رفتن به مطلب

مشکل در بایوس

Lawrence
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

عرضم به حضورتون که یه سسیستم قدیمی دارم که چون سیستم خودمو فروختم روشن کردمش. چون مدل قدیمی بود یه دستی بر اور کردن کشیدم روش و چند روزی بود تا اینکه صدای فن و دماش یکم رفت رو مخم و اومدم برگردونم به دیفالت که خب بعدش دیگه سیستم استارت نمیشه و بلو اسکرین میده توی بوت شدن. ولی دوباره که تنظیمات رو میزارم رو حالت اورکلاک سیستم بدون مشکل کار میکنه .

کسی ایده ای برای حل مشکل و برگشتن به حالت دیفالت نداره .

نکته اینکه حتی با ذره تغییر رو تنظیمات در حد اپسیلون روی ولتاژها و فرکانس همچنان مشکل برقراره.

سیستم سیپیو e5700

مین p5g41 asus

رم 4

بجز نصب مجدد ویندوز راهی دیگه داره برای اوکی شدن؟؟؟؟

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، milad.azn گفته است :

عرضم به حضورتون که یه سسیستم قدیمی دارم که چون سیستم خودمو فروختم روشن کردمش. چون مدل قدیمی بود یه دستی بر اور کردن کشیدم روش و چند روزی بود تا اینکه صدای فن و دماش یکم رفت رو مخم و اومدم برگردونم به دیفالت که خب بعدش دیگه سیستم استارت نمیشه و بلو اسکرین میده توی بوت شدن. ولی دوباره که تنظیمات رو میزارم رو حالت اورکلاک سیستم بدون مشکل کار میکنه .

نکته اینکه حتی با ذره تغییر رو تنظیمات در حد اپسیلون روی ولتاژها و فرکانس همچنان مشکل برقراره.

سیستم سیپیو e5700

مین p5g41 asus

رم 4

چیزی که شما میگید بعیده به ویندوز ربطی داشته باشه!

اول اینکه باطری رو برداری و چند ثانیه بعد دوباره جا بزنید تا ریست بشه ، اگه از تنظیمات باشه، باید حل بشه!

دوم اینکه یک بار روی ی برد گیگا H81 و پردازنده G1820 یک بار همچین مشکلی داشتم که تا زمانی که ولتاژ پردازنده رو دستی بالا نبرم، سیستم بالا نمیومد! شاید همچین مشکلی باشه، ولی خیلی بعیده...

لینک به دیدگاه

سیستم سیپیو e5700
مین p5g41 asus
رم 4

اگر همون اول بالا اومدن بلو میده. تنظیمات دیفالت کن. تنظیمات بوت رو روی حالت ahci یا ide قرار بده بوت میشه.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

اگر همون اول بالا اومدن بلو میده. تنظیمات دیفالت کن. تنظیمات بوت رو روی حالت ahci یا ide قرار بده بوت میشه.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

نه همون بعد از مشکی شدن صفحه قبل از صفححه لاگین  ارور میده. موقعی که سالمه یکی دوثانیهای میاد بالا سالم و سلامت . ولی موقعی که خراب بعد 10 ثانیه بلو اسکرین میده

لینک به دیدگاه

کربلایی جان-اون بردازنده که اصلا اور نمیشه خیلی قدیمیه  - شانس بیاری تا حالا نسوخته - از یه دوهسته ای با دو مگ کش چه انتضاری داری - باید چند تا نرافزار روی سیستمت فعال باشه منثله gpuz و cpuz تا همزمان رفتار هسته ها مانیتورینگ بشه  ببینیم در لحظه بلو اسکرین چی زیاد میشه -دقیقا هم نگفتی چی شه مبهمه حرفات-شایدم  هاردت چیب سوزونده - کارت  دیباگر وصل کن رو سیستمت  عددشو بگو 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، masan1367 گفته است :

کربلایی جان-اون بردازنده که اصلا اور نمیشه خیلی قدیمیه  - شانس بیاری تا حالا نسوخته - از یه دوهسته ای با دو مگ کش چه انتضاری داری - باید چند تا نرافزار روی سیستمت فعال باشه منثله gpuz و cpuz تا همزمان رفتار هسته ها مانیتورینگ بشه  ببینیم در لحظه بلو اسکرین چی زیاد میشه -دقیقا هم نگفتی چی شه مبهمه حرفات-شایدم  هاردت چیب سوزونده - کارت  دیباگر وصل کن رو سیستمت  عددشو بگو 

سیستم سالمه کاملا.  دما و فرکانس و .... رو هم زیر نظر دارم. منتها بایوس دیفالت میکنم  قبل از صفحه قفل معروف ویندوز بلو اسکرین داره. دوباره بایوس رو میزارم رو تنظیمات حالت اورکلاک  همچی  درست و سالم . فعلا با کاهش فرکانس و ولتاژ ها تو وضعیت پایدار و دمای  کمتر فیکسش کردم. تا موقعی که اپدیت کنم بایوس رو بلکه اوکی بشه.

الان مشکل اینه با تنظیمات دیفالت بلو اسکرین دارم

لینک به دیدگاه

والا مادربرد کم از این مشکلات عجیب غریب نداره - من خودم یه مادربرد H81M-P33 داشتم که  عالی بود از هر نظر ولی با یه کارت گرافیکه انویدیا به مشکل خوردم - به این صورت که بعد از یه سال استفاده یه دفعه  تصویر مانیتور کلا بهم ریخت اینا بعد خب سیستمو خاموش کردم بعد از یه ساعت استراحت دوباره دیدم خودش روشن شده -بعد خب شروع کردم بازی کردن  همه چی عالی و خاموش کردم  و بعد دیدم سوییچ فشاری کیس کار نمیکنه تا سیستنم روشن بشه بعد فکر کردم از باوره بعد از بشته باور  قطع وصل کردم یه ذفعه سیستم روشن شد - خلاصه بعد از گارانتی بردن فهمیدم قطعه خیلی ریزه گرافیک  باعث شده که سوییچ باور  کیس کار نکنه  و با تعوض گرافیک همه چیز درست شد {واقعا عجیب}

لینک به دیدگاه

- اگه مادربرده شما اخرش بسوند mlxداره خب ایسوس چند تا تکنولوژی معرفی کرده تو این سری  برای عملکرد بهتر در زمان اورکلاک - مثل  چیب تنظیم قدرت و انرژی {APU} - که ظاهرا  توان مادربرد بالا میبره با کاهش مصرف انرژی و کارایی بیشتر در زمان اور کلاک   و  در کنار این برای تنظیم ویژگی های بردازنده هم یه واحد اختصاص داده  که اگه توی اورکلاک هنگ کرد خود بخود تنظیمات دیفالت کنه {cpr} - بنظرم اول که اگه مشکل حادی که نیست اصلاباهاش ور نرو ولی راه حلش خب  یه  ویندوز نصب کنی بدنیستودر نهایت  اگه بردازنده رو ارتقا بدی  شاید  دیگه  بلو اسکرین نده بهت و

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...