رفتن به مطلب

مشکلات نرم افزارهای ASUS AURA و Armoury Crate

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

همان طور که می دانید قابلیت نورپردازی یکی از جذاب ترین قابلیت های جذاب جانبی است که در این میان شرکت ایسوس در این زمینه با قابلیت Aura خوش درخشیده است این قابلیت این امکان را به شما می دهند که رنگ چیپست و.. مادربرد خود را تغییر دهید و به انواع گوناگون شخصی سازی کنید. از مهم ترین شخص سازی این فناوری می‌توان به هماهنگ شدن با ریتم موسیقی اشاره کرد که چشم نواز است همینطور شما می توانید با دما سیستم هم شخصی سازی کنید و از این طریق هرچه دما بالاتری برود رنگ انتخاب شده پررنگ تر خواهد شد همچنین شما می توانید نور را ثابت،چشمک زن،رنگین کمانی و... تنظیم کنید.

نظر شما در مورد این قابلیت چیست؟ آیا کاربردی است یا یک کلک برای فروش بیشتر

لینک به دیدگاه

بد نیست

از اون کاربردیتر اون شیلد پشته که تو بعضی مینها خصوصا سری X99دارای led هستند 

لینک به دیدگاه

بد نیست

از اون کاربردیتر اون شیلد پشته که تو بعضی مینها خصوصا سری X99دارای led هستند 

کاربردی هست؟ ازش استفاده می‌کنید؟ راضی هستید؟

ویرایش شده توسط Alone In THE Darkness
لینک به دیدگاه

درود

به مادربوردهای hp , supermicro که در ws و سرورها کاربرد دارند، نگاه کنید، متوجه می‌شید این نورها و رنگها چه طیفی از کاربران رو هدف قرار داده‌اند:

https://www.google.com/search?q=supermicro+motherboards&espv=2&biw=2048&bih=1060&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiwpLDv1obNAhWGPZoKHcjKBEYQ_AUIBygC

https://www.google.com/search?q=supermicro+motherboards&espv=2&biw=2048&bih=1060&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiwpLDv1obNAhWGPZoKHcjKBEYQ_AUIBygC#tbm=isch&q=hp+motherboards

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

درود

به مادربوردهای hp , supermicro که در ws و سرورها کاربرد دارند، نگاه کنید، متوجه می‌شید این نورها و رنگها چه طیفی از کاربران رو هدف قرار داده‌اند:

https://www.google.com/search?q=supermicro+motherboards&espv=2&biw=2048&bih=1060&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiwpLDv1obNAhWGPZoKHcjKBEYQ_AUIBygC

مسملماً گیمرها ولی بنظر شما این قابلیت آنقدر خوب است که تو کارت گرافیک ها هم ازش استفاده گسترده شه یا نه؟ صرفا برای جذابیت هستند؟

لینک به دیدگاه

مسملماً گیمرها ولی بنظر شما این قابلیت آنقدر خوب است که تو کارت گرافیک ها هم ازش استفاده گسترده شه یا نه؟ صرفا برای جذابیت هستند؟

مسلما توی کارایی سخت‌افزاری اثری نداره. می‌تونه با روحیه بخشیدن به کاربر سبب کاهش دردهای ناشی از خرید بشه. شاید هم توی بهتر بازی کردن اثر مثبت بگذاره، به شرط این که زیاد توی دید نباشه و حواس‌رو پرت نکنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من ایسوس رو می پسندم و بنظرم باعث زیباتر شدن کیس و شاد شدن روحیه گیمر و یا اون کاربر میشه، کلا انسان زیبا شناختی رو دوست داره در ناخوداگاهش و به اون کشیده میشه چرا کالارو زیبا بسته بندی طراحی و عرضه نکنند وقتی امکانش هست !؟  ^_^

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

با سلام

با تکنولوژی جدید که اکثر محصولات مثل رم، مادربرد، کولر، ووو از  Aura Sync و نورپردازی استفاده می کنن یک مشکلی بوجود اومده که در حالت Sleep و Shutdown نورپردازی این محصولات خاموش نمیشه. 

حالا شاید بشه در حالت Shutdown برای مادربرد کاری کرد ولی رم هیچ جوره قابل خاموش شدن نیست

سرچ مختصری در فروم های خارجی داشتم که در حالت sleep این قطعات را کاملا خاموش کنم ولی راه حلی نیافتم

دوستان عزیز کسی راه حل رفع این مشکل رو پیدا کرده؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Younes Ramzi گفته است :

با سلام

با تکنولوژی جدید که اکثر محصولات مثل رم، مادربرد، کولر، ووو از  Aura Sync و نورپردازی استفاده می کنن یک مشکلی بوجود اومده که در حالت Sleep و Shutdown نورپردازی این محصولات خاموش نمیشه. 

