رفتن به مطلب

فروش P5Q3 Deluxe + Q8300

Almas
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. پاورتون گارانتی داره؟

من یه پاور نیاز دارم. البته همون 535 برام کافیه. مال شما 580 هست. اگه سر قیمتش به توافق برسیم پاور رو بر می دارم.

لینک به دیدگاه

دوستان سيستم رو من به آقا بهزار گفتم ماله كيه و چيه و ...

امروز تستش كردم مادربرد مشكل داره دوال چنل تصوير نميده نتونستم وقت بزارم روش كار كنم رم درست درمون هم نداشتم ولي از يك مارك و يك مدل دوال چنل تصوير نداد فقط سينگل داد يعني اسلات هاي اولي سمت CPU تصوير ميده يا اونطرف ولي اسلات هاي همرنگ اگر پر باشه تصوير نميده . ولي بقيه قطعات سالمه .

لینک به دیدگاه

هارد 1 ترا 1 سال و نيم گارانتي داره سالم + 2 تا دي وي دي رايتر و كيس و پاور و رم و سي پي يو برا فروش

رم ها ژل 1333 2 گيگ و 1600 2 گيگ و رايتر ها پايونير و ايسوز .

لینک به دیدگاه

دوستان همینطور که توی صفحه قبل گفتم .....

الان کل کیس رو دادم یکی از آشنا ها برده تست کنه اگر مشکلش رو قبول کنه و در کل بگه میخوامش میدم به اون هم خیال خودم راحت تره هم یک جا میره همش .

من روزی که تاپیک رو زدم کیس فقط تو کارگاه بود تست نشده بود امروز تست کردم متاسفانه به چنین مشکلی بر خوردم و از اونجا که بعدا قراره تو نیم متر راه بخوابیم و اون دنیا خفت بشیم واقعیت رو اعلام کردم .

من به آقا بهزاد هم گفتم مغازه دارم جهت اطلاع که گفتم کارگاه .....

در کیس رو باز کردم وقتی دیدم رم ها بقل هم هستن شک کردم گفتم چرا سینگل هستن درش آوردم گفتم روی دوال روشن کنم اصلا روحمم خبر نداشت دوال تصویر نمیده خلاصه ببخشید که نمیتونم دروغ بگم :D :wub:

اگر این طرف فردا گفت نمیخوام قطعات رو نهایتا تک تک میفروشم .

ویرایش شده توسط Almas
لینک به دیدگاه

سلام

دوستان اين دوستمون كه سيستم رو برده بود بالاخره امروز صبح آمد و گفت تست كردم و ميخوادمش و فروختم به ايشون .

فقط هاردشو نخواست 1 ترا بايت هست سيگيت و Barracuda Green مدلشه تاريخ اتمام گارانتيش هم 23-8-2013 هست .

ویرایش شده توسط Almas
لینک به دیدگاه

شما قيمت هاردو لطف بفرما كنار ميايم هزينه ارسال هم برا مشترى ميخوره ميدونم :p

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

مادربرد 80

سي پي يو 120

پاور 70

09192682858

درود

دوست من شما که خریداری چرا پست هارو نمیخونی. :lol:

چندتا پست بالاتر ایشون اشاره کردن سیستم رو فروختن و فقط هارد دارن برای فروش.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...