رفتن به مطلب

ارتقاع سیستم نسبت به بودجه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و آرزوی سلامتی برای همه

به اندکی راهنمایی جهت ارتقاع سیستمم نیازمندم

در حال حاضر سیستمم به این شکل میباشد:
Intel Core i3 7100 
Gtx 750ti-oc
Cooler master B500 Ver.2 80PLus
Kingston 8gb ddr4 2133Mhz CL15
Asus H110M-C LGA1151 
بودجه ام در حد ۶ میلیون تومان هستش ( حداکثر ۷ ملیون تومان )
بازی های زیادی بازی نمیکنم, این سیستم رو خیلی سال پیش گرفتم برای WoW و کمی csgo

اون موقع جفت این بازی ها رو راحت اجرا میکرد (‌Wow رو روی گرافیک ۸ که high حساب میشه رو با Fps ۱۰۰ و csgo رو هم با fps ۲۵۰ ثابت اجرا میکرد )
الان همین بازی ها رو به سختی اجرا میکنه (Wow رو روی گرافیک ۴ با fps ۷۰ و csgo رو هم روی حالت low با fps 100 اجرا میکنه )
میخوام تا یک سقفی ارتقاع بدم که این بازی ها رو بتونم دوباره مثل قبلا اجرا کنه

بازی دیگه ای زیاد بازی نمیکنم واسه ی همین اون ها رو ملاک قرار نمیدم

با تشکر بابت وقت شما

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Miley گفته است :

با سلام و آرزوی سلامتی برای همه

به اندکی راهنمایی جهت ارتقاع سیستمم نیازمندم

در حال حاضر سیستمم به این شکل میباشد:
Intel Core i3 7100 
Gtx 750ti-oc
Cooler master B500 Ver.2 80PLus
Kingston 8gb ddr4 2133Mhz CL15
Asus H110M-C LGA1151 
بودجه ام در حد ۶ میلیون تومان هستش ( حداکثر ۷ ملیون تومان )
بازی های زیادی بازی نمیکنم, این سیستم رو خیلی سال پیش گرفتم برای WoW و کمی csgo

اون موقع جفت این بازی ها رو راحت اجرا میکرد (‌Wow رو روی گرافیک ۸ که high حساب میشه رو با Fps ۱۰۰ و csgo رو هم با fps ۲۵۰ ثابت اجرا میکرد )
الان همین بازی ها رو به سختی اجرا میکنه (Wow رو روی گرافیک ۴ با fps ۷۰ و csgo رو هم روی حالت low با fps 100 اجرا میکنه )
میخوام تا یک سقفی ارتقاع بدم که این بازی ها رو بتونم دوباره مثل قبلا اجرا کنه

بازی دیگه ای زیاد بازی نمیکنم واسه ی همین اون ها رو ملاک قرار نمیدم

با تشکر بابت وقت شما

اگه بتونید گرافیک سی پی یو رو حدود 1500 تا 2000 تومن بفروشی، بودجه میشه حدود 8~9 تومن.

یه پردازنده i5-7400 فکر کنم حدود 2500 تا 3000 تومن میشه پیدا کرد.

یه گرفیک ASUS PH-GTX1650S-O4G حدود 3500 تومن

اگه یک ماژول رم استفاده میکنید، یک رم 4 گیگ هم اضافه کنید، بهتر میشه.

اگه 2 تا 4 گیگ استفاده میکنید، یکی رو بفروشید و یک رم 8 گیگ بگیرید تا در مجموع بشه 12 گیگ.

لینک به دیدگاه

اگه فقط این بازیا رو میکنی فقط نیاز داری گرافو ارتقا بدی 

نو رو نمیدونم اما اگه مشکلی با دست دو نداری،میتونی rx 580 یا ۱۰۷۰ دست دو بخری (تر و تمیز و گارانتی دار)

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، babak1388 گفته است :

ه پردازنده i5-7400 فکر کنم حدود 2500 تا 3000 تومن میشه پیدا کرد

داداش شوخی می کنی دیگه؟ این پردازنده اشغال ترین پردازنده i5 هست که میشه خرید با 3 میلیون می تونه یک i3 9100f و یک مادربورد بخره چه دلیلی داره بره i5 7400 بخره چون مادربردش رو داره باید خودش رو بنداره تو چاه؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، matrix.trixx گفته است :

داداش شوخی می کنی دیگه؟ این پردازنده اشغال ترین پردازنده i5 هست که میشه خرید با 3 میلیون می تونه یک i3 9100f و یک مادربورد بخره چه دلیلی داره بره i5 7400 بخره چون مادربردش رو داره باید خودش رو بنداره تو چاه؟

بدون تغییر مادربورد دارم پیشنهاد میدم!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، babak1388 گفته است :

بدون تغییر مادربورد دارم پیشنهاد میدم!

