رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید مانیتور

Recommended Posts

درورد همون اول برم سر قضیه بگم هر چی در مورد سخت افزار میدونم در مورد مانیتور هیچی نمیدونم😂

صفحه مات چیه و فرقش با براق چیه؟ کدوم یکی توصیه میشه؟

فرق پنل IPS با TN و بقیه پنل های موجود در چیه؟

چرا بیشتر مانتیور ها یک عدد بیشتر HDMI ندارند؟😐 فازشون چیه در این مورد دقیقا؟

چه برند های رو بیشتر توصیه میکنید؟ ایسوس؟ ال جی؟ ام سی ای خوبه؟

تا چقدر پیکس سوخته داره مانیتور های اکبند  و اگر داشت تعویض دارند گارانتی ها؟

با این وضع پست ها، اگر مانتیور در راه اسیب ببینه، چه میشه؟

تا قیمت 3 میلیون نهایتا اگر بتونم جمع کنم اگر نه 2500 چه مدلی پیشنهاد میدید؟

تا این قیمت خرید تلوزیون سونی 32 اینچ توصیه میشه؟!

چه گارانتی معتبر هست و اذیت نمیکنه ؟ :/

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Paradise Lost گفته است :

درورد همون اول برم سر قضیه بگم هر چی در مورد سخت افزار میدونم در مورد مانیتور هیچی نمیدونم1f602.png

صفحه مات چیه و فرقش با براق چیه؟ کدوم یکی توصیه میشه؟

فرق پنل IPS با TN و بقیه پنل های موجود در چیه؟

چرا بیشتر مانتیور ها یک عدد بیشتر HDMI ندارند؟1f610.png فازشون چیه در این مورد دقیقا؟

چه برند های رو بیشتر توصیه میکنید؟ ایسوس؟ ال جی؟ ام سی ای خوبه؟

تا چقدر پیکس سوخته داره مانیتور های اکبند  و اگر داشت تعویض دارند گارانتی ها؟

با این وضع پست ها، اگر مانتیور در راه اسیب ببینه، چه میشه؟

تا قیمت 3 میلیون نهایتا اگر بتونم جمع کنم اگر نه 2500 چه مدلی پیشنهاد میدید؟

تا این قیمت خرید تلوزیون سونی 32 اینچ توصیه میشه؟!

چه گارانتی معتبر هست و اذیت نمیکنه ؟ :/

پنل های IPS قیمت بالاتری دارند، رنگ هارو بهتر نشون میدن! ولی زمان تاخیر بالایی دارند.

پنل های TN قیمت مناسبی دارند! رنگ هارو ضعیفتر از IPS نشون میدن ولی زمان تاخیر خیلی خوبی دارند و برای گیم مناسب هستند!(با اینکه تصویر رنگ هاش بی روح خواهد بود)

ما بین اینا پنل های VA هست که تا کیفیت بهتر از TN و زمان تاخیر کمتر از IPS دارند.

لینک به دیدگاه

مانیتور  براق اصولا بخواین بخرین هم گیر نمیارین پس  سمتش نرین

پنل ها در زاویه دید ، کنتراست ، ریسپانس تایم و  نمایش رنگ تفاوت دارن شما بگین کاربریتون چیه که بشه  بهتر راهنمایی کرد

برند ها واقعا فرق خاصی ندارن هر مانیتوری از هر برندی ممکنه خوب یا بد باشه

مانیتور ها تا 3 پیکسل سوخته  میتونن داشته باشن ولی تو ایران احتمالا باید بیشتر از  اینقدر باشه

اگر مانیتور تو راه آسیب ببینه دهنتون ساف میشه تا بتونین حقتون رو بگیرین ولی توصیه میکنم موقع تحویل گرفتن از پست جلوی مامور از بازکردن جعبه فیلم بگیرین و همونجا ببینین آسیب دیده یا نه

خرید تلویزیون توصیه نمیشه

همه گارانتی ها اذیت میکنند

لینک به دیدگاه

سلام و درود 

ابتدا این که از نظر علمی بنده خیلی اطلاعاتی راجعبه مات و براق بودن ندارم ولی به طبع و با منطق شفافیت خود جنس و لایه روییه صفحه نمایش برای براق کیفیت رسا و شارپ تری بعتون ارایه میده 

مورد بعدی مدت زمان و کاربری و جایگاهتون به نسبت نور اطلاف خیلی مهم هست

در مورد نوع پنل به سرعت پاسخ دهیشون به نغییر رنگ و ذات تکنولوژی برمیگرده 

اگر اشتباه نکنم TN ها همون کریستال مایع هستن ولی IPS ها توی دسته ی دیودی محسوب میشن/ به طور کل (مطمعن نیستم این رو)

اگر زمان زیادی استفاده دارید به نظر من IPS تهیه کنید (خودم TN دارم) مشکلی ندارم باهاش ولی ارتفاع و زاویه دید رو تیره میکنه من دوست ندارم این مورد رو

اگر به صرف گیم فقط میخوایید به صورت پرفورمنس عملکرد TN بهتر از IPS هست ولی درکل مگر 1 میلی ثانیه با 5 میلی ثانیه چقد فرق داره؟ (دنبال رفرش ریت بالا باشید TN ها رفرش ریت بالاتری دارن ولی برای IPS ها فکر میکنم به طور نرمال 75 هرتز بایید باشه)

مورد اخر موقعیت مکانی ای که میخوایید مانیتور رو قرار بدید در نظر بگیرید بر فرض کنار پنجره - پشت به پنجره - (زاویه تابش نور خورشید) و ... پنل های IPS کمتر اذیت میکنن وقتی بهشون نور بتابه - چشم کمتر متوجهش میشه ولی TN اینطور نیست افت کیفیت و رنک محسوس تره 

این مورد توی مات و براق بودن هم تاثیر داره و وحشتناک اذیت میکنه به نظرم مات رو انتخاب کنین حداقل حرص خوریش کمتره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...