رفتن به مطلب

مشکل کاهش FPS بازی‌ها بعد از ارتقا به CPU قوی‌تر

Recommended Posts

در در 21 اسفند 1398 در 02:39، irajshop گفته است :

برای خرید پاور باید حداقل 50 - 100 وات بیشتر از مصرف سیستم در نظر گرفته بشه.

مصرف سیستم شما حدودا بین 400 - 450 وات هستش . با ارتقا پردازنده یا گرافیک بعدا به مشکل برمیخورید.

نه گرامی گرافیک حدود ۱۷۰ وات مصرف میکنه سی پی یو هم همیشه کمتر از ۷۰ وات هست که میشه ۲۴۰ وات هر فن مصرف ۲-۳ واتی داره و رم هم مصرفش بسیار ناچیز هست اس اس دی مصرف یک و نیم واتی داره و نور پردازی روی هم پنج وات بیشتر نمیشه همه ی این ها بهتون قول میدم به ۳۰۰ وات نرسه قبل تر گرافیک radeon 290 هم امتحان کردم که مصرف ۲۵۰ واتی داره و جواب میده به هر حال با توجه به بهبود راندمان در سال های بعدی محتملا گرافیک های با مصرف گرافیک من قدرتشون ممکنه به دو برابر و بالاتر برسه برسه بنابر این همچنان قابلیت آپگرید هست ولی به اعتقادم حساسیت در قدرت پاور ها باعث شده بسیاری پاور های غول ۶۰۰-۷۰۰ واتی ببندند.

لینک به دیدگاه

در در 20 اسفند 1398 در 03:14، irajshop گفته است :

کولر مستر خوبه ، فقط 650 وات برای سیستم زیاده ، 500 یا 550 وات تهیه کن

اگه زیاد باشه مشکلی ایجاد میشه یا خیر ؟!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، SalehIR گفته است :

اگه زیاد باشه مشکلی ایجاد میشه یا خیر ؟!

خرید پاور با توان بالاتر مشکلی ایجاد نمیکنه. سیستم شما نهایت 300 وات مصرفشه + 100 وات برای ارتقا در آینده 

در کل حداقل پاور 400 واتی برای سیستم شما توصیه میشه.

اگر اهل اورکلاک هستید حداقل پاور 500 واتی 

لینک به دیدگاه

وقتی شما بدون تغییر سیستم عامل، پردازنده رو عوض کنید، سیستم عامل در 90% موارد نمیتونه مدل جدید رو درست تشخیص بده و یک سری مشلات پیش میاد! مثلا چیزایی که خودم دیدم:

یک مورد بود که حتس تو تسک منجر اسم پردازنده رو نشون نمیداد.

یک بار هم فرکانس پردازنده روی حداقل مونده بود و بالا نمیرفت(فکر کنم 800 مگاهرتز بود(

یک بار هم برعکس این ، فرکمانس گیر کرده بود تو ماکسیموم و با اینکه سیستم بیکار بود، پایین نمیومد!

*همه اینا روی نسخه های مختلفی از ویندوز 10 بوده.

برای حل این هم اینتل ی نرمافزاری داشت، اسمش دقیق یادم نیست ولی کارش شناسایی مدل پردازنده بود و مشخصاتش رو با رفرنس اینتل مقایسه میکرد! بعد ران کردن اون مشکل حل میشد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...