خوب این پیشنهاد نه صرفه اقتصادی داره نه عقلانی هست هم خیلی گرونتره هم ضعیف تره نکنیم این کارو فک کنیم سیستم برا خودمونه و همه جوانب رو بسنجیم موید باشید

لینک به دیدگاه

اما پیشنهاد به استارتر عزیز 

یک مادربورد h310 برای شما کفایت می کنه

پردازنده هم i3 9100 الان قیمتش خوبه تو بازار

گرافیک 1650 سوپر کارت کم مصرف و دوست داشتنی هست و نیازی نیست دست به پاورت بزنی به این دلیل پیشنهادش میدم

یک رم 8 گیگ هم بگیرید بندازید کنار رم دیگتون

نکته خوب ماجرا اینجاست روی مادربورد و پردازنده خیلی نمی خواد هزینه کنید و با فروش قطعات فعلی اکثر هزینه ارتقا بر می گرده

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است :

اما پیشنهاد به استارتر عزیز 

یک مادربورد h310 برای شما کفایت می کنه

پردازنده هم i3 9100 الان قیمتش خوبه تو بازار

گرافیک 1650 سوپر کارت کم مصرف و دوست داشتنی هست و نیازی نیست دست به پاورت بزنی به این دلیل پیشنهادش میدم

یک رم 8 گیگ هم بگیرید بندازید کنار رم دیگتون

نکته خوب ماجرا اینجاست روی مادربورد و پردازنده خیلی نمی خواد هزینه کنید و با فروش قطعات فعلی اکثر هزینه ارتقا بر می گرده

موفق باشید

با تشکر از پاسخ هاتون

قطعاتی که گفتید خیلی خوب به نظر میرسن, فقط گرافیک ۱۶۵۰ چندین مدل مختلف داره که من  TUF-GTX1650S-O4G-GAMING رو bookmark کردم فعلا, اگه مدل بهتری هست ممنون میشم بگید
من روی پولی که با فروختن سیستم الانم میگیرم حساب باز نکرده بودم
و یک چیزه دیگه که هست اینه که رم من 2133Mhz هستش که خیلی سخت پیدا میشه, با توجه به اینکه مادربوردمو قراره عوض کنم بهتر نیست رم 2400Mhz بگیرم؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Miley گفته است :

با تشکر از پاسخ هاتون

قطعاتی که گفتید خیلی خوب به نظر میرسن, فقط گرافیک ۱۶۵۰ چندین مدل مختلف داره که من  TUF-GTX1650S-O4G-GAMING رو bookmark کردم فعلا, اگه مدل بهتری هست ممنون میشم بگید
من روی پولی که با فروختن سیستم الانم میگیرم حساب باز نکرده بودم
و یک چیزه دیگه که هست اینه که رم من 2133Mhz هستش که خیلی سخت پیدا میشه, با توجه به اینکه مادربوردمو قراره عوض کنم بهتر نیست رم 2400Mhz بگیرم؟

سری tuf ایسوز در رده های بالاتر مثل 1660 سوپر و 2060 سوپر کولرشون جالب نیست ولی این مورد کولرش اوکی هست و حداقل از هیت پایپ در اون استفاده شده در مقایسه با کارت zotac عکس کولر zotac و ضمیمه می کنم

مورد بعد اینکه برند دیگه ای ندیدم موجود باشه که بشه پیشنهاد داد

در مورد رم اگر بودجه دارین 2تا 8 گیگ با باس 2400 بگیرین بعد قطعات خودتون رو به صورت باندل و رم بفروشین

cooler2.thumb.jpg.05cf26ecf740a0a8cd5309f4b2ab9666.jpg

لینک به دیدگاه

یکی از دوستان نزدیک خودمم باندلی مشابه از لحاظ قیمت ولی نسل 4 داشت 

بهش پیشنهاد دادم که کل باندل رو بفروشه و تونست 2200 نقد کنه ازش

یه 9100f و یه برد h310 براش گرفتم جمعا شد 1900

با 12 گیگ رم هم که خودش خرید حدود 550 تومن

یعنی یه ارتقا اساسی داد با بودجه کم و مهاجرت از نسل 4 به نسل 9

البته قیمت هایی که گفتم مال بهمن ماهه و الان بالاتر رفته ولی یازم فروش باندل از نظر من بهتره تا ارتقا فقط سی پی یو

ویرایش شده توسط amirarsalan76
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

والا من قبل از سیستم فعلیم 4770K داشتم به همراه 2 تا GTX 680 و مادربرد مکسیموس اکستریم VI

به دلایلی سیستم رو فروختم الان یه 9100F دارم به همراه RX580 و مادربرد  Biostar H310MHG

به شخصه خودم سری i3 رو قبول نداشتم تا نسل 9 فقط به خاطر این که کلا پردازنده 2 هسته ای که نهایت بخواد 4 ترد هم تولید کنه حرف خاصی برای گفتن نداره به طور کل ترد حرف خاصی برای گفتنن نداره و اصل داستان به Core بر میگرده 

سیستم شما شایید با اضافه کردن یه SSD و تغییر خانواده پردازندتون توی همین نسل اندک تغییری بکنه و برای مدت محدودی راضی نگهتون داره ولی کلا انتخاب درستی نیست از هیچ نظر

همین طور که دوستان دیگه هم گفتن الان یه باندل نسل 9 بگیرید حتی همین 9100F رو اگر خیلی هم هزینه مادر برد نکنید و بتونید یه SSD یا حتی M2 تهیه کنید 

پرفورمنسی که در ازای هزینه دریافت میکنید خیلی بالا تر از نگه داشتن همون سیستم هست

حتی اگر بخوایید میتونید ابتدا مادربرد و سی پی سو و رم رو ارتقا بدید باندل فعلیتون رو بفروشید و باقی گرافیک و ... خریداری کنید 

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...