رفتن به مطلب

بوق نزدن بایوس سیستم

ali555
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

من به تازگی بعد از سه ماه خدمت اومدم مرخصی سیستم رو روشن کردم بار اول دیدم ریستارت شد صدای بوق بایوس هم نیومد بار دوم باز بوق نزد ولی سیستم کامل اومد بالا رفتم کلی هم بازی کردم بعد سیستمو خاموش کردم روز بعد هم همینطور بار اول بوق نزد نیومد بالا، بار دوم اومد بالا که این به شدت داره اذیتم میکنه گرافیک رو در آوردم امتحان کردم باز بوق نزد، رم رو در آوردم باز بوق نزد، با این حساب یا مین بورد مشکل داره یا سی پی یو، پاور هم چک کردم مشکل نداره و فنش روشن میشه اگر میشه لطفا راهنمایی کنید 

در ضمن مین بورد سیستم مدل ASRock h97 و سی پی یو هو core i5 4460

ویرایش شده توسط ali555
لینک به دیدگاه

بررسی کن و ببینکه آیا  سیم های  بازر  متصلند؟

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Elderado گفته است :

بررسی کن و ببینکه آیا  سیم های  بازر  متصلند؟

کدوم سیما دقیقا؟ منظورت سیم های ریستارت صدا و پاور؟

لینک به دیدگاه

عین این کلمات "بازر مادربرد" رو سرچ کن!عکساشم ببین.خودت میفهمی سیماش چجورن و کجا وصل میشند!

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Elderado گفته است :

عین این کلمات "بازر مادربرد" رو سرچ کن!عکساشم ببین.خودت میفهمی سیماش چجورن و کجا وصل میشند!

دو بار جا به جاش کردم یه بار یک تک بوق زد بار دوم پنج تا بوق زد تصویر هم دیگه نمیده گرافیک و پاور فنشون کار میکنه فک نکنم مشکل از اینا باشه

لینک به دیدگاه

نقل قول

-کربلایی  اگه باورت داغ نباشه احتمالا از هاردته و شاید هم باورت نیم سوز شده خازن ترکونده - صرف  چرخیدن فن  دلیلی بر کارکرد درست قطغعات نیست- روی باورت دست بزن ببین داغ نیست - بعضی وقتها  هون دیویدی رایتر به ظاهر  بی خاصیت هم کلا کیس تعطیل میکنه-  داخله اتاقت بوی خاصی نمیاد شبیه فلز سوخته - در نهایت  با تست قطعات سخت افزاری میشه گفت چیش داغون شده -یه کاری کن - همه قطعات جدا کن از مادربرد -  مطمین باش اسبیکر به مادربردت  وصل باشه و بعد چند دقیقه و چند بار روشنش کن از طریق بینهای خود مادربرد نه از  کلید فشاری کیست و در ادمه رفتار باور و مادربرد و فن سی بی یو زیر نظر بگیر - ببین قطع وصل چیزی دارن یا نه  زیر نظر بگیر-  البته اگه کارت دیباگر میداشتی میشد دقیق گفت  کدوم قطعه   به فنارفته  - اگه تجربه نداری تو صیه نمیکنم - بده دسته تعمیر حرفه ای 

Front-Panel-Connectors.jpg.abaaf04317d7822e74aeea340a186dce.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...