رفتن به مطلب

مشکل سیاه شدن صفحه نمایش در بازی farrcry 4

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.من یه مشکل اساسی دارم.بعد از چند سال میخوام بازی farrcry 4 رو نصب کنم ولی صفحه سیاه میشه و چیزی نمایش نمیده بعد از لوگوی بازی.سیستم من 2هسته ای هست.خواهش میکنم اگه کسی این مشکل رو داشته و حل کرده کمک کنه تو اینترنت هم تموم فایلهای رفع مشکل حذف شدن دیگه نمیشه دانلود کرد.

لینک به دیدگاه

سیستم دو هسته ای برای این بازی جواب نمیده ، تنها راه حل برای اجرای بازی استفاده از extreme injector 

https://www.extreme-injector.com/

محتویات فولدر Extreme Injector را در محل نصب بازی کپی میکنیم , نرم افزار را اجرا میکنیم و فایل اجرایی بازی Far Cry 4 را وارد میکنیم
در پایین روی ADD DLL کلیک میکنیم
بعد اون دو فایلی که داخل پوشه ی نرم افزار بودند که اکنون داخل پوشه ی بازی قرار دارند را از پوشه ی بازی پیدا و ADD میکنم
بعدا هر وقت خواستیم بازی رو اجرا کنیم نرم افزار را باز و بازی رو اجرا میکنیم نرم افزار بسته و بازی اجرا می شود

برای بعضی بازیا مثل فارکرای 4 این برنامه جواب میده. متاسفانه برای بازی های جدید کار نمیکنه. حتما نیاز هست که سیستم رو ارتقا بدید. 

ویرایش شده توسط irajshop
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، irajshop گفته است :

سیستم دو هسته ای برای این بازی جواب نمیده ، تنها راه حل برای اجرای بازی استفاده از extreme injector 

https://www.extreme-injector.com/

محتویات فولدر Extreme Injector را در محل نصب بازی کپی میکنیم , نرم افزار را اجرا میکنیم و فایل اجرایی بازی Far Cry 4 را وارد میکنیم
در پایین روی ADD DLL کلیک میکنیم
بعد اون دو فایلی که داخل پوشه ی نرم افزار بودند که اکنون داخل پوشه ی بازی قرار دارند را از پوشه ی بازی پیدا و ADD میکنم
بعدا هر وقت خواستیم بازی رو اجرا کنیم نرم افزار را باز و بازی رو اجرا میکنیم نرم افزار بسته و بازی اجرا می شود

برای بعضی بازیا مثل فارکرای 4 این برنامه جواب میده. متاسفانه برای بازی های جدید کار نمیکنه. حتما نیاز هست که سیستم رو ارتقا بدید. 

سلام.داداش اون قسمت procces name باید فایل بازی رو بنویسی؟؟؟هرچی میگردم فایلبنام فارکرای توشون نیست.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، lali city گفته است :

سلام.داداش اون قسمت procces name باید فایل بازی رو بنویسی؟؟؟هرچی میگردم فایلبنام فارکرای توشون نیست.

FarCry4.exe که فایل اجرایی بازی هستش ، رو انتخاب کن.

قسمت پایین برنامه dualcore.dll رو اد کن ، موقع اجرای بازی برنامه extreme injector باید باز باشه.

ویرایش شده توسط irajshop
لینک به دیدگاه

سلام.داداشم این اسم بازی رو کجا باید وارد کنم؟اون بالا که نوشته procces name؟؟؟قسمت وارد کردن فایل dll که معلومه ولی وقتی تو قسمت بالایی دنبال فایل farcry.exe میگردم خیلی فایل exe میاد ولی با کد هستن و فایلی بنام  farcry.exe داخلشون نیست.

bac2cc40a3a2f59e9a98d0170541f940.jpg

لینک به دیدگاه

آره

برو‌ جایی که بازی رو نصب کردی ، روی پوشه بازی کلیک کن ، داخل پوشه bin فایل اجرایی بازی FarCry4.exe قرار داره ، فایل رو انتخاب کن.

https://www.youtube.com/watch?v=ab-_bTUZYgc

این ویدیو رو ببین

Anydesk داری ؟

ویرایش شده توسط irajshop
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...