حالا شاید بشه در حالت Shutdown برای مادربرد کاری کرد ولی رم هیچ جوره قابل خاموش شدن نیست

سرچ مختصری در فروم های خارجی داشتم که در حالت sleep این قطعات را کاملا خاموش کنم ولی راه حلی نیافتم

دوستان عزیز کسی راه حل رفع این مشکل رو پیدا کرده؟

با تشکر

سلام دادا این ک مشکل نیس ! طبیعیه! واسه خود منم همینطوره.هم مادربرد هم موس و کیبورد.قشنگیش به همونه ک موقه خاموشی هم روشن باشن

لینک به دیدگاه

درود

داخل بایوس قسمت مربوط به power saving  فک کنم تحت عنوان E3  یا E4 باشه

برق کل سیستم بعد از خاموشی سیستم قطع میشه

لینک به دیدگاه

درود اخوی

در مادربرد بنده از قسمت Rog Effects میشه هرچی LED رو مادربرد هست رو خاموش روشن کرد، یک چکی بکنید ببینید مشکلتون شاید برطرف شد

ولی بنظر من هم این زیبایی سیستم هست مخصوصا موقع وصل کردن قطعات داخل کیس اگر به برق باشه یه جلوه جالبی رو ایجاد میکنه

لینک به دیدگاه

سلام و با تشکر
متاسفانه در تنظیمات مادربرد دو حالت 

s4   و s5 داره که مربوط به حالت هایبرنات و پاور آف است و حالتی به نام s3 که مربوط به sleep باشه وجود نداره

لینک به دیدگاه

Bious را به روز رسانی کنید .

احتمالا قابلیت خاموش روشن کردن در حالت Sleep به تنظیمات اضافه میشه ( بنده اینکار رو انجام دادم و شد )

لینک به دیدگاه

این که مشکلی  نیست از نرم افزار aura خاموش کنید اینحالت رو تو زمان  خاموش بودن  هیچ افکت نوری نداشته باشید

تو سر برگ power off برید واخرین گزینه رو بزنید

Untitled.thumb.jpg.954bf1b432992a3be1bef78b942992f3.jpg

لینک به دیدگاه

جهت اطلاع عموم :

ضمنا مد نظر نظر داشته باشید که نرم افزار Aura  با نرم افزار KeyBot II   تداخل دارد و زمانی که این نرمافزار باز باشد قابلیت های Aura  را از کار می اندازد . ( معمولا روی نور پردازی کیبورد تاثیر میگذارد اما ممکنه در نور پردازی خود مادر برد هم تاثیر بگذارد )

منبع : سایت ASUS

When KeyBot II software is activated, Aura software cannot control ROG Claymore keyboard lighting

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام دوستان

از دیروز به طور ناگهانی وقتی نورپردازی aura رو فعال کردم و از color cycle به msuic تغییر دادم دیدم  led فن ها و نوار rgb خاموش شد.

الان به طرز عجیبی موقع افکت static یا color cycle همه چی روشن میشه ولی تو اکثر افکت های دیگه از جمله music کار نمیکنن

نکته عجیب اینه که نوار led و فن های کیس در حالی موقع بعضی افکت ها  روشن میشن که  اصلا توسط aura شناسایی نشدن

لطفا کمک کنید.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

کاملا پاک کن aura رو و باز نصب کن

امتحان کردم

تاثیری نداشت 

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، alirezatha گفته است :

سلام دوستان

از دیروز به طور ناگهانی وقتی نورپردازی aura رو فعال کردم و از color cycle به msuic تغییر دادم دیدم  led فن ها و نوار rgb خاموش شد.

الان به طرز عجیبی موقع افکت static یا color cycle همه چی روشن میشه ولی تو اکثر افکت های دیگه از جمله music کار نمیکنن

نکته عجیب اینه که نوار led و فن های کیس در حالی موقع بعضی افکت ها  روشن میشن که  اصلا توسط aura شناسایی نشدن

لطفا کمک کنید.

من بوردم ایسوزه و برا نورپردازی همیشه همین مشکلاتو داشتم 

هرچند که با اپدیت ها کمی بهتر شده

فکر میکردم مشکل سخت افزاری هست ولی سرچ کردم دیدم عالم گیره?

کاریش نداشته باشید اکثر مواقع بعد چند وقت خودش درست میشه

بزارید رو تنظیمی که خودتون میخواید بعد چند روز میبینید ااا برگشته به همون تنظیمات خودتون 

و دیگم دست نزنید که باز میره تو بازی

رو موزیکم نزارید که کلا داستانه

پاک کردن و کلا هر کار نرم افزاری هم معمولا هیچ تاثیری نداره

ویرایش شده توسط Naughty boy
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، Naughty boy گفته است :

من بوردم ایسوزه و برا نورپردازی همیشه همین مشکلاتو داشتم 

هرچند که با اپدیت ها کمی بهتر شده

فکر میکردم مشکل سخت افزاری هست ولی سرچ کردم دیدم عالم گیره?

کاریش نداشته باشید اکثر مواقع بعد چند وقت خودش درست میشه

بزارید رو تنظیمی که خودتون میخواید بعد چند روز میبینید ااا برگشته به همون تنظیمات خودتون 

و دیگم دست نزنید که باز میره تو بازی

رو موزیکم نزارید که کلا داستانه

پاک کردن و کلا هر کار نرم افزاری هم معمولا هیچ تاثیری نداره

چه بوردي خب از اين لحاظ بهتره ؟ MSI ?

لینک به دیدگاه

منم auru دارم .کلا حالش خوب نیست?

لینک به دیدگاه

با سلام

من روی مین قبلیم این مشکلاتو با آئورا داشتم

نرم افزار رو پاک کن، بایوس رو آپدیت کن، از سایتش چک کن آخرین ورژن رو دانلود کن-اون موقع یه نسخه بتا داده بود که با اون درست شد-

سیستم من با این روش درست شد

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، armin2apr گفته است :

نمیدونم تجربه کار با بردی از برند دیگه با این امکاناتو نداشتم

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، armin2apr گفته است :

بنده MSI دارم مشکلات مشابه ای وجود داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...