رفتن به مطلب

سوال در مورد بازی ps1 , ps2

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان 007 و کراش برای ps1 , ps2   چند تا نسخه ؟

یادمه یه بازی ps1 بود که سبکش مثل هرکول بود یعنی یونانی یا رومی .. 4 یا 3 تا آدم بود که یکیش زن بود و 2 تاش مرد ..یکش مثل هرکول بود و یکش سنک پرت میکرد و زن هم تیرکمان بود .. میدنید اسم بازیش چی بود ؟ یادمه یکی از مراحلشم یه غول داشت که گراز بزرگ بود ..... 

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

درود دوستان 007 و کراش برای ps1 , ps2   چند تا نسخه ؟

یادمه یه بازی ps1 بود که سبکش مثل هرکول بود یعنی یونانی یا رومی .. 4 یا 3 تا آدم بود که یکیش زن بود و 2 تاش مرد ..یکش مثل هرکول بود و یکش سنک پرت میکرد و زن هم تیرکمان بود .. میدنید اسم بازیش چی بود ؟ یادمه یکی از مراحلشم یه غول داشت که گراز بزرگ بود ..... 

007 خبر ندارم 

ولی برای کراش ps1 سه تا داستانی داشت ،یدونه ماشینی ،یدونه هم چندنفره که کراش بش بود(bash)

برا پلی ۲ بازم یدونه ماشینی داشت،ولی معمولی فقط یدونه بود انگاری شایدم بیشتر بود من بازی نکردم

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

Herc’s Adventures این نبود؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

007 خبر ندارم 

ولی برای کراش ps1 سه تا داستانی داشت ،یدونه ماشینی ،یدونه هم چندنفره که کراش بش بود(bash)

برا پلی ۲ بازم یدونه ماشینی داشت،ولی معمولی فقط یدونه بود انگاری شایدم بیشتر بود من بازی نکردم

داستانیش قشنگ بود ؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Mohammad-DS گفته است :

Herc’s Adventures این نبود؟

آره رفیق خوده خودشه ... یادش بخیر ... نسخه جدید داره .... یادمه یه مرحلو اشتباه رفتم کلا سوختم از اول اومد اخه اگه اشتباه نکنم تو نقشه چندتا راه میومد این قضیش چیه ؟

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

آره رفیق خوده خودشه ... یادش بخیر ... نسخه جدید داره .... یادمه یه مرحلو اشتباه رفتم کلا سوختم از اول اومد اخه اگه اشتباه نکنم تو نقشه چندتا راه میومد این قضیش چیه ؟

نکنه تو قرنطینه گیر کردی یاد بازی های قدیم افتادی....

پلی استیشن یک فقط فقط سایفن فیلتر 1 و 2 و 3 . یعنی بر هر مسلمانی واجب است که سایفن فیلتر بازی کنه. منکه سالی یه بار بازی میکنم . البته رو پی سی 

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

نکنه تو قرنطینه گیر کردی یاد بازی های قدیم افتادی....

پلی استیشن یک فقط فقط سایفن فیلتر1و 2و 3 . یعنی بر هر مسلمانی واجب است که سایفن فیبتر بازی کنه. منکه سالی یه بار بازی میکنم . البته رو پی سی 

ps4  رو فروختم خاسم ایکس باکس وان بگیرم هی این دس اون دس کردم که شده 2 برابر .... حوصلمون رفت 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، maysamsina گفته است :

ps4  رو فروختم خاسم ایکس باکس وان بگیرم هی این دس اون دس کردم که شده 2 برابر .... حوصلمون رفت 

شبیه سازش نصب کن.اگه نمیدونی کدومش نصب کنی تا اسم برنامه اش برات بفرستم. بعد لینک سایفون 3 پیدا کن دانلود کن . خیلی حال میده. اگه اونم لینک پیدا نکردی تا برات پیدا کنم

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

شبیه سازش نصب کن.اگه نمیدونی کدومش نصب کنی تا اسم برنامه اش برات بفرستم. بعد لینک سایفون 3 پیدا کن دانلود کن . خیلی حال میده. اگه اونم لینک پیدا نکردی تا برات پیدا کنم

برنامشو که خیلی وقته نصب قبلا هم بازی میکردم فعلا داشتم 99 بازی میکردم حححح

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

اصلا بازی نکردم  من ps1 تو کلوپ بازی میکردم که اونجا هم اصلا اینجور بازیها نبود کلا.

لینک به دیدگاه

007 تا جایی که یادمه ۲تا نسخه داشت ک خودم به شخصه با
Tomorrow never die
بیشتر حال میکردم .
کراش هم ۵ تا نسخست واسه پلی وان .
تو گوگل سرچ کن
download ps1 ROM
اینجوری همه بازیا رو میتونی ببینی و هر کدومو خواستی دانلود کنی .

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، MEHDI0742 گفته است :

007 تا جایی که یادمه ۲تا نسخه داشت ک خودم به شخصه با
Tomorrow never die
بیشتر حال میکردم .
کراش هم ۵ تا نسخست واسه پلی وان .
تو گوگل سرچ کن
download ps1 ROM
اینجوری همه بازیا رو میتونی ببینی و هر کدومو خواستی دانلود کنی .

این بازی رو رفتی ... تو مصر گیر کردم باید چی کنم .... همش رفت برگشته ....

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، MEHDI0742 گفته است :

کدوم بازیو؟؟

Herc’s Adventures

لینک به دیدگاه

بنده بازی نکردم این بازیو

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، MEHDI0742 گفته است :

بنده بازی نکردم این بازیو

بازی خیلی قشنگیه طول میشکه تا تموم بشه تقریبا فکریه ... تا اخر بالاخره رفتمش ...

لینک به دیدگاه

اهان،پس واجب شد تستش کنم.
قبلا رو پلی۱ تامب رایدر بازی میکردم ک واقعا مخ ادم سوت میکشید اینقده سخت بود،یعنی وقتی تموم شد خیرات دادیم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...