رفتن به مطلب

تنظیمات میزان بلندی صدا و اکولایزر

Persian Assassin
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

چند ساله یه سوال تو ذهنم هست که تا الان حوصلم نشده یه جا بپرسم و چون علمیم نیست، توقع جواب علمی ندارم. بیشتر جواب تجربی مد نظرمه.

من موسیقی رو با صدای بلند گوش میدم و یه وقتاییم هست که مثلا 6 ساعت پشت سر هم موزیک ویدیو میبینم یا آهنگ گوش میدم. سوالم اینه که آیا راهی برای اندازه گیری صدای خروجی بدون وسیله ی جانبی هست؟ و اینکه مثلا من با ولوم 80 درصد موزیک گوش بدم بعد از نیم ساعت گوشم سوت میکشه (بعد از برداشتن هدست) یا سرم درد میگیره و با ولوم 60 درصد این اتفاق بعد از 6 ساعت میفته. خب حالا سوالم اینه که درستش چیه که در دراز مدت فاتحه ی گوشام خونده نشه؟

سوال بعدیم هم در مورد تاثیر اکولایزر هاست و اینکه رو سیستمم این موضوع یه مقدار گیج کنندست.این اسکرینشات ها رو ببینید تا بتونم دقیق تر سوالم رو مطرح کنم:

1930837556_Screenshot(31).thumb.png.45367f98ebf4cdb5167fffcd71354e10.png

در این تصویر خود سیستم نوع خروجی صدا (چند کاناله) و امپدانس هدستم رو خودکار تشخیص میده. اما یه انتخاب بین سه گزینه ی Dynamic و  Balance و Ultimate برای قدرت هدستم وجود داره و با توجه به قدرتمند بودن و 50mm بودن هدست، من میزارمش روی Ultimate و واقعا خروجیش عالی میشه. میخاستم ببینم این یجور اکولایزر یا واقعا توانی که به جک 3.5 میرسه رو افزایش میده؟

1945251302_Screenshot(30).thumb.png.e2f7ba23639064da449c927c9c8224df.png

اینم اکولایزر پیشفرض کارت صدام تو حالت دیفالت موزیک هست. در مورش نظری دارید؟ اگه با همین برنامه کانفیگ خوبی سراغ دارید بگید به چه میزان تغییرشون بدم. ضمنا اصلا طرفدار باس بالا نیستم. ولی Treble رو وقتی تغییر میدم دقیقا نمیدونم کجای خروجی تغییر میکنه. هر چند تغییرش مشهوده.

1800991718_Screenshot(32).thumb.png.56a24309beff099fb55e5bdd02afd7d3.png

و اما مورد آخر که بیش از 10 ساله سوالمه اینه. من پردازندم اوکی هست و مشکلی از بابت پردازش صدا ندارم و اصلا همیشه 10 درصد پردازش اضافی هم برای صدا رو سیستمم باشه (که یه درصدم نیست) برام مشکلی نداره. میخاستم بدونم فرق این مقادیر با مقادیر پایینتر برای صدای خروجی چیه؟ من معمولا آهنگام رو FLAC گوش میدم که این مقادیرشون از میزان پیش فرض بالاتره. پس با توجه به فرمت مد نظرم پاسخ بدید.

در پایان ممنون از اینکه وقت گزاشتید و سوالاتم رو خوندید و امیدوارم بتونید راهنماییم کنید.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...