش هست با توجه به مادربردم؟ ممنون از وقتی که برای بنده میگزارید

امکانش هست اما با حجم کمش مشکلی نداری؟

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

امکانش هست اما با حجم کمش مشکلی نداری؟

متوجه هستم اما خب سرعت بهتری دارند.نظرتون درباره اروری که دریافت میکنم چیست؟ مرسی بابت پاسخگویی

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، MohammadHossein021 گفته است :

متوجه هستم اما خب سرعت بهتری دارند.نظرتون درباره اروری که دریافت میکنم چیست؟ مرسی بابت پاسخگویی

مشکل از هارد هست بهتره یدونه سیگیت باراکودا تهیه کنید اس اس دی بیشتر تو بوت ویندوز و نرم افزار خوبه اما برای ارشیو نه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...