رفتن به مطلب

خنک کننده کیس

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز روز شب شما خوش

من یک سیستم دارم 

رم 4

کارت گرافیک gt440 دو گیگ

پردازنده g3220

خب برسیم به مشکل ما این سیستمو اوایل خرید مشکل نداشت هیچ مشکلی 

یک روز کرمم گرفت پیچ گوشی برداشتم افتادم جون این صاب مرده این اون ور رسیدم به کارت گرافیک 4 پیچ باز کردم هیت سیگ برداشتم بعد با دستم این خمیر سلیکون پاک کردم پیچ بستم کیس بستم در نظرم فات کردم سیستم اتیش کردم رفتم رزیدنت اویل 2 رمیک نصب کردم وقتی بازی باز میکردم کامپیتر ریستارت  میشد منم نمیفهمیدم چه گند زدم کارت گرافیک برداشتم بردم جمعه ساعت 3 هیچ کامپیوتر باز. نبود بردم پیش یک تعمیرات گوشی اونم فهمید خمیر سلیکون پاک کردم برداشت زد من اوردم خونه انداختم روش رفتم رزیدنت اویل بدون هیچ مشکلی بدون لگ بازی تموم کردم و برای رزیدنت اویل 3 هم نقشه کشیدم این ماجرا ها گذشت 1 ماه پیش دویل می کرای 5 نصب کردم تو اون کلی لگ هنگ بنظر امدم منم که درب کیس باز گذاشته بودم تو بازی هرگز گاهی یک انگشتم میزاشتم رو پیش کارت گرافیک دیدم نه این داره انگشت میسوزونه قبلا کمی گرم میشد این قدر نه گفتم معمولی دیگه از بازی کمی گذشت یک بازی سبک نصب کردم که از سیستم کم بود gta sa

دیدم نه از بازی نیست گفتم حتما کیس فن نداره این اتفاق داره می افته (چون تو یکی از گیم نت دیده بودم که یک فن 12*12 زیر فن چسبوده بود) منم گفتم بزار برم یکی من بگیرم اودم چسبودم به بدنه کیس که هوا رو مستقیم میده به کارت در واقعه زیر کارت گرافیک اونم اثر نداشت دماش کم نمیشد اون فن که پشت  کیس هست هوا رو میده بیرون خب کارت گرافیک برداشتم بردم تعمیرات کامپیوتر اونم 20 تومن گرفت خمیر زد اونم اثر نداشت رفتم یک فن برای کارت گرافیک برای هت سینگ کرفتم تعویض کردم اونم اثری نداره الان من 3 تا فن دارم یکی زیر کارت گرافیک یکی پشت کیس یکی درب کیس اون درب کیس امروز داشت ازش اتیش میزد بیرون ترو خدا کمک کنید کامپیوتر از حالت معمولی گذشته قبلا این طوری نبود مشکل چیه فن ها رو چطوری به کدوم سمت بزارم دو تا 8*8 یکی 12*12 از   برنامه msi afterburner دور فن گذاشتم تو 52% 60000 دور خب الان راهنمایی مفید میخوام ممنون...

ببخشید یکم طولانی شد ولی قضیه کامل گفتم 

ویرایش شده توسط MEHDI SALKI
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...