رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید لپتاپ صنعتی

Recommended Posts

سلام دوستان

من قصد خرید لپتاپ صنعتی دارم که میخوام برا رندر گیری مناسب باشه.

تا جایی که فهمیدم گرافیکای کوادرو مناسب این‌کار هستن

من‌اطلاعات کمی هم که دارم فقط دز مورد گرافیکای گیمینگ هست و در مورد کوادرو چیزی نمیدونم.

راستش من دنباله لپتاپ حرفه ای هست و میخوام استوک تهیه کنم که ارزونتر در بیاد

الان سوالم اینه گرافیکای سری m1000 یا m2000 و m3000 بهترن یا سری k مثلا k3100 یا k4100

کودوم ارزش خرید بهتری داره؟

بودجم حدود ۱۰ تومنه ولی اگه چیز باارزشی پیدا بشه بودجه قابل افزایش هست

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، peto گفته است :

سلام دوستان

من قصد خرید لپتاپ صنعتی دارم که میخوام برا رندر گیری مناسب باشه.

تا جایی که فهمیدم گرافیکای کوادرو مناسب این‌کار هستن

من‌اطلاعات کمی هم که دارم فقط دز مورد گرافیکای گیمینگ هست و در مورد کوادرو چیزی نمیدونم.

راستش من دنباله لپتاپ حرفه ای هست و میخوام استوک تهیه کنم که ارزونتر در بیاد

الان سوالم اینه گرافیکای سری m1000 یا m2000 و m3000 بهترن یا سری k مثلا k3100 یا k4100

کودوم ارزش خرید بهتری داره؟

بودجم حدود ۱۰ تومنه ولی اگه چیز باارزشی پیدا بشه بودجه قابل افزایش هست

درود بین اینها k4100 بهترین هست که سال ساختش 2013 هست و از سری کپلر هست فک کنم زیادی قدیمی هست و ارزش 10 میلیون هزینه رو نداشته باشه!!! سری m که مال قبل سال 2013 هستن و خدا رحمتشون کنه معیار برای قدرت fp64 هست در رندرینگ که این کارت فقط 67 گیگافلاپ هست این مقدار خیلی کم هست و هم توان 1050ti هست اگر قرار باشه 10 میلیون بدین پای این با 13700 می تونین یک لپ تاپ نو با پردازنده خیلی به روزتر 7700hq و گرافیک 1050ti بخرین پیشنهاد دوستانه می کنم از خرید لپ تاپ های از رده خارج دوری کنید لپ تاپ استوک خواستین بخرین حداکثر مال 3 تا 4 سال پیش باشه قدیمی تر به درد لای جرز دیوارم نمی خوره

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

درود بین اینها k4100 بهترین هست که سال ساختش 2013 هست و از سری کپلر هست فک کنم زیادی قدیمی هست و ارزش 10 میلیون هزینه رو نداشته باشه!!! سری m که مال قبل سال 2013 هستن و خدا رحمتشون کنه معیار برای قدرت fp64 هست در رندرینگ که این کارت فقط 67 گیگافلاپ هست این مقدار خیلی کم هست و هم توان 1050ti هست اگر قرار باشه 10 میلیون بدین پای این با 13700 می تونین یک لپ تاپ نو با پردازنده خیلی به روزتر 7700hq و گرافیک 1050ti بخرین پیشنهاد دوستانه می کنم از خرید لپ تاپ های از رده خارج دوری کنید لپ تاپ استوک خواستین بخرین حداکثر مال 3 تا 4 سال پیش باشه قدیمی تر به درد لای جرز دیوارم نمی خوره

درود

من یک تو نت سرچ زدم ظاهرا سری m جدیدتره از k

ظاهرا برا ۲۰۱۵  هست

شاید من اشتباه میکنم

راستش من یه لپتاپ با گرافیک gtx950 دارم ۴ گیگ

تست کردم اصلا مناسب رندر نبود

سر همین رفتم سراغ کوادرو

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، peto گفته است :

درود

ظاهرا برا ۲۰۱۵  هست

شاید من اشتباه میکنم

راستش من یه لپتاپ با گرافیک gtx950 دارم ۴ گیگ

تست کردم اصلا مناسب رندر نبود

سر همین رفتم سراغ کوادرو

درود شما منظور من رو درست متوجه نشدین بنده عرض کردم اون لپ تاپ سال 2013 با یک گرافیک ضعیف گیمینگ که سال 2017 اومده برابری می کنه قیمت اون کارت گرافیک در سال 2013 1500دلار بوده!!! اما در موردی که گفتین بله کارت gtx 950 فقط 45 گیگافلاپ هست و قطعا رضایت بخش نیست متاسفانه انویدیا سیاست بدی پیش گرفته و کارتای کوادرو قیمتشون بالاست و کارتای گیمینگ هم fp64 پایینی دارن با بودجه شما حقیقتش چیز خاصی نمیشه گرفت یا بودجه رو ببرید بالاتر برای لپ تاپ یا کیس بگیرید حرف نهایی بنده این هست که لپ تاپ سال 2013 یا 2014 برای رندرگیری مطلوبی که مدنظر شماست نیست و سطح پایین هستن

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، peto گفته است :

اما سری m1000 تا سری m5500 در سال 2011 عرضه شدن و از معماری fermi استفاده می کنن شما حتما مدل دیگه ای رو دیدین

