رفتن به مطلب

خریدار کابل رایز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

خریدار کابل رایز PCI-E x16 3.0 با کیفیت از برند خوب هستم.

ویرایش شده توسط ali6e7a
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ali6e7a گفته است :

UP

سلام و وقت از آقا یونس یه آمار بگیرید 

لوازم با کیفیتی دارن 

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، woooo639 گفته است :

سلام و وقت از آقا یونس یه آمار بگیرید 

لوازم با کیفیتی دارن 

سلام ممنون از توجهتون. اتفاقا همین کار رو هم کردم ولی یه مدتی هست جوابی نداند انشاا.. که حالشون خوب باشه

لینک به دیدگاه

سلام یکی موجود دارم اما معمولیه و برند خاصی نیست، در صورت تمایل پ.خ بدید عکساشو ارسال کنم

لینک به دیدگاه

من سه تا از این معمولی ها دارم هیچکدوم درست کار نمیکنن دنبال مارک دارهایی هستم که حداقل استیبل باشن

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، ali6e7a گفته است :

من سه تا از این معمولی ها دارم هیچکدوم درست کار نمیکنن دنبال مارک دارهایی هستم که حداقل استیبل باشن

صاحب اختیارین ☺

لینک به دیدگاه

در در 14 فروردین 1399 در 19:05، ali6e7a گفته است :

سلام و وقت بخیر میشه بگید چطور درست کار نمیکنن? چون دیدم حتی یه سری سوکت برق کمکی دارن با تشکر 🌷

لینک به دیدگاه

سلام

اکثر این کابلها عملکرد جالبی ندارند حتی من یک کابل همراه با کیس p5 ترمالتیک هم داشتم که جالب نبود البته کار میکرد و بنچمارک هم تفاوت چندانی نداشت اما بعضی اوقات موقع روشن کردن کامپیوتر، تصویر بالا نمیومد و مجبور میشدم چند بار ریست کنم. البته کانفیگ هم مهم هست من با کارتهای gts8800 , gtx9900 , gtx275 , gtx460 , gtx980 , gtx1070 روی یک سیستم تست زدم و با کابل یکسان عملکرد متفاوتی داشتند هرچند جدیدا روی یوتوب و امازون بعضی خریداران از مدلهای جدید(اکثرا 30 سانتی ) برندهای خوب دیدم تعریف میکنند اگر قسمت شد یکی از کابلها رو تهیه کردم حتما نتیجشو مینویسم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...