رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید گیم پد با سیم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
یک گیم پد برای pc میخوام.
گیم پد با سیم میخوام. بی سیم دارم چند xbox one s- xbox 360 - ps4 و...
ولی با سیم میخوام. یک لاجیتک f310 دارم هم زود کمتر از یکسال خراب شد هم انقدر خوب نیست
قبلش گیم پد با سیم xbox360 داشتم که خوب بود و چندین سال کار کرد ولی متاسفانه دیگه تولید نمیشه که یکدونه نو ازش بگیرم

هزینه هم تا 1 میلیون تومن
اگر چیزی توی این رنج نیست گرونتر هم باشه لطفا معرفی کنید

لینک به دیدگاه

xbox 1 که داری با سیم شارژ گوشی به پی سی وصل کن از همه چیز بهتره ولی کیفیت خوبی نداره دسته های ایکس وان متاسفانه بعد یکی دوس سال خراب میشن

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

xbox 1 که داری با سیم شارژ گوشی به پی سی وصل کن از همه چیز بهتره ولی کیفیت خوبی نداره دسته های ایکس وان متاسفانه بعد یکی دوس سال خراب میشن

اینکار را هم کردم.کابل گرون قیمت هم خریدم. ولی کابلها مثل کابل دسته انعطاف ندارند و تکون خوردن کابل هم ممکنه با پورت دسته اسیب بزنه.

دوستان دیگه اگر گیم پدی میشناسند معرفی کنند. خیلی گیر افتادم. این f310 خراب شده و اذیتم میکنه.

گیم پد با سیم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، amir_amd گفته است :

اینکار را هم کردم.کابل گرون قیمت هم خریدم. ولی کابلها مثل کابل دسته انعطاف ندارند و تکون خوردن کابل هم ممکنه با پورت دسته اسیب بزنه.

دوستان دیگه اگر گیم پدی میشناسند معرفی کنند. خیلی گیر افتادم. این f310 خراب شده و اذیتم میکنه.

گیم پد با سیم

داداش من 4ساله یه سیم شارژ زدم با دسته ایکس باکس هیچیشم نشده یکم مراقب باشید چیزیش نمیشه دسته برای پی سی بهتر از ایکس باکس پیدا نمیکنی

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

داداش من 4ساله یه سیم شارژ زدم با دسته ایکس باکس هیچیشم نشده یکم مراقب باشید چیزیش نمیشه دسته برای پی سی بهتر از ایکس باکس پیدا نمیکنی

ممنون این راه را انتخاب کردم

دنبال یک دسته سیم دار  با کیفیت هستم.

ایران هم نباشه مهم نیست . فقط مدل را میخوام

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...