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

اما سری m1000 تا سری m5500 در سال 2011 عرضه شدن و از معماری fermi استفاده می کنن شما حتما مدل دیگه ای رو دیدین

https://technical.city/en/video/Quadro-K4100M-vs-Quadro-M1000M

ببین داداش m1000 رو زده ۲۰۱۵

K4100 رو زده ۲۰۱۳

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، peto گفته است :

https://technical.city/en/video/Quadro-K4100M-vs-Quadro-M1000M

ببین داداش m1000 رو زده ۲۰۱۵

K4100 رو زده ۲۰۱۳

دوست عزیز m1000m با 1000m متفاوت هست و بنده گفتم که شما حتما چیزی رو جا انداختین و بهتر بود اسم رو کامل ذکر می کردین بله اون سری که 2تا m داره از سری ماکسول هستن در هر صورت موفق باشید در انتخابتون

m1000.PNG

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

دوست عزیز m1000m با 1000m متفاوت هست و بنده گفتم که شما حتما چیزی رو جا انداختین و بهتر بود اسم رو کامل ذکر می کردین بله اون سری که 2تا m داره از سری ماکسول هستن در هر صورت موفق باشید در انتخابتون

m1000.PNG

خب داداش الان این سری که دو تا m داره ارزش خریدش چطوره؟

کلا شما میگی  سری  gtx  بگیرم بهتره؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، peto گفته است :

خب داداش الان این سری که دو تا m داره ارزش خریدش چطوره؟

کلا شما میگی  سری  gtx  بگیرم بهتره؟

سری ماکسول هم fp64 پایینی دارن متاسفانه شما اگر بتونی یک gtx رده بالای موبایل کارکرده بخری به نظرم بهتره چیزی مثل 1060 توان 133 گیگافلاپ بیشتر از این فک نکنم بتونی چیزی که نزدیک بودجت باشه پیدا کنی کلا خرید لپ تاپ رو برای رندر پیشنهاد نمی کنم چرا از دسکتاپ استفاده نمی کنی؟

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

سری ماکسول هم fp64 پایینی دارن متاسفانه شما اگر بتونی یک gtx رده بالای موبایل کارکرده بخری به نظرم بهتره چیزی مثل 1060 توان 133 گیگافلاپ بیشتر از این فک نکنم بتونی چیزی که نزدیک بودجت باشه پیدا کنی کلا خرید لپ تاپ رو برای رندر پیشنهاد نمی کنم چرا از دسکتاپ استفاده نمی کنی؟

ممنون

قبلا یه لپتاپ با گرافیک  ۱۰۷۰ داشتم فروختم😑

راستش یچیزی میخوام قابل حمل باشه وگرنه میدونم که pc خیلی بهتره

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، peto گفته است :

ممنون

قبلا یه لپتاپ با گرافیک  ۱۰۷۰ داشتم فروختم1f611.png

راستش یچیزی میخوام قابل حمل باشه وگرنه میدونم که pc خیلی بهتره

اگر با 1070 هم راضی نبودی خیالت راحت لپ تاپی که حتی قیمتش 20 تومنم باشه در رندر نمی تونه تورو راضی نگه داره حداقل در داخل کشور شاید واقعا در امارات استوک های خوبی پیدا بشه اینجا که هرچی میارن اشغال هست و به اسم لپ تاپ رندرینگ می فروشن به مردمی که نمی دونن و فروشنده ای هم که اکثرا سوادش در حد اینکه بگه این لپ تلپ i7 هست خلاصه لپ تاپ رندرینگ خوب خرجش بالاست چیزی که واقعا رضایت بخش باشه بالای 300 گیگافلاپ هست که کار هر کارتی نیست خودت بگرد خدارو چه دیدی شاید پیدا کردی

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است :

اگر با 1070 هم راضی نبودی خیالت راحت لپ تاپی که حتی قیمتش 20 تومنم باشه در رندر نمی تونه تورو راضی نگه داره حداقل در داخل کشور شاید واقعا در امارات استوک های خوبی پیدا بشه اینجا که هرچی میارن اشغال هست و به اسم لپ تاپ رندرینگ می فروشن به مردمی که نمی دونن و فروشنده ای هم که اکثرا سوادش در حد اینکه بگه این لپ تلپ i7 هست خلاصه لپ تاپ رندرینگ خوب خرجش بالاست چیزی که واقعا رضایت بخش باشه بالای 300 گیگافلاپ هست که کار هر کارتی نیست خودت بگرد خدارو چه دیدی شاید پیدا کردی

نه با ۱۰۷۰ قبلا گیم میزدم راضی هم بودم ازش

گرچه که pc برا گیم یچیز دیگست ولی اون کم نمیاورد.اون موقع برا رندر ازش استفاده نکردم .

لینک به دیدگاه

با  10 تومن zbook g3 بخر عزیز

این مدل تقریبا 9.5 هستش. 

Screenshot_20200301_161448.jpg

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، zen گفته است :

با  10 تومن zbook g3 بخر عزیز

این مدل تقریبا 9.5 هستش. 

Screenshot_20200301_161448.jpg

ممنون

راستش این مدل رو پیدا کردم 9 تومن

ولی احساس میکنم ضعیفه

اخه خیلی هم ظریف هست برا کار سنگین احتمال میدم کم بیاره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...