رفتن به مطلب

آیا مادر برد از نسل های بعد cpu پشتیبانی می کند

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام با عرض خسته نباشید .

من قصد خرید یک مادربرد msiمدل B150M NIGHT ELF دارم . و تا آنجایی که می دانم این برد intel core i3,core i5 و core i7 را پوشش میدهد . سوال من این است که آیا این مادر برد اینتل نسل 9 را پوشش می دهد یا خیر . و اینکه چه cpu را برای این mother board پیشنهاد می کنید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، sinaxb360 گفته است :

من قصد خرید یک مادربرد msiمدل B150M NIGHT ELF دارم . و تا آنجایی که می دانم این برد intel core i3,core i5 و core i7 را پوشش میدهد . سوال من این است که آیا این مادر برد اینتل نسل 9 را پوشش می دهد یا خیر . و اینکه چه cpu را برای این mother board پیشنهاد می کنید

سلام گرامی..

خیر نسل ۹ را ساپورت نمیکند برای ساپورت نسل نه باید برد چیپ ۳۰۰ بگیرید..

سی پی یو هم بستگی به بودجه و نیاز شما برای چکاری میخاید.. 

این بورد تا نسل هفت را ساپورت میکند.

ویرایش شده توسط Tereysi
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، sinaxb360 گفته است :

پردازنده های سری 9000 فقط توسط چیپ های سری 300 پشتیبانی میشه.

لینک به دیدگاه

در در 28 اسفند 1398 در 21:56، sinaxb360 گفته است :

سلام دوست عزیز

این مادربرد از پردازنده های نسل شش و 7 پشتیبانی میکنند برای پشتیبانی از پردازندازه های نسل 8 و 9 نیاز به مادربرد با چیپست سری 300 دارید مثل h310-b360-z370-z390-b365

لینک به دیدگاه

در در 28 اسفند 1398 در 21:56، sinaxb360 گفته است :

در 5 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

سلام دوست عزیز

این مادربرد از پردازنده های نسل شش و 7 پشتیبانی میکنند برای پشتیبانی از پردازندازه های نسل 8 و 9 نیاز به مادربرد با چیپست سری 300 دارید مثل h310-b360-z370-z390-b365

این هم جدول پردازنده هایی که این مادربرد پشتیبانی میکند .

https://www.msi.com/Motherboard/support/B150M-NIGHT-ELF#support-cpu